Παρασκευή

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



xristoforakos-eggrafo


Είχαμε πει εδώ και καιρό ότι η "στέψη" για τον Αντώνη Σαμαρά στον θρόνο του πρωθυπουργού θα ήταν επώδυνη και επίπονη.
Έτσι είναι όλα τα πολιτικά αξιώματα. Έχουν στενοχώριες.
Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες.
Σε λίγο το makeleio.gr παρουσιάζει τα ενυπόγραφα τιμολόγια με τα δώρα του γιου του δοσίλογου της Κατοχής, Μιχάλη Χριστοφοράκου, που εστάλησαν από την Siemens
στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά.
Ο καθένας εις το όνομα της αλήθειας θα αναλάβει τις ευθύνες του.
Κι εμείς και ο πολιτικός κόσμος που λαδωνόταν και τα έπαιρνε από 1000 τσέπες.
Τέρμα η διαπλοκή. Το site το ανοίξαμε όχι για να κάνουμε την πλάκα μας.
Ελπίζουμε να το έχετε καταλάβει...
Samaras-tim-1-
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ
ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; Ή ΝΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ;
Δώρα μεγάλης αξίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του αρχιδοσίλογου της Κατοχής, Μιχάλης Χριστοφοράκος, φυγόδικος από την ελληνική δικαιοσύνη που είχε καταμιζώσει τον πολιτικό κόσμο με εκατομμύρια μάρκα για να γίνονται τα θελήματα και να "κυκλοφορούν" οι συμφωνίες και τα κόλπα των Γερμαναράδων στην Μπανανία της Ντιοανατολικής Ευρώπης. Πολλά τα λεφτά Άρη.
Samaras-tim-2-
Το makeleio.gr έχει στην κατοχή του πλήθος τιμολογίων που έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της γραμματέως του Έλληνα αρχιπροδότη, υπηρέτη των Ναζί, Αικατερίνης Τσακάλου και πήγαιναν ως πεσκέσια και στον τότε επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης που κάνει τον αμόλυντο και τον άσπιλο.
Στη βίλα του στη Κηφισιά.
Διαθέτουμε πλήθος τιμολογίων.
Ενδεκτικά βγάζουμε τρία. Σε ξεχωριστές χρονολογίες. Ιανουάριος 2002, Δεκέμβριος 2005, Δεκέμβριος 2007. Και αναμένουμε από τους εύθικτους της Συγγρού να μας πουν αυτοί πόσα και ποια δώρα είχε λάβει ο μέλλων πρωθυπουργός από τον δοσίλογο και το υπηρετικό προσωπικό του.
Από την δωροληψία αυτή(να χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη;)φαίνεται ότι τα δωράκια κάποιος τα παραλάμβανε. Υπηρέτης Πακιστανός; Ο ίδιος ο Αντώνης με την υπογραφή υπηρέτη; Ας διαλέξουν αυτοί και ας μας ενημερώσουν.
Ερώτημα: Ίδια δώρα είχε λάβει και το Μητσοτακέικο. Και κάποια παραπάνω, και ο Τσίπρας είπε την Ντόρα, χορηγό της Siemens. Toν Σαμαρά πως πρέπει να τον λέμε τώρα;
Samaras-tim-3
Ας μας πουν οι κύριοι της Συγγρού και ο αρχηγός τους. Πόσα δώρα πήραν, ποια και πότε; Και δεύτερον και σημαντικό: Πόσο ευάλωτος είναι κάποιος μετά από μια τέτοια επαφή να ρίξει μια κυβέρνηση ή ας πούμε να υπογραψει μια μεγάλη συμφωνία έναντι ανταλλαγμάτων; Αυτό είναι το σημαντικό. Όχι η αξία του δώρου. Αλλά η οικειότητα να σου στέλνουν δωράκια και να τα αρπάζεις σαν ζήτουλας πολιτικός.
Έτσι παιδιά;

 http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: