Τρίτη

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.Τι γίνεται με τις υποψηφιότητες


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί όποιον ενδιαφέρεται να εκτεθεί ως υποψήφιός του στις εκλογές που έρχονται να το δηλώσει υποβάλοντας σχετική αίτηση,μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη.Η επιλογή των υποψηφίων όχι μόνο για τον ΣΕΕ,αλλά για όλα τα κόμματα έχει ξεκινήσει και αποδεικνύεται διαδικασία δύσκολη.
Κι αυτό γιατί σ΄ αυτές τις εκλογές τα πρόσωπα ίσως να παίξουν σημαντικότερο ρόλο από τα κόμματα που έχουν απογοητεύσει τους πολίτες.
Η ανακοίνωση του ΣΕΕ για τα ψηφοδέλτια:

“Με στόχο την δυναμική παρουσία στο πολιτικό στίβο και την αξιοκρατική διεκδίκηση της ψήφου των σκεπτομένων συμπατριωτών μας, καλεί όσους από εσάς επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το δελτίο υποψηφιότητος  ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του κόμματος.

Οι υποψήφιοι που τελικά θα προταθούν από τα αρμόδια όργανα του κόμματος την επόμενη εβδομάδα, θα συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα, θα καταβάλλουν 500€ (για όλα τα έξοδα) και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα τοπικά γραφεία του Συνδέσμου Ε.Ε.

Απλά, με διαφάνεια, αξιοκρατία και συντονισμένες κινήσεις αναμένουμε την ανταπόκρισή σας μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη στις 20.00”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: