Πέμπτη

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!

TELEGRAPH
Ελλαδάρα: τραπέζια, καρέκλες, τραπέζια, καρέκλες, τραπέζια, καρέκλες……σκαμπό….και νησιά!!! Κι όλα αυτά κοψοχρονιά!!!
Ναι, αγαπάμε το Κατάρ και εδώ και καιρό προσπαθούσαμε να «τους τα πάρουμε». Οι Άραβες όμως αποδεικνύονται μεγάλοι μάγκες - ή μάλλον καλύτερα εμείς αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά την, στην καλύτερη, «αγαθοσύνη» μας – και μας αγοράζουν σε τιμή κόστους ένα νησί… Πόσο; Μόλις με 5 εκατομμύρια ευρώ, όσο του Άκη καλέ στην Αρεοπαγίτου, αγόρασαν οι άνθρωποι ένα νησάκι. Ένα νησάκι έκτασης 5.000 στρεμμάτων στο νοτιοδυτικό άκρο της Αιτωλοακαρνανίας, κόστισε 5 ψοροεκατομμύρια στους φίλους Άραβες, σύμφωνα με την Ντέιλι Τέλεγκραφ.
Κανονικά βέβαια, οι πρώην ιδιοκτήτες του νησιού το πωλούσαν 7 εκατομμύρια ευρώ. Όμως οι Άραβες είχαν ένα σημαντικό επιχείρημα: τους πολύ υψηλούς φόρους που επιβάλλονται στην ελληνική ακίνητη περιουσία!!!!! Έτσι η τιμή έπεσε και έφτασε τα 5 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, μετά την απόκτηση ενός ακόμη «φιλέτου» στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα στη Σαρδηνία και την Κόστα Σμεράλδα, έστρεψε το επενδυτικό της ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Το νησί ονομάζεται Οξειά, είναι περίπου το μισό σε σχέση με το διάσημο ιταλικό Κάπρι και καλύπτεται από χαμηλή βλάστηση και πευκόδασος. Έχει βραχώδεις ακτές και τρεις μεγάλους όρμους ιδανικούς για την φιλοξενία σκαφών. Ιδανικό για τους Άραβες φίλους μας! Και μοναδικά τοπία, πεντακάθαρα νερά και κοψοχρονιά…..Άντε βρε παιδιά, καλορίζικο…!! Αααααα…και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: