Δευτέρα

ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ''ΑΛΛΗΣ'' ΔΕΞΙΑΣ

Με 53 κατ'ελάχιστον και 55 βουλευτές το μέγιστο, παρά το εμπάργκο ή την περιφρόνηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ή την συκοφαντία των "μεγάλων" ΜΜΕ κατά των εθνικιστών της δεξιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η πραγματική δεξιά κάνει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια την ισχυρή εμφάνισή της στην Βουλή. Σε επίπεδο ποσοστών κερδίζει το ίδιο ακριβώς ποσοστό με αυτό που κέρδισε η ΝΔ και πλέον έχει την απαίτηση να ακούγεται και να τη λαμβάνουν υπ' όψιν τους αυτοί που πριν είχαν ανοικτά τα αυτιά τους μόνο στην αριστερά.



Το μόνο μέσο στην Ελλάδα, που πρόβλεψε και κατέγραψε σχεδόν σε όλη του την έκταση το φαινόμενο αυτό από την πρώτη στιγμή, όταν τον μεν Π. Καμμένο τα καθεστωτικά ΜΜΕ τον λοιδωρούσαν (όταν δεν τον έβριζαν) και την Χρυσή Αυγή την χαρακτήριζαν βλακωδώς "ναζιστικό κόμμα", ήταν το ''Defencenet''. 

Δεν είχαν αντιληφθεί ή δεν ήθελαν να αντιληφθούν κάποιοι, γιατί δεν τους συνέφερε, ότι τόσο οι Ανεξάρτητοι, όσο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος, ξαφνικά ενσάρκωναν την τελευταία ελπίδα του δεξιού πολιτικού ρεύματος για αντίσταση. Κι έτσι, χωρίς καμία πολιτική "συγγένεια" σε επίπεδο των πολιτικών ηγεσιών τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ψηφίστηκαν από το 18% των πολιτών της ίδιας δεξαμενής ψήφων.

Γιατί αυτό το ποσοστό των πολιτών έχει ένα κοινό υπόβαθρο: Βαρέθηκαν να γκρεμίζονται από την Αριστερά, την κεντροαριστερά ή την διεφθαρμένη και εναγκαλισμένη από την οικονομική ελίτ, κεντροδεξιά, όλα τα σύμβολά τους: Αυτά που σημαίνουν πατρίδα, θρησκεία, εθνική ανεξαρτησία και τιμιότητα.

Έχουν βαρεθεί να είναι υπό κατοχή στην ίδια τους την πόλη, έχουν βαρεθεί να ντρέπονται να λένε ότι είναι "δεξιοί", έχουν βαρεθεί να είναι στο περιθώριο της πολιτικής ζωής ή και της επαγγελματικής ζωής ειδικά αν εργάζονται στο δημόσιο, επειδή δεν δήλωσαν επάγγελμα "αριστερός" για να λύσουν το πρόβλημα της ζωής τους στην Ελλάδα που κτίστηκε μετά το 1974.

Έχουν βαρεθεί να υποχωρούν στην πίεση της Τουρκίας, και να βλέπουν την ελληνική πολιτική ή στρατιωτική ηγεσία να χαϊδολογιέται αναίσχυντα με αυτούς που απειλούν ευθέως να αρπάξουν κομμάτι από τον εθνικό κορμό. Έχουν κουραστεί να βλέπουν τα τουρκικά πολεμικά στα ανοικτά της Ραφήνας και του Σουνίου, έχουν αηδιάσει από την "συννενόηση" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με το τουρκικό προξενείο προκειμένου να κερδίσουν κάποιο ψηφαλάκι στην Θράκη. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί "Η Κύπρος είναι μακριά" για την Ελλάδα, αλλά κοντά για το Ισραήλ. Αδυνατούν να καταλάβουν πως η μικρή και ακρωτηρισμένη Κύπρος τα έχει καλά με Ρώσους, αλλά και Αμερικανούς και Γάλλους και Ισραηλινούς, και η Ελλάδα κλείνει τα σύνορα σε έναν Βλαντιμίρ Πούτιν. Έχουν σιχαθεί να βλέπουν τον κάθε λεχρίτη να βρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις, και το κάθε λαμόγιο να πλουτίζει στην πλάτη τους και μετά να πουλά προοδευτισμό.

Αυτό το 18% δεν καταλαβαίνει γιατί το αιματοβαμμένο σταλινικό ΚΚΕ είναι αποδεκτό από το πολιτικό σύστημα, αλλά κάποιος που δηλώνει "εθνικιστής"  γίνεται βορά του κάθε τυχάρπαστου "προοδευτικού" κονδυλοφόρου που εντελώς τυχαία είναι συνδαιτημόνας διεφθαρμένων πολιτικών και τρόφιμος διαφθορέων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Και βέβαια θεωρούν εξευτελιστικό πως κάποιος Χορστ Ράϊχενμπαχ ή κάποιος άλλος Ματίας Μόρς, έγιναν οι κυβερνήτες της ζωής αυτών που πολέμησαν τον Μουσολίνι και τον Χίτλερ το 1940-'41 και τον Στάλιν το 1946-1949. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως έχασαν την χώρα τους, χωρίς καν να πολεμήσουν, μόνο και μόνο επειδή διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες πρώτα τους χρέωσαν και μετά τους υποθήκευσαν.

Έτσι λοιπόν, όσο και αν σε επίπεδο ηγεσίας Ανεξάρτητοι Έλληνες και Λαϊκός Σύνδεσμος είναι τελείως διαφορετικά κόμματα (μάλιστα ο Πάνος Καμμένος έχει προχωρήσει και σε σκληρές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής), σε επίπεδο εκλογικής βάσης είναι οι ίδιοι οι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ. Απλά ο βαθμός της αγανάκτησης διαφέρει.

Η ΝΔ τους έχει χάσει για πάντα, αλλά δεν συμβαίνει και το αντίθετο: Η δεξαμενή της ΝΔ είναι έτοιμη ν' αδειάσει κι άλλο για να "ποτίσει" τα νέα κόμματα της Δεξιάς σε μια πραγματική "επανάσταση της Δεξιάς"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: