Παρασκευή

Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Δε πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο!!!!!


Μιχαλολιάκος για Πολυτεχνείο by Newscaster Δε πλάκωσε κανένα τανκ τα παλικάρια αυτό είναι μεγάλη παραμύθα έχει γίνει και δικαστήριο και έχει αθωωθεί ο χειριστής του άρματος, είπε ερωτηθείς σχετικά με το Πολυτεχνείο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Παρέμβαση" του Alpha.

"Υπήρξαν θύματα αλλά εκτός του χώρου του Πολυτεχνείου", προσέθεσε και τόνισε ότι "το παραμύθι με το Πολυτεχνείο καλά κράτησε. Οι άνθρωποι που το πουλήσανε, φορώντας χακί αμπέχονο και σοσιαλισμό βρεθήκανε μετά στην πλουτοκρατία, στα χρηματιστήρια, να τρώνε στα σινιέ εστιατόρια στο Κολωνάκι".

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι δεν μπορούσε να έχει σχέση με το καθεστώς της 21ης Απριλίου καθώς τότε ήταν πολύ νέος και συνέχισε λέγοντας πως "ζώντας την σημερινή κατάσταση δεν ήταν το απόλυτο κακό".

Τέλος, απέδωσε τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο στο γεγονός ότι από το 1974 και μετά υπάρχει μία "κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ".

Ερωτηθείς για το θέμα των λαθρομεταναστών ανέφερε ότι όσοι είναι πρόσφυγες πρέπει να πάρουν ένα διαβατήριο και "να πάνε στο καλό", ενώ όσοι είναι παράνομοι πρέπει να απελαθούν.

Κατηγόρησε δε τους αλλοδαπούς πως πήραν τις δουλειές των Ελλήνων, φαλίρισαν τα δημόσια ταμεία και κατέστρεψαν τη δημόσια υγεία.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν το κόμμα του υποστηρίζει τη ναρκοθέτηση των συνόρων, ανέφερε ότι "πρέπει να αμυνθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: