Παρασκευή

..Πρόεδρος φιλοσκοπιανής οργάνωσης «σύμβουλος» αξιοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου “Νότια Καβάλα”


Στις 21-2-2012 αποκαλύψαμε (εδώ) ότι σύμβουλος του "συμβούλου", που ανέλαβε την αποκρατικοποίηση (ξεπούλημα καλύτερα) των κοιτασμάτων αερίου στην Καβάλα, ήταν -και ίσως είναι ακόμη- ο πρόεδρος της "Ενωμένης ψευτομακεδονικής διασποράς", Meto Koloski. 
Την αποκάλυψή μας, έκανε ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής Άγγελος Κολοκοτρώνης. Δείτε την:..

Nα σημειώσουμε όμως ότι η εταιρεία είναι πολύ μεγάλη και η πρόσληψη του Μεθόδιου, δεν είναι παράξενη, αφού χρειαζόταν κάποιον άνθρωπο, για να διεισδύσουν στα Βαλκάνια. Πιθανώς, σήμερα να μην εργάζεται στην εταιρεία ή να μην παίζει κανέναν σημαντικό ρόλο.


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης - ΛΑ.Ο.Σ.
ΠΡΟΣ:  ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: «Πρόεδρος φιλοσκοπιανής οργάνωσης «σύμβουλος» αξιοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου “Νότια Καβάλα” »
Κύριε  Υπουργέ,
σύμφωνα με δημοσίευμα-είδηση, με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ) της 25 Ιανουαρίου 2012 που δημοσιοποιήθηκε στις 13 Φεβρ.2012 στη «Διαύγεια», το υπουργείο οικονομικών στο κοίτασμα «Νότια Καβάλα» ορίζει για την εθνικά ευαίσθητη αυτή περιοχή της Β. Ελλάδας,ότι, τεχνικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν δύο ξένες πολυεθνικές εταιρείες των οποίων σύμβουλος σε θέματα διεθνούς δικαίου φέρεται ο φερόμενος ως «πρόεδρος» φιλοσκοπιανής οργάνωσης U.M.D που προωθεί τα αντεθνικά για την πατρίδα μας ιδεώδη των Σκοπίων, διοργανώνει δε  και χρηματοδοτεί την επιθετική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας ανά τον κόσμο.
   Ερωτάσθε  κύριε  Υπουργέ :
: Ποια είναι η θέση του υπουργείου σας και της κυβέρνησης για την επιλογή της να αναθέσει σε εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται ο «πρόεδρος» της οργάνωσης αυτής, γεγονός που γεννά ηθικά και ουσιαστικά ζητήματα ως προς τα κριτήρια και την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης επιλογής ;
       
  Ο  Ερωτών  Βουλευτής
       

 Άγγελος Κολοκοτρώνης
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΛΑ.Ο.Σ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: