Παρασκευή

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ... ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!




Τίτλος:......
Ο Κώστας Βουτσάς παραμένει κομμουνιστής

Για την κρίση και την κατάσταση η οποία επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μίλησε ο Κώστας Βουτσάς. Δεν ξέρω εάν κόσμος θα αφήσει την καλοπέραση και τις ανέσεις που διαθέτει για να βγει να αγωνιστεί με ένταση για αυτά που θα έρθουν» , είπε.


Ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε επίσης ότι: «Παραμένει κομμουνιστής και σημείωσε ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από συγκεντρώσεις αγανακτισμένων.


Εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον των νεότερων ανθρώπων μιλώντας για κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι και τα δικά του παιδιά και ανίψια μαθαίνουν κινέζικα για να αναζητούσαν εκεί προοπτική και εξέλιξη.



Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι πως και από ποιούς καλλιεργούνται οι μύθοι των δήθεν αντιστασιακών, της κακιάς χούντας των βρυκολάκων κι όλα τα συναφή. Αυτοί που δεν μπορούν να σταθούν κριτικά και αντικειμενικά απέναντι στην ιστορία και τα δεδομένα των εποχών δεν μπορούν ούτε να την γράψουν. Δείτε από εχθές τον Βουτσά, τον Παπαμιχαήλ, τον Κωνσταντάρα, τον Χατζηδάκη, τον Μπιθικώτση, το Βαρδινογιννέϊκο καί άλλους σε ευτυχισμένες στιγμές με τον Παπαδόπουλο (και τον Μακαρέζο...) Και ασφαλώς εν είναι οι μόνοι! Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τέτοιες φωτογραφίες... Με χιλιάδες σημερινούς καραμπινάτους συστημικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: