Τετάρτη

Μπηχτές από το Γ. Καρατζαφέρη για το σκάνδαλο υποβρυχίων

 
ypov.jpgΟ πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο Real.fm και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο άνοιξε το θέμα του σκανδάλου των υποβρυχίων λέγοντας ότι ο Άκης δεν έπρεπε να είναι μόνος στη φυλακή αλλά να έχει και παρέα. 
Για το σκάνδαλο έχουν υπογράψει πολλοί , δεν έγινε επαρκής διερεύνηση. Ανέφερε δύο ονόματα, τον αδελφό του Κ. Σημίτη, Σπύρο και τον αδελφό του Γ. Παπανδρέου, Νίκο, χωρίς να τον κατονομάσει. 

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. πρόκειται τις επόμενες μέρες να κάνει αποκαλύψεις. Στα χέρια του υπάρχουν, λένε οι πληροφορίες σημαντικά έγραφα στοιχεία. 

karatzaferis_____.jpgΟ κ. Καρατζαφέρης επίσης είπε: 

«Πρέπει να υπάρχει η show biz και οι αθλητές στα ψηφοδέλτια», υποστήριξε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον Real fm.
«Ότι έκανα το έκανα για την Ελλάδα και ήμουν σταθερός, δεν έστειλα ποτέ επιστολή, οι άλλοι έστειλαν επιστολές υποταγής. Μπαίνοντας σε αυτή την κυβέρνηση ήθελα να βοηθήσω εάν δεν το έκανα η Ελλάδα σήμερα θα ήταν στην δραχμή».

«Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν με κριτήριο το θυμό τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα την επόμενη ημέρα, εάν μπουν στο κοινοβούλιο ναζιστές και ευκαιριακά σχήματα θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν λύσεις» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

kir.jpgΛίγο αργότερα ο Γιώργος Κύρτσος - εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. ξεκαθάρισε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι «Θα είμαστε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης την επόμενη μέρα». «Είμαστε ένα κόμμα το οποίο έχει δείξει ότι ξέρει να φεύγει μπροστά, να θυμίσω ότι ο Παπαδήμος επιβλήθηκε με πρωτοβουλία Καρατζαφέρη. Θα ήμασταν στον Πετσάλνικο και στη δραχμούλα αν είχαμε αφήσει το δικομματισμό να παίξει το γνωστό παιχνίδι», ανέφερε ο κ. Κύρτσος. 
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ προέταξε την ανάγκη απεγκλωβισμού της χώρας από το μνημόνιο, την επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους και την ουσιαστική λύση στο θέμα των λαθρομεταναστών. «Είμαστε υπέρ μιας συμπαράταξης ευρωπαϊκού τύπου, που θα διαπραγματευτεί με τους πιστωτές μας για να απαλλαγούμε από το ζουρλομανδύα του νέου Μνημονίου», ανέφερε ο κ. Κύρτσος.
Αναφερόμενος στο λόγο για τον οποίο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, έφυγε από την κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Κύρτσος είπε: «Ο Πρόεδρος πήρε την πρωτοβουλία να φύγει, γιατί ήθελε η κυβέρνηση Παπαδήμου να είναι μια παραλλαγή μιας κυβέρνησης Μόντι. Με τεχνοκράτες, με πλήρη πολιτική στήριξη, με πλήρη ατζέντα, με χρονικό ορίζοντα για να μπορέσει να διαπραγματευτεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: