Κυριακή

«Διεκδικούμε ακόμα και την τρίτη θέση»

alt
Στα Τρίκαλα βρέθηκε το Σάββατο ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Χρήστος Ζώης
Ο βουλευτής Χρήστος Ζώης βρέθηκε το Σάββατο στα Τρίκαλα για μια πρώτη συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο «Πανελλήνιο»  ήταν  σημαντικός.
Εκεί ήταν η πρώτη υποψήφια του κόμματος στα Τρίκαλα (η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός των ημερών) Φωτεινή Αθανασοπούλου, το πρώην μέλος της ΝΟΔΕ, Κώστας Χαρίσης, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καλαμπάκας Γιάννης Κουρούπας, ο εκπαιδευτικός Μπάμπης Κουβελάς από την Καλαμπάκα, ο γιος του πρώην δημάρχου Μεγ. Καλυβίων Νικηφόρος Ρεντζιάς κ.α..
Ο Χρήστος Ζώης έθεσε ψηλά τον πήχη για το κόμμα λέγοντας πως «ο ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στη Βουλή, ωστόσο μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και αυτή τη τρίτη θέση».
Στάθηκε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων τα οποία δίνουν σταθερή άνοδο στο κόμμα το οποίο αγωνίζεται παρά τις όποιες δυσκολίες και την έλλειψη μηχανισμών να στήσει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα.
«Είμαστε δημιούργημα του όχι» είπε ο Χρ. Ζώης «ωστόσο ερχόμαστε με ρεαλιστικές προτάσεις να χαράξουμε μια εθνική πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από τα αδιέξοδα στην οποία την έχουν φέρει τα δυο πρώτα Μνημόνια».
Έκανε αναφορά στην ΑΟΖ την οποία πρέπει και κηρύξει η Ελλάδα, στα κατοχικά δάνεια τα οποία θα πρέπει να συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό για… να αλλάξουν τα δεδομένα.
Παραδέχθηκε πως στα Τρίκαλα διαπιστώνονται δυσκολίες όσον αφορά τις εγγραφές νέων μελών, εξέφρασε ωστόσο τη βεβαιότητα πως αυτό θα αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: