Παρασκευή

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:

"Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα...

παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.

Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;

Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να "καθαρίσουν"

Φουσκωτοί;

Ιδανικοί για την περίπτωση.

Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα".


Απλά και λαϊκά πράγματα.

Πιο απλά και λαϊκά δεν γίνεται.

"ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ" ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.


Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές.


Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε...


Τι να κάνουμε;...

Ας τους αντέξουν.

Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.

Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων...
Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν...

Τώρα να δούμε τους μπρατσωμένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κυνοβολείου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!


Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες. Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.


Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.


Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.

Έστω και για μια στιγμή.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.


Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά). Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.


Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε;...

Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν...) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.

Πηγή


Σχόλιο ιστολογίου:
Εμείς υποστήκαμε και αντέξαμε την κοινοβουλευτική τους δημοκρατία. Ήρθε η σειρά εκείνων που την δημιούργησαν να μετρήσουν τις δικές τους "δημοκρατικές" αντοχές απέναντι στο δημιούργημά τους, με "μέτρο" την "Χρυσή Αυγή".

kostasxan.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακούω τόσες μέρες διάφορες μαλακίες για το μήνυμα των εκλογών και λέω να πώ και εγώ ακόμα μία......λέω λοιπόν εάν το 32% είπε ναι στην διαπραγμάτευση εκ νέου του μνημονίου και οι υπόλοιποι είπαν δεν πάτε στο διάολο όλοι όσοι μας φέρατε ως εδώ ούτε λίγο ούτε πολυ σημαίνει ότι τελικά κανείς δεν το θέλει....εάν λοιπόν είναι έτσι δεν κατάλαβαν ότι ο λαός μας δεν μπορεί να σκύψει άλλο, δεν κατάλαβαν ότι αποφάσισε να σηκώσει ανάστημα, δεν κατάλαβαν ότι αποφάσισε να ανακτήσει την αξιοπρέπειά του (την φτώχεια την εξασφάλισε ότι κι αν γίνει για πολλά χρόνια), δεν κατάλαβαν ότι δεν οπισθοχωρήσουμε άλλο, πιάσαμε τοίχο, και ότι όταν δεν μπορείς να πισωπατήσεις πια μία επιλογή σου μένει ΝΑ ΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.....αυτό κάναμε πάντα εμείς οι Ελληνες κι οσο κι αν στην αρχή φαινόταν κουτουράδα πάντα μας έβγαινε. (βέβαια δεν ξέραμε πότε να σταματήσουμε).Γενναιότητα η ανοησία δεν ξέρω η ιστορία το ερευνά 3000 χρόνια τώρα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι πολύ κοντά αύτά τα δύο....κατά την γνώμη μου αυτό είναι το μήνυμα...είμαστε εδώ και σας περιμένουμε, είμασταν πάντα εδώ και πάντα σας περιμέναμε......

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ..



Στηρίζονται οι γελοίοι στις δημοσκοπήσεις των εταιριών οι οποίες
και πάλι δίνουν σήμερα στην Χρυσή Αυγή από 4,9 μέχρι
και 5.7%! Ξεχνάτε κύριοι πως προεκλογικά όλες οι
εταιρίες έδιναν στην Χρυσή Αυγή μέχρι 4.5% στην καλύτερη
περίπτωση... ενώ τελικά η Χρυσή Αυγή πήρε 7%...
Στις επαναληπτικές να μετράτε διψήφιο κυρίες και
κύριοι γιατί ο Έλληνας ξύπνησε και δεν γουστάρει τον
αποκλεισμό και τη φίμωση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων
ούτε την καθημερινή κατασυκοφάντηση ενός κόμματος
που κέρδισε το 7% του Ελληνικού λαού χωρίς το
σπρώξιμο μεγαλοεργολάβων, μεγαλοτραπεζιτών
και μεγαλοεκδοτών όπως όλα τα άλλα κόμματα του
διεφθαρμένου συστήματος της γενιάς του Πολυτεχνείου
και της Μεταπολίτευσης που παρήκμασαν, εξαθλίωσαν
και ξεπούλησαν την Ελλάδα στους νεοναζί της Ευρώπης
της Μέρκελ.

Και τολμάει όλο αυτό το ξεπουλημένο
και διεφθαρμένο σύστημα, στο οποίο ποτέ δεν συμμετείχε
η Χρυσή Αυγή αλλά πάντοτε ήταν αποκλεισμένη, φιμωμένη και
διωκόμενη, να μιλάνε για νεοναζί και οπαδούς του Χίτλερ
ο οποίος πέθανε το 1945, ενώ οι ψευτοδημοκράτες του
συστήματος στηρίζουν τους νεοναζί της Μέρκελ που τους
ζούμε σήμερα.... Η μήπως νομίζετε πως μία κυβέρνηση της

αριστεράς θα ξεφύγει από το μνημόνιο; Όσο και να τσαμπουνάνε

επαναστατικά και να το παίζουν ήρωες και πατριώτες, θα δείτε

πως και η αριστερά θα υποταχτεί τελικά στο μηνόνιο και θα

καταλάβετε όλοι σας τι ζώα ήσασταν που τους ψηφίζατε.

Όταν πας χωρίς εναλλακτική πρόταση ρεαλιστική είσαι

καταδικασμένος. Το "καταγγέλλουμε το μνημόνιο" θα μείνει

στην ιστορία του πολιτικού λαϊκισμού και ψηφοθηρικού

καιροσκοπισμού και τυχοδιωκτισμού, όπως ακριβώς και το

"λεφτά υπάρχουν..." Και...

Πάρτε το χαμπάρι. Όσο η Ελλάδα συνεχίζει να δέχεται καθημερινά
ορδές λαθραίων από όλες τις μπάντες, όσο καιρό σφάζουν γριούλες
στο γόνατο, όσο καιρό η αστυνομία προστατεύει τους αλλοδαπούς
και όχι τους Έλληνες, όσο καιρό αυτό το κωλοκράτος ζητάει τα
σπασμένα της γενιάς του πολυτεχνείου να τα πληρώνουν οι Έλληνες
ενώ οι αλλοδαποί δεν πληρώνουν ούτε σεντς, όσο καιρό οι Έλληνες
θα χάνουν τις δουλειές τους τις οποίες θα αρπάζουν οι αλλοδαποί
γιατί αυτοί κοστίζουν λιγότερο σε κάτι λαμόγια εργοδότες που
κοιτούν μόνο την τσέπη τους και όχι την Πατρίδα, όσο καιρό
δεν θα αρχίσει η άμεση απέλαση με το καλό ή με το κακό,
ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, και όσο το γραικυλικό κράτος
δεν θα δείχνει Εθνική πυγμή αλλά ασφυοκαμψία σε όλους τους
"καλούς" γείτονες μας και όχι μόνο, τόσο και η Χρυσή Αυγή θα
διπλασιάζει και θα τριπλασιάζει τα ποσοστά της.

Όπως το σύστημα ποτέ δεν περίμενε ποτέ το 7% της
Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές, έτσι δεν περιμένει
και το 12% στις επαναληπτικές και το 40% προσεχώς.
Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση θα τους περιμένει και η
θλιβερότερη έκπληξη της ζωής τους και αυτό είναι υπόσχεση
γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας 60χρονος από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου, όπως αποκλύπτει το ΗλείαPost, που έπασχε από την επάρατο νόσο έφυγε πριν από 40 μέρες και ακόμα ο ΕΟΠΥΥ δεν τον έχει ενημερώσει!!! για να περάσει από την επιτροπή συνταγογράφησης…
Τώρα βέβαια για να τον βρούν και να του παραδώσουν το ειδοποιητήριο θα πρέπει να περάσουν από το κοιμητήριο της περιοχής….
Η περιπέτεια για τον 60χρονο άρχισε με την ενοποίηση των ταμείων όταν το ΤΕΒΕ που ήταν ασφαλισμένος εντάχθηκε στο ΕΟΠΥΥ.
Όσο ήταν στο Ταμείο Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος έπαιρνε κανονικά τα πανάκριβα φάρμακα για την αντιμετώπιση της επάρατης νόσου με το βιβλιάριο του.
Μόλις λοιπόν ενοποιήθηκαν τα ταμεία για να του τα δώσουν του ζήτησαν την πρώτη και την τελευταία βιοψία. Ο 60χρονος τα προσκόμισε άμεσα. Τότε οι υπεύθυνοι του ΕΟΠΥΥ του είπαν πως για να τα πάρει θα πρέπει να περάσει επιτροπή συνταγογράφησης. Ο άνθρωπος χωρίς δεύτερη κουβέντα είπε θα περιμένω.
Η αρρώστια όμως τον λύγισε και πριν από 40 μέρες έφυγε από την ζωή!!! χωρίς ακόμα να τον έχουν ενημερώσει για το πότε θα περάσει από την επιτροπή αυτή για να μπορέσει να πάρει τα φάρμακα που ήταν ακριβά και δεν μπορούσε να τα πληρώσει.
Το διάστημα το οποίο έμεινε χωρίς φάρμακα για κάποιους ειδικούς που ξέρουν την περίπτωση θεωρούν πως ήταν καθοριστικό για την ζωή του.
Βέβαια λόγω της ασθένειας κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι θα γινόταν ακόμα και αν τα είχε πάρει, όμως το ανάλγητο σκληρό γραφειοκρατικό κράτος στέρησε σε ένα άνθρωπο το δικαίωμα της ελπίδας να παλέψει με την αρρώστιά του και να επιμηκύνει το χρόνο της ζωής του.

Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισουμε επι τελους!!!

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογες της 6ης Μαιου εμεις οι Ελληνες αποφασισαμε ποιους θελουμε να βαλομε στο Κοινοβουλιο. Απο πολιτικης πλευρας αποτελει υβρη η παρεμβαση καποιων Εβραικων Οργανωσεως να μας υποδειξουν, ποια θα ειναι η επιλογης μας. Θεωρουμαστε ενα Εθνος μεσα στα πολλα και κυριως στους κολπους της Ευρωπαικης Ενωσεως, οπου εχουμε και λογο ανεξαρτητα απο τις οικονομικες δυσκολιες που δεν αποτελουν αποκλειστικα και δικη μας ευθυνη, ειναι και ευθυνη ενος αυλου και παγκοσμιου οικονομικου συστηματος, που σταδιακα δενει Εθνοι και κρατη προς εναν γκρεμο, οπου τα αποτελεσματα του, μαλλον δεν θα αργησουν να φανουν.
Ο σκοπος της πρωτη παραγραφου, δεν ηταν να μπω σε γεωστρατικη αναλυση διοτι δεν εχω τις απαραιτητες βαθιες γνωσης. Περιοριστικα σε οτι μου λεει η λογικη και το περιορισμενο βαθος των γνωσεων μου.
Κτα τη διαρκεια του Δευτερου Παγκοσμιου Πολεμου, το Εβραικο Εθνος, υπεστει μια καθολικη γεννοκτωνια απο αφρωνες ηγετες της Γερμανικης αλαζονειας, να ειναι κυριαρχοι και Αυτοκρατορες της Γης.
Μεσα σε αυτη την πολεμικη καταστροφη που ζουσε η Ευρωπη, στη χωρα μου ζουζαν χιλιαδες Εβραιοι Ελληνικης καταγογης και πολλοι εξ΄αυτων επολεμησαν τον εισβολεα, απο τον απλο Στρατιωτη, μεχρι τον βαθμοφορο. Στη διαρκεια της καταδιωξης των Εβραιων επειτα απο την καταρρευση του Μετοπου, ο Εβραικος πληθυσμός εγινε στοχος του Ναζιστικου καθεστωτος. Εμεις οι Ελληνες κυριοι της Οργανωσης αυτης, κρυβαμε τους πατεραδες σας και ισως καποιοι να ζητε ακομα, στα κατωγια και μοιραζαμε την πεινα μας μαζι σας. Δεν σας δωσαμε βορα των βουρνων, σας υπηρασπιστικαμε οπως τον εαυτο μας, εισασταν οι γειτονες μας και οι ανθρωποι που καναμε παρεα και γλεντουσαμε μαζι.
Με κεντρικο Αξονα το κρατος του Ισραηλ κυριοι της Οργανωσης ADL φτιαξατε τον στρατιωτικο αξονα Τουρκιας Ισραηλ και μας βαλατε στη μεση. Υερπηδισατε τον γειτονα σας εμας με τα θαλασσια συνορα που μας χωριζουν και ετσι να δημιουργουται διαφοροι συνηρμοι για μελλοντικα σχεδια. Ευτυχως για εσας καταλαβατε στην πραξη, ποσο δυσκολο ειναι συνεταιριζεσαι με ενα κρατος που στην υπογεια σκεψη της κοινωνιας του επιθυμη την εξαληψη σας. Οταν εβαλαν τους Γκριζους Λυκος ντυμενοι ακτιβιστες, αναγκαστικατε να τους αποδεκατισετε και να σας ζητουν τωρα οι Παδες δημοσια συγγνωμη να δωσετε.
Βεβαια, η διεθνης Πολιτικη δεν ασκειται με το συναισθημα, παρα με το δουνε και λαβειν. Τι να κανουμε, γειτονες ειμαστε και ο πλουτος ετυχε στα ποδια μας, οπως πολυ σωσττα πρατετε με την Κυπρο.

Ανώνυμος είπε...

Μία από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος του νεο-ναζιστικού κόμματος σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.
ΕΛΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

«Η αδιαλλαξία της Χρυσής Αυγής δεν έχει αλλάξει, μόνο η δημοτικότητά της άλλαξε και το αποτέλεσμα αυτό είναι μία πολιτική νίκη του μίσους» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ADL δια στόματος του διευθυντή της οργάνωσης Αβραάμ Φόξμαν: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία κακοήθη απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία και η νεο-ναζιστική της ιδεολογία πρέπει να απορριφθεί από εκείνους που αγαπούν τη φιλελεύθερη δημοκρατία. Καλούμε τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια να καταστήσει σαφές στην ελληνική πολιτική ηγεσία ότι θα αρνηθεί να διορίσει ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής ως υπουργό ή υφυπουργό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση έστειλε και προσωπική επιστολή στον κ. Καρ. Παπούλια, καλώντας τον να στείλει ισχυρό και καθαρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ότι "η νεοναζιστική ιδεολογία του κόμματος της Χρυσής Αυγής" δεν θα γίνει ανεκτή στην Ελληνική Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το 2001 στην Αργεντινή ο εκεί ΣΥΡΙΖΑ έφυγε με ελικόπτερο..



Και εκεί παραμύθιασαν τον λαό, και εκεί τους έταζαν δουλειές, λεφτά, διαγραφή χρεών κλπ.. Τα ταμεία ήταν όμως άδεια!! Και το κεφάλαιο(οι πλούσιοι) είχε κάνει φτερά(όπως και εδώ).. Και νέες δουλειές χωρίς κεφάλαιο, δυστυχώς η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμη εφεύρει!! Η Ελλάδα σήμερα είναι σε πολύ χειρότερη θέση, από ότι ήταν η αργεντινή τότε!! Η αργεντινή είχε παραγωγικό ιστό!! Η Ελλάδα σήμερα παράγει μόνο μα….κες.. Η αργεντινή είχε το 1/20 του χρέους της Ελλάδας… Η αργεντινή χρωστούσε σε ιδιώτες και δεν ανήκε σε καμία ένωση κρατών.. Η Ελλάδα τα πολλά τα χρεωστάει στα ευρωπαϊκά κράτη.. Που σημαίνει πως η τιμωρία μας θα είναι απείρως μεγαλύτερη!! Και λογικό είναι και εμείς αν είχαμε δανείσει πχ στην Αλβανία, και οι αλβανοί δεν μας τα έδιναν πίσω, θα τους είχαμε σφάξει στο γόνατο.. Στην αργεντινή η ανεργία ήταν 18%,,στην Ελλάδα σήμερα είναι 21% και ανεπίσημα 25%!! Για να δημιουργηθούν 1.500.000 νέες θέσεις εργασίας, θέλουμε 300.000.000.000€,Που θα βρεθούν λεφτά?? Από τις τραπεζικές καταθέσεις των 160 δις. που λέει ο Στρατουλης?? Τι χαζός άνθρωπος!!! Μάλλον δεν τον ενημέρωσαν ότι όλοι οι έλληνες είναι με το βιβλιάριο στην κολοτσεπη και περιμένουν μόλις ακούσουν κάτι να γίνετε με τον ΣΥΡΙΖΑ να πάνε να αποσύρουν όλες τις καταθέσεις.. Δεν θα μείνει ούτε σεντζ!! Οι άνθρωποι που υπόσχονται στον κοσμάκη δουλειές, το ποιο πιθανόν είναι να μην έχουν ξαναδουλέψει στην ζωή τους ποτέ,,, να γιατί αραδιάζουν τέτοιες μπαρούφες.. Εδώ ο Ανδρέας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χρόνο, τις 50.000 προσλήψεις στο δημόσιο!! Και τότε είχε και τις επιδοτήσεις της ΕΟΚ για να μπορεί να πληρώνει τα κοπρόσκυλα!!Δυστυχώς οι άνεργοι θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμη άνεργοι!!! Εκτός και έχει ο ΣΥΡΙΖΑ το μαγικό ραβδί και μεταφέρει τα μισά εργοστάσια της Γερμανίας στην Ελλάδα!!!! Στην αργεντινή ο κόσμος ξεσηκώθηκε, γιατί τα σουπερ μάρκετ ήταν άδεια!! Και ήταν άδεια, γιατί το πεσο (αργεντινό νόμισμα)σχεδόν δεν το δεχόταν καμία αγορά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισάγουν τρόφιμα κλπ.. Στην Ελλάδα επειδή έχουμε ακόμα ευρώ, τα σουπερ μάρκετ είναι τίγκα στα εμπορεύματα.. Η Ελλάδα αν πάει κάποτε στην δραχμή, δεν θα την δέχεται καμία ευρωπαϊκή αγορά ( αντίποινα, τιμωρία )..Ας μην κάνουμε το λάθος λοιπόν να πιστέψουμε πως θα μας την χαρίσουν!! Δεν είναι αυτοί οι Χαζοί και εμείς οι έξυπνοι!! Σήμερα οι έξυπνοι λαοί είναι αυτοί που είναι ποιο πλούσιοι!! Γερμανοί, Σκανδιναβοί, Ελβετοί κλπ.. Όλα τα υπόλοιπα φτωχαδάκια το παίζουμε έξυπνοι,, παρηγοριά στον άρρωστο!!Σήμερα η Ελλάδα ζει μια μεγάλη οικονομική κρίση.. Πραγματική δηλωμένη χρεωκοπία, είναι όμως, όπως όλοι παραδεχόμαστε, η έξοδος από το Ευρώ,, εκεί θα είναι η πραγματική κόλαση!!! Και ο τελευταίος λογιστακος της γειτονιάς γνωρίζει ότι μια χρεοκοπία σημαίνει (θάνατος)… Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω, πως μερικοί πολιτικοί που θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα και συζητάτε για χρεοκοπία,, δηλαδή για το τέλος όλων μας!!!