Πέμπτη

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ...

daneia

Πρωτοφανές οικονομικό σκάνδαλο, την πλήρη διάσταση του οποίου καλούνται να αποκαλύψουν οι εισαγγελικές Αρχές, προκύπτει από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που αφορά τις δανειοδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων και δη των κομμάτων εξουσίας την περίοδο 2000-2011.
Καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισονομίας και τήρηση ορθής πιστοδοτικής πολιτικής, έξι κρατικά και ιδιωτικά πιστωτικά Ιδρύματα, έχουν χορηγήσει πακτωλό χρημάτων σε καταχρεωμένους πολιτικούς σχηματισμούς με μοναδική διασφάλιση (στην καλύτερη των περιπτώσεων) τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι και το 2020!
Πρόκειται για τα ίδια πιστωτικά ιδρύματα τα οποία ασκούν αφόρητες πιέσεις σε ιδιώτες και επιχειρηματίες πολλοί εκ των οποίων –ειδικά αυτήν την περίοδο- καταγγέλλουν ότι είναι θύματα ενός απίστευτου ψυχολογικού εκβιασμού που τους ασκείται μέσω των εισπρακτικών εταιρειών-συνεργατών των τραπεζών.
Από το πόρισμα της ΤΤΕ που βρίσκεται ήδη στη διάθεση των Οικονομικών Εισαγγελέων οι οποίοι διενεργούν προκαταρκτική σχετικά με τις ποινικές ευθύνες που έχουν οι διοικήσεις των τραπεζών, προκύπτει ότι ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία (κατά κύριο λόγο) και ακολούθως ΚΚΕ και Συνασπισμός έχουν λάβει δάνεια ύψους 272, 5 εκατομμυρίων ευρώ με μοναδικά εχέγγυα τις κρατικές επιχορηγήσεις, εκτός του ΚΚΕ το οποίο έχει υποθηκεύσει μέρος της ακίνητης περιουσίας του.
Το θέμα αναδείχτηκε και στην εκπομπή του zougla radio "Cosa Nostra" όπου οι τηλεακροατές είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν όλες τις κρυφές πτυχές της δυσώδους ιστορίας.
Μέγας «χορηγός» η Αγροτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: