Παρασκευή

Στην Καρδίτσα χτυπά η καρδιά της Επανάστασης



Στην Καρδίτσα χτυπά η καρδιά της Επανάστασης
Θοδωρής Ζούμπος
Υποψήφιος Νομού Καρδίτσης
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή 

Ζώντας όλοι σε ένα ζοφερό κοινωνικό περιβάλλον, με ασφυκτικά οικονομικά μέτρα, απειλούμενοι άμεσα από αφανισμό του Ελληνισμού λόγω της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας, της ανεργίας και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στους προγόνους και τα αγέννητα παιδιά κι εγγόνια μας. Ο όρκος του αρχαίου Έλληνα εφήβου: «την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω» είναι πιο επίκαιρος από ποτέ και είναι η φλόγα μέσα στα στήθια μας που θα κάψει σύντομα όλο το σαθρό πολιτικό κατεστημένο που μας έφερε ως εδώ!
Η πατρίδα μας έχει παραδοθεί στα χέρια των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων και οφείλουμε να ξεκινήσουμε την δικιά μας επανάσταση για ανάκτηση της Ελλάδας. Η γενέτειρά μου, η Καρδίτσα, καθώς κατάγομαι από τα Κανάλια, μαστίζεται από την οικονομική ύφεση μιας και τα αγροτικά προϊόντα που κάποτε έθρεφαν το γένος σαπίζουν στα χωράφια. Η πατρίδα μας είναι ένας ευλογημένος και πλούσιος τόπος και θέλουμε να επιστρέψουμε στην εθνική παραγωγή, να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο, τα μυαλά των μορφωμένων μας παιδιών και να δώσουμε πάλι δουλειά στον Έλληνα εργάτη. Για να γίνει αυτό πρέπει να επιστρέψουμε στις πατροπαράδοτες αξίες του εθνικισμού, προβάλλοντας το συλλογικό εθνικό συμφέρον πάνω από τα ιδιοτελή προσωπικά συμφέροντα.
Δεν είμαστε ούτε ναζιστές, ούτε σατανιστές. Πιστεύουμε σε Χριστό κι Ελλάδα, θέλουμε την ευημερία του λαού μας και να τιμωρήσουμε τους προδότες του έθνους. Είμαστε απροσκύνητοι Έλληνες εθνικιστές και θα συνεχίσουμε τον αγώνα υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου υπό την σημαία της Χρυσής Αυγής μέχρι την τελική νίκη.
Είμαι ένας νέος δημοσιογράφος, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Α.Π.Θ. που εδώ και χρόνια έχω βιώσει τα ψέματα του δημοσιογραφικού κατεστημένου και την ανεργία στο πετσί μου. Ήρθε η ώρα καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσουμε όλοι των υπέρ πάντων αγώνα κόντρα στην λασπολογία και τις συκοφαντίες τους.
Ζητώ την ψήφο σας στην Χρυσή Αυγή. Δεν με ενδιαφέρει ο σταυρός, καθώς εγώ όπως κι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχουμε ήδη παραδώσει την βουλευτική μας αποζημίωση και την παραίτησή μας στον Αρχηγό, Νίκο Μιχαλολιάκο. Είμαστε όλοι στρατιώτες στον κοινό αγώνα.
Αυτό που θέλω με τα πενιχρά μέσα που διαθέτω είναι να μεταφέρω την σπίθα της επανάστασης στους πατριώτες μου, ώστε από την Καρδίτσα που γέννησε σημαντικούς ήρωες της Επανάστασης του 1821, να αναγεννηθεί το έθνος μας. Να μην δώσουμε απλά ένα μεγάλο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή, αλλά να βγάλουμε και βουλευτή! Και να έχουν όλοι οι Καρδιτσιώτες την υπερηφάνεια πως έστειλαν έναν τίμιο Έλληνα αγωνιστή στην Βουλή. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Ορθοδοξία, Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: