Κυριακή

Το λαμογιο που εβαλε το προστιμο για την σκεπαστη στο γαμο του Νικολαου και της Τατιανας!!!!!!

Αργόμισθος υπάλληλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο Γιάννης Μίχας-Πληρωνόταν και από Ναυπηγεία και από Νομαρχία!


Τηλεοπτικά ομολόγησε και παραδέχθηκε τελικά ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ότι εισπράττει χρήματα και από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ως αργόμισθος υπάλληλος και από τη νομαρχία Πειραιά ως νομάρχης. Ισχυρίσθηκε ότι κάτι τέτοιο είναι νόμιμο και προβλέπεται, καθώς ό,τι χρήματα βάζει στην τσέπη του από τη νομαρχία, είναι "έξοδα παράστασης".
Ότι είναι ταλέντο ηθοποιίας ο κος Μίχας το γνωρίζουμε και το έχουμε καταγγείλει.
Αυτό δεν εννοεί "έξοδα παράστασης";...
Από που προβλέπεται όμως το πολλαπλό άδηλο παντελόνιασμα στην υγεία του Ελληνικού Λαού, κύριε Μίχα;
Αντίθετα υπάρχουν ακόμη και ειδικές νομοθεσίες που περιορίζουν το ύψος των αποδοχών στους δημοσίους υπαλλήλους. Δεν το ξέρατε;
Eίναι πια υπόθεση και υποχρέωση της Δικαιοσύνης να διαλευκάνει την αλήθεια.
Έτσι εξηγείται γιατί ο Γιάννης Μίχας μπορεί και πετά με ιδιωτικό ελικόπτερο όπως οι μεγαλοεφοπλιστές και βιομήχανοι ενώ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος ο Παπανδρέου, ταξιδεύει δεύτερη θέση.
Το θέμα του ελικοπτέρου όμως αφορά και το νοσοκομείο METROPOLITAN και αξίζει ειδικής δημοσίευσης.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ
Προτίμησε να μην απαντήσει απευθείας στο blog ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ούτε καν με μήνυση ή αγωγή όπως συνηθίζει.
Αναγκάστηκε να το παραδεχθεί καθώς προκλήθηκε από τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων σήμερα 30.9.2009.
Ο κος Κουμουτσάκος ανέφερε τη σχετική δημοσίευση σημειώνοντας τη μη αντίδραση ή διάψευση του Γιάννη Μίχα.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ όμως δεν ήθελε να αναφερθεί με λεπτομέρεια και στον έτερο αργόμισθο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τον αντινομάρχη Σταύρο Μαρκάτο, ο οποίος μάλιστα, άκουσον άκουσον, υπογράφει και τις σχετικές συλλογικές συμβάσεις των εργατών μετάλλου από την πλευρά των εργαζομένων.
Τώρα αν όλα αυτά επιτρέπονται είναι πάλι θέμα του αρμόδιου Εισαγγελέα να το κρίνει καθώς η νομαρχία Πειραιά είναι και ελεγκτικός μηχανισμός.
Δεν δίστασε ωστόσο, ούτε στιγμή ηθικά ο Γιάννης Μίχας, "να δώσει" τηλεοπτικά και τους συναδέλφους του της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ανέφερε και συγκεκριμένα ονόματα που εμείς δε νομιμοποιούμαστε να επαναλάβουμε.
Πρόκειται για κατάντια και πιστεύουμε ότι καθώς οι αυθαιρεσίες είναι πολλές, ο Γιάννης Μίχας αφού δεν προστατεύεται από κάποια ασυλία, όπως οι υπουργοί και βουλευτές, αν το κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη, θα είναι ο πρώτος νομάρχης που θα μπει κυριολεκτικά φυλακή.
Καθώς ακόμη και μια καταδίκη να "εισπράξει" με αναστολή, πιθανόν να τον συναντήσει κάποια άλλη δίωξη και καταδίκη και τελικά να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για τις οποίες πίεζε μάλιστα ώστε να μεταφερθούν αλλού.
Εμείς ως προς την ιδιότητα του Γιάννη Μίχα ως εργαζόμενου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουμε κάνει τις εξής ερωτήσεις:
1- Πόσες αμοιβές, λεφτά για να το πούμε απλά, εισέπραξε ο νομάρχης Γιάννης Μίχας το έτος 2003, από ποιες πηγές και αν δήλωσε όλα τα εισοδήματά του στην εφορία.
2- Αν είχε το δικαίωμα να θέσει το 2002 υποψηφιότητα ως νομάρχης αν και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΠ, αναπληρωτής του Προέδρου και μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος η οποία είναι με συνταγματική κατοχύρωση στην ουσία της Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή.
(βλ. εν. Νομαρχιακή εκτροπή στη Δυτική Αττική. Στα διδάγματα του Γιάννη Μίχα ο νομάρχης Αριστείδης Αρκουδάρης)
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΡΚΑΤΟΥ
Όσον αφορά το Σταύρο Μαρκάτο σας αναφέρουμε τα εξής πιθανά ψέματα:
(Λέμε πιθανά ψέματα και το εννοούμε, καθώς δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε με στοιχεία την αλήθεια.
Πρέπει λοιπόν να μην τα πιστέψετε απαραίτητα ως αλήθεια καθώς βασιζόμαστε μέχρι στιγμής σε εμπιστευτικές πληροφορίες.)
Σύμφωνα λοιπόν με τις πιθανά ψευδείς πληροφορίες, ο Σταύρος Μαρκάτος είναι αυτός που σήμερα θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι νομάρχης Πειραιά αν δεν είχε παρέμβει υπέρ του Γιάννη Μίχα, ο Δημήτρης Σαράφογλου, δήμαρχος Κερατσινίου μεταξύ 1978-1994 και 2002-2006.
Ο κος Σαράφογλου είναι γνωστός φίλος με τον Κώστα Λαλιώτη.
(βλ. Κώστας Λαλιώτης: Παρών και "Κώστα Λαλιώτης: Πάντα είμαι και ήμουν παρών")
Ο Σταύρος Μαρκάτος είχε προωθηθεί και αυτός, όπως αργότερα ο Γιάννης Μίχας, στη ΓΣΕΕ και από εκεί στην ΟΚΕ και ήταν μέλος της 1ης Ολομέλειάς της (1994-1998).
(βλ. Τα παιδιά της Ακμής και της Παρακμής)
Τελικά, ο Γιάννης Μίχας έγινε μέλος της 3ης Ολομέλειας της ΟΚΕ (2001-2004) και από εκεί με κομματική απόφαση έγινε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΠ και τελικά αναπληρωτής του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά από το 2002.
Ενώ είχε εκλεγεί νομάρχης κάποιος "σφύριξε" ότι υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και έχασε τη θέση του εκεί.
Στη συνέχεια, προκαλούσε με δηλώσεις του και δελτία τύπου της νομαρχίας τον ΟΛΠ και τελικά το έτος 2008 υπέγραψε πράξη επιβολής προστίμου στον Οργανισμό για τη διευθέτηση και την τύχη του οποίου όλοι κρατούν σιγήν ιχθύος.
(βλ. "Σταυρώνει" τη Νομαρχία Πειραιά ο ΟΛΠ)
Το Σταύρο Μαρκάτο τον έχει τοποθετήσει ο Γιάννης Μίχας αντινομάρχη όχι από τύψεις ή υποχρέωση, αλλά για να είναι πλήρως ελεγχόμενος, καθώς λόγω του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του έχει ιδιαίτερη επιρροή στους εργαζόμενους.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΡΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Η πρώτη όμως αποκάλυψη καραμπινάτης αργομισθίας με την υπογραφή του νομάρχη Γιάννη Μίχα που δημοσίευσαμε στο ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ αφορούσε την πρόσληψη του γνωστού επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου (ή Κυριάκου, ειδικά για την απόκρυψη της πρόσληψής του στη νομαρχία Πειραιά) Σεφερτζή, ο οποίος διαθέτει βαρύ βιογραφικό που απασχόλησε και την Ποινική Δικαιοσύνη με σχέση στο παραδικαστικό κύκλωμα και το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
Εμάς ακόμη μας απασχολεί αυτό το βιογραφικό και το εξετάζουμε συνεχώς από όλες τις πλευρές, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
(βλ. Γιώργος Σεφερτζής)

Η συγκεκριμένη ανάρτηση όμως, περιλαμβάνει όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει πιθανά ψέματα και ενδεχόμενες ανακρίβειες και για το λόγο αυτό, θα πρέπει να θεωρήσετε ότι μπορεί να είναι αποκυήματα της φαντασίας μας όσα δεν σας αποδεικνύουμε με στοιχεία.
* Στη φωτογραφία ο νομάρχης Γιάννης Μίχας κατά τη διάρκεια άλλης μιας ανέξοδης παράστασής του φωτογραφιζόμενος αναίσχυντα ενώ ορκίζεται στο Ιερό Ευαγγέλιο.

http://24wro.blogspot.com/

 http://arisdeslis.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: