Παρασκευή

Σαμαρας-Βενιζελος-Παπαδημος!!!Η "5η Φάλαγγα" της Τουρκίας:Νοίκιασαν την μαρίνα της Μυτιλήνης !



 

Σε μία κίνηση 100% σε βάρος της ασφάλειας της Λέσβου αλλά και της άμυνας των νησιών του Αν. Αιγαίου προχώρησε η κυβέρνηση Παπαδήμου μισθώνοντας το τουριστικό λιμάνι της Λέσβου σε Τούρκο επιχειρηματία. 
Δυστυχώς όπως φαίνεται η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να αντιληφτεί το νόημα των απειλών της Τουρκίας για τα ελληνικά νησιά του Αν. Αιγαίου διότι διαφορετικά  πως θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει αυτή την κίνηση τη στιγμή δε που νότια της Λέσβου βρίσκεται η ναυτική βάση των αποβατικών της Τουρκίας.
Η μίσθωση της μαρίνας υπογράφηκε τις ημέρες αυτές από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Πέτρο Αλιβιζάτο με την ανάδοχο κοινοπραξία των εταιρειών KAE με τη διακριτική επωνυμία Folli Follie Group & Setur Servis Turistik που εκπροσωπείται από τους Γεώργιο Κουτσολιούτσο Πρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης Α.Ε. και İbrahim Tamer Haşimoğlu, Αντιπρόεδρο Μαρίνας Μυτιλήνης.
Ο Αλιβιζάτος υπέγραψε την κατακύρωση του διαγωνισμού, με ετήσιο μίσθωμα  250.000 ευρώ για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Μυτιλήνης, για 40 χρόνια.
Αν και η είδηση της μίσθωσης χάθηκε στην «βαβούρα» της προεκλογικής περιόδου αυτό δεν μειώνει την βαρύτητα του λάθους που διαπράχτηκε από την ελληνική κυβέρνηση, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία τουρκική επένδυση σε ένα από τα νησιά του Αν. Αιγαίου γύρω από το οποίο το τουρκικό Ναυτικό και η Αεροπορία πραγματοποιούν συχνά ασκήσεις απομόνωσης-απαγόρευσης πεδίου μάχης.
Και η κατρακύλα, συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: