Τρίτη

Επεμβαση του Στρατου και αμεση Επιστροφη του Βασιλεως ΤΩΡΑ!!!!









Tον τελευταίο καιρό λέγονται πολλές ανοησίες και εκτοξεύονται άλλες τόσες κακοήθειες εις βάρος της Βασιλείας. Διάφοροι τύποι του πολιτικού υποκόσμου βρίζουν ασύστολα τον θεσμό τον οποίον δεν κρίνουν με πολιτικό λογο αλλά με ψευτιές  και συκοφαντίες!!!

Τυχάρπαστοι πολιτικάντηδες –κομματόσκυλα πάσης φύσεως –κοινοί λωποδύτες του Δημόσιου χρήματος –όψιμοι συμβουλάτορες πολιτικών αρχηγών-εκμαυλισμένοι κομματάρχες διασυρουν με κακία τον Βασιλέα Κωνσταντίνο και την Οικογένεια του γιατί γνωρίζουν ότι άμα υπήρχε Βασιλεία  όλα αυτά τα ερπετά δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν εις τον δημόσιο βίο της χρεωκοπημένης Πατρίδας.

Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς που επιμένουν ότι με το τελευταίο δημοψήφισμα ρυθμίστηκε οριστικά και για πάντα το πολίτευμα της Ελλάδος. Τα ιδία είχαν πει επανειλημμένα και άλλοτε κάποιοι άλλοι και διαψεύστηκαν από την ιδία την Ιστορική πραγματικότητα.

Αν είναι δυνατόν η πολιτειακή Ιστορία και το μέλλον της Πατρίδας μας να ρυθμίζοντα στο διηνεκές  από μια βρώμικη ψηφοφορία γιατί όλοι εμείς γνωρίζουμε πως μεθοδεύτηκε  και πως έγινε?!!!

Αρα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους πρόκειται για ένα κοσμοϊστορικό γεγονός αφού καταργήθηκε ο νόμος της Εξελίξεως. Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε καμιά αλλαγή και το πολιτικό μας γίγνεσθαι ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Ήταν μάλιστα τόση η μανία - εναντίον του Θεσμού -όλων αυτών των συναυτουργών του σημερινού Χάους που νομοθέτησαν ότι όποιος εξυμνεί την Βασιλεία η χορεύει το Γρίβα μ σε θέλει ο Βασιλιάς !!! να διώκεται ποινικα !!!!Και όσες φορές από αυτό το μετερίζι τόλμησαμε να αναρτήσουμε την φωτογραφία των Βασιλέων ακούμε  χυδαίες μόνον εκφράσεις  από τα παπαγαλάκια της διαφθοράς.

Ακόμα και στο Face Book  όταν δημοσιεύουμε  αναρτήσεις με θέμα την Βασιλεία   διάφορα αληταρια από τον αχταρμά της Γενιάς του Πολυτεχνείου μας  υβρίζουν ασύστολα γιατί στη Δημοκρατία τους- και αυτό που αυτοί αντιλαμβάνονται για Δημοκρατία- έχουν θέση όλοι οι απάτριδες εκτός από τους Πατριώτες Βασιλόφρονες.

Αλλά θα μου πείτε αυτοί δεν είναι οι ίδιοι  που είχαν απαγορεύσει και αυτην ακομα την εισοδο του Βασιλέως στν Χώρα  και τον ανάγκασαν να έρχεται με ξένο διαβατήριο.!!!!

Πώς να ξεχάσουμε άλλωστε  τον τρόπο που λεηλάτησαν την Βασιλική περιούσια!!!! Στη Σκήτη Λαρίσης πχ στο φημισμένο Βασιλικό Δασός -Πολυδενδρι - διάφοροι πρασινο-μπλε καταπατητές δημόσιας περιουσίας έχουν κτίσει  επαύλεις  με τις ευλογίες της άλλοτε Πολεοδομίας Λαρίσης .
Το όργιο παρανόμων κτισμάτων θυμίζει το  Beverly Hills του Hollywood χωρίς μέχρι στιγμής να επέμβει ένας εισαγγελέας  και οι Φίλοι μου Λουκάς Κατσαρός και Κώστας Αγοραστός να έχουν πει το παραμικρό !!!! Βλέπεται ένας είναι ο εχθρός για τους Αγανακτισμένους Λαρισαίους  και Θεσσαλούς!!!! το ΔΝΤ!!!!

Κάποτε  λεγόμενη Τρόικα πρέπει να περάσει και από τον Αγιοκαμπο για να δει τα χάλια σας ξευτίλες!!!!

Πώς να λησμονήσουμε άλλωστε εκείνον τον αληταρα  που έβαλε πρόστιμο 250.000 EU για το γάμο του Πρίγκιπα Νικολάου ενώ άφησε δισεκατομμύρια χρέος στη Νομαρχία του Πειραιά ¨χωρίς να λογοδοτήσει ποτέ σε κανέναν και δεν συγκινήθηκε ποτέ για το χάλι της Λαθρομετανάστευσης στο μεγαλύτερο Λιμάνι της Χώρας!!!

Βλέπετε για όλους αυτούς τούς  Ζόμπι της μεταπολιτευτικής Τυραννίας  ο εχθρός είναι ο θεσμός της Βασιλείας .

Επαναλαμβάνουμε  ότι εάν υπήρχε Βασιλεία όλοι αυτοί που λεηλάτησαν την πατρίδα μας δεν θα υπήρχαν καν στο κάδρο της Πολιτικής!!!

Δηλώνουμε   απερίφραστα ότι συναισθηματικά είμαστε Βασιλόφρονες!!! Αυτή η συναισθηματική μας τοποθέτηση  που είναι και η  τοποθέτηση πολλών Ελλήνων είναι η ευγενικότερη έκφραση  της ζωής για όλους εμάς τους Βασιλόφρονες.

Από την άποψη της πολίτικης Λογικής  πάλι είμαστε  Βασιλόφρονες .
    
Το αν είμαστε σωστοι η όχι  αυτό αποδεικνύεται με διάλογο τον όποιον τα τρωκτικά και οι διάφοροι φαηλοι τον  αποφεύγουν!!! στο Δημοκρατικό τους αχταρμά όπως εμφανίζεται σήμερα σαν το κυρίαρχο πολιτειακό  τους σύστημα  .

Εμείς οι βασιλόφρονες έχουμε τα επιχειρήματα μας και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε γιατί επιμένουμε και θέλουμε την Πολιτειακή Μεταβολή και την Επαναφορά  της Βασιλείας.
Δεν δεχόμαστε όμως ύβρεις  γιατί τελικά από τους λεγόμενους αντιβασιλικούς μόνο βρισιές έχουμε ακούσει έως τώρα –όχι Θέσεις!!!

 Και εδώ που τα λέμε όλοι αυτοί που βρίζουν τον Βασιλέα  έχουν μεταφέρει την Οικογενειακη τους Αγωγή στη Πολιτική  της μεταπολιτευτικής Ελλάδος .

ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ!!!!
Φτασαμε στο τελμα!!!!

Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττεται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους μας. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός το Κοινοβουλίου, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της κρατικής μηχανής, η πλήρης έλλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας, η κακομεταχείρισις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.
Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την επέμβασιν του Στρατού μας. Η επέμβασις αύτη βεβαίως αποτελεί εκτροπήν εκ του Συντάγματος, αλλά η εκτροπή αύτη ειναι  επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Πατρίδος. Η σωτηρία της Πατρίδος είναι ο υπέρτατος νόμος.
Δι' αυτό να επεμβη ο Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου. Εις ολόκληρον την Χώραν επικρατεί Χαος . Να επιστρατευθουν πρσωπικοτητες για τον σχηματισμον Κυβερνησης ΕΘνικης Ενοτητος  προς εκτέλεσιν του προς την Πατρίδα καθήκοντος.
Να επιστρεψει ο Βασιλευς ο οποιος θα εγγυηθει την Σωτηριαν της Πατριδος.Οι Προσωπικοτητες αυτες να μην ανήκουν εις ουδέν πολιτικόν κόμμα, και ουδεμίαν πολιτικήν παράταξιν . Να μην ανήκουν  ούτε εις την οικονομικήν ολιγαρχίαν . Να ανηκουν  εις την τάξιν του μόχθου. Να  σταθουν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων.
Ελαυνόμενοι  αποκλειστικώς από πατριωτικά κίνητρα  να καταργήσουν  την φαυλοκρατίαν. Να εξυγιάνουν τον δημόσιον βίον. Να απομακρύνουν  από τον οργανισμόν της Χώρας την σήψιν από την οποίαν κινδύνει.Να σταματησουν την πορειαν  προς την Πτωχευσιν Να αποτρέψουν  τον διχασμόν και την αλληλοσφαγήν προς την οποίαν μας κατευθυνουν  κακοί Έλληνες και να δημιουργήσουν υγιείς βάσεις δια την ταχείαν επάνοδον της Χώρας εις τον αληθώς ορθόδοξον κοινοβουλευτικόν βίον.
Χρειαζομαστε μιαν Εθνικην Κυβερνησιν που υπο της επιβλεψιν της ΑΜ του Βασιλεως  να κηρύξει την συναδέλφωσιν. Να μην  υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Να  υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.
Υπάρχουν βεβαίως, και ελάχιστοι εφιάλται δημαγωγοί, ασυνείδητοι καιροσκόποι και κατ' επάγγελμα αναρχικοί. Αυτοί επεδίωξαν να μας διχάσουν! Αυτοι μας ονομάζουν αριστερούς, κεντρώους, κεντροαριστερούς και δεξιούς. Επεδίωξαν να ενσταλάξουν εις την ψυχήν μας, με κάθε τρόπο, το μίσος των μεν προς τους δε. Επεδίωξαν να μας φανατίσουν και να μας εξωθήσουν εις τον αλληλοσπαραγμόν. Αυτούς τους εμπρηστάς να  απομονώσει  και όλοι ημείς οι άλλοι Έλληνες ηνωμένοι, να βαδίσωμεν εμπρός την οδόν τού προς την Πατρίδαν καθήκοντος και της αρετής. Προς την ριζικήν αλλαγήν. Προς την ευημερίαν και την πρόοδον.

Ο βασικός  στόχος να  είναι δικαιοσύνη. Η δικαία κατανομή του εισοδήματος. Η ηθική και υλική εξύψωσις του κοινωνικού συνόλου και ιδιαιτέρως των αγροτών, των εργατών, και των πενεστέρων τάξεων. Η στοργή της Κυβερνήσεως να στραφή αμέριστος προς την νεολαίαν και τα προβλήματά της. Μετά την παγίωσιν ομαλού ρυθμού και την δημιουργίαν των καταλλήλων προς τούτο συνθηκών, το ταχύτερον δυνατόν θα επανέλθη η Χώρα εις τον Κοινοβουλευτισμόν επί υγιούς βάσεως. Τότε η αποστολή της Κυβερνήσεως θα έχη λήξη.

Προς αποτροπήν του διχασμού και για να μην  να μην  εκσπάσει εμφυλίος συρράξις, η οποία θα ωδήγησει εις αιματοχυσίαν και κοινωνικήν και εθνικήν καταστροφήν, η Κυβέρνησις να προβη εις την κήρυξιν του Στρατιωτικού Νόμου καθ' άπασαν την Χώραν. Η Κυβέρνησις να δηλωσει κατηγορηματικώς, ότι είναι αποφασισμένη να φέρη εις πέρας δια παντός μέσου και με ταχύν ρυθμόν την βαρείαν αποστολήν την οποίαν θα αναλαβει. Να είναι αποφασισμένη να εκπληρώση εις το ακέραιον τας υποχρεώσεις της έναντι του Ελληνικού Λαού. Να επικλειθει   την καθολικήν συμπαράστασιν του λαού διά την πραγματοποίησιν του σκοπού της. Να ζητησει και να επιβαλλει πλήρη πειθαρχίαν προς τον Νόμον του Κράτους. Όπως συμβαίνει εις όλας τας πολιτισμένας Χώρας. Διότι πραγματική ελευθερία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει Νόμος. Εκεί, όπου η ελευθερία του ενός φθάνει μέχρι του σημείου, εις το οποίον αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Η Κυβέρνησις οφείλει να προειδοποιήση κατά τον πλέον κατηγορηματικόν τρόπον, ότι οιαδήποτε αντίδρασις εις το εθνικόν της έργον τής αλλαγής, οποθενδήποτε προερχομένη, θα παταχθή πάραυτα διά παντός εις την διάθεσίν της μέσου.

Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω ο Βασιλεύς!
Ζητω ο Στρατος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: