Τετάρτη

"Πάει σπίτι του ο Σαμαράς το βράδυ των εκλογών"!


Αυτός είναι ο λόγος που επιστρατεύτηκε άρον άρον ο Καραμανλής! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αδυνατούν να επιτύχουν συσπείρωση ως τις εκλογές! Τα τελευταία αποτελέσματα των μυστικών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων... οπως έφθασαν σήμερα στα χέρια του επιτελείου της ΝΔ και μας τα μετέφερε άνθρωπος μας μέσα απο την Συγγρού: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΝΔ 19% ΠΑΣΟΚ 15% ΚΚΕ 11% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10% ΣΥΡΙΖΑ 10% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7,5% ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4% ΛΑ.Ο.Σ. 2% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2% ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 11,5% Όπως αντιλαμβάνεστε, επικρατεί....
πανικός στην ούτως ή άλλως πανικόβλητη ομάδα Σαμαρά. Ο Καραμανλής τον στηρίζει με την γραπτή δήλωση του, μονο και μονο για να πει το βράδυ των εκλογών οτι έπραξε το χρέος του και να τραβήξει το χαλί κάτω απο τα πόδια του Σαμαρά, δείχνοντας του την έξοδο. Ο Σαμαράς αρνείται πεισματικά την διεξαγωγή ντιμπειτ γιατι φοβάται οτι μια δημόσια αντιπαράθεση με τις αντιμνημονιακες δυνάμεις, ακόμη και με τον τραγικό Βενιζέλο, θα τον ξεγυμνώσει πλήρως στα μάτια του ελληνικού λαού. Τα μικρά κόμματα δείχνουν να αντέχουν στην επικοινωνιακή καταιγίδα των μεγάλων. Ο λαός δείχνει να μην φοβάται και να ειναι αποφασισμένος να διαλύσει οριστικά τους υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας.  


 
 
 
Ο πανικός από τις δημοσκοπήσειςπου καταφθάνουν στη Συγγρού είναι η αιτία της ξαφνικής αναθέρμανσης του φλερτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Τα χαμηλά ποσοστά της παράταξης έχουν επιστρατεύσει πλέον κάθε όπλο για τη μάχη και ο "κουρασμένος" δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει αφού τα δικά του παιδιά ...μπήκαν στις λίστες του κόμματος. Επιπλέον, βγαίνει μπροστά την ώρα που όπως δείχνουν τα πράγματα το βράδυ των εκλογών προβάρει το κουστούμι της διαδοχής...
Έτσι το πρωί έκανε νέα δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά, μία μέρα μάλιστα μετά την γραπτή ανακοίνωση – παρέμβασή του. Ο πρώην "κουρασμένος" από τα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη  προς τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για να κυβερνηθεί ο τόπος, πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος, που είχαν κατακλύσει το χώρο έξω από τα γραφεία, ενώ είχε σύντομη συνομιλία με όλους τους υποψηφίους, καθώς και με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, που επίσης παρέστη στην κομματική εκδήλωση μαζί με τον αδελφό του, Διονύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: