Κυριακή

Το .."εθνικό" θέατρο προσλαμβάνει λαθρομετανάστες!!!!καλά, η Ελλάδα όλη είναι για Δρομοκαΐτειο ψυχιατρικό νοσοκομείο!!!!


ΒΟΜΒΑ... ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΈΛΑΒΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!!

 

Δεν έχει τέλος η ανθελληνική κατηφόρα του Εθνικού μας Θεάτρου: Ο αριστεροκουλτουριάρης Διευθυντής του, Γιάννης Χουβαρδάς, το έχει μετατρέψει σε άντρο Προπαγάνδας υπέρ των Λαθρομεταναστών. Είχαμε νέο κουβαρνταλίκι του Χουβαρδά προς τους αγαπημένους του Λάθρο: Την περασμένη εβδομάδα ανέβηκε στην Νέα Σκηνή του Εθνικού η παράσταση «Πατρίδες» των αναρχομπολσεβίκων συγγραφέων Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, στην οποία παίζουν τρείς Ασιάτες Λαθρομετανάστες: Ο Μπακάρ Χουσεΐν Αλ Μπακάρ από τη Συρία, ο Ιρφάν Μουχαμάντ Αρίφ από το Πακιστάν και ο Μπαρκάτ Χοσεϊνί από το Αφγανιστάν. Μόνο ο Σύρος έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα, οι άλλοι δύο είναι παράνομοι και το Ελληνικό Κράτος δεν τους απελαύνει γιατί έχουν κάνει αίτηση για άσυλο!.. Το θέμα του έργου είναι συρραφή από διηγήσεις λαθρομεταναστών, οι οποίοι διηγούνται πώς καταπιέζονται από τους Ρατσιστές Έλληνες!..

Είναι τέτοια η δύναμη των Αριστερών στην Ελλάδα, που οι δύο συγγραφείς των «Πατρίδων» φιλοξενήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 στην ΝΕΤ, στην εκπομπή της μαοϊκιάς (αν και κόρης Βασιλόφρονος Ναυάρχου!) Μπήλιως Τσουκαλά. Επί μισή ώρα, η Μπήλιω και οι Ρέππας - Παπαθανασίου καλούσαν τους τηλεθεατές της ΝΕΤ να πάνε στο Εθνικό να δούνε την παράσταση, για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και να αγαπήσουν τους Ξένους Μετανάστες!.. Επίσης, την περασμένη Κυριακή, η «Καθημερινή» είχε ολοσέλιδο αφιέρωμα στις «Πατρίδες» του Εθνικού Θεάτρου, με αποκλειστικές συνεντεύξεις των τριών Λαθρο-πρωταγωνιστών!..


ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ: Γίνετε σε άλλη χώρα του κόσμου αυτό; Το Εθνικό Θέατρο να ανεβάζει προπαγανδιστικά έργα υπέρ των Λαθρομεταναστών και εναντίον των Ρατσιστών Ιθαγενών, και η Κρατική Τηλεόραση να τους κάνει δωρεάν διαφήμιση για να αγκαλιάσουν οι Ιθαγενείς τους Αλλοδαπούς που θα τους ληστέψουν και θα τους σφάξουν μεθαύριο; Κι ακόμη, η εφημερίδα των αστών («Καθημερινή») να αφιερώνει μια ολόκληρη σελίδα με ύμνους για την λαθρο-παράσταση; Είναι δυνατόν να σωθή η Ελλάδα με τους Αριστερούς να κάνουν κουμάντο παντού και να εξαγιάζουν την κατάκτηση της χώρας από τους Λαθρομετανάστες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: