Τετάρτη

Να προσέξει να μην συγκαεί από την... υπερπροσπάθεια να σώσει τη χώρα πείτε του...


ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο "ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ


karamanlis mpanio


ΜΠΗΚΕ ΙΟΥΝΙΟΣ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΑΝΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ;


Στο σπίτι του καλού του φίλου και βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Κουτσούμπα, πέρασε το τριήμερο ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την Νατάσα και τα δίδυμα.
Ο Καραμανλής έφτασε την Παρασκευή στο παραθαλάσσιο μέρος "Άσπρα σπίτια" και συγκεκριμένα στη περιοχή Καραχάλιος που αποτελείται από 7 παραλίες με παγωμένα καταγάλανα νερά και ένα γραφικό λιμανάκι με βάρκες ψαράδων, τα οποία όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του parapolitika.gr, ο πρώην πρωθυπουργός απόλαυσε δεόντως.
karamanlis mpanio2
Πολλοί ήταν αυτοί που μόλις είδαν τον πρώην πρωθυπουργό έσπευσαν να του μιλήσουν και να τον ρωτήσουν για τις επικείμενες εκλογές.
Ο Καραμανλής είπε πως για πρώτη φορά το διακύβευμα των εκλογών είναι αν η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη ή θα επιστρέψει στην δραχμή... Πέραν τούτου, ζητούσε από τον κόσμο που τον πλησίασε να στηρίξει την προσπάθεια της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά.

 Kανεις δεν αμφιβαλλει οτι ο Καραμανλης εχει τεραστιες ευθυνες για τη κατασταση που παρεδωσε το 2009,ομως ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι το πολιτικο συστημα τον ξεβρασε κι αυτον,κοιταχτε τι ρεμουλες τι σκανδαλα τι υπονομευσεις γινοντουσαν απο τους υπουργους του κ παντα εκτεθειμενος ηταν αυτος.Οταν καταλαβε το αθλιο πολιτικο παιχνιδι που παιζιταν στη πλατη του ηταν αργα.Ο Καραμανλης ειναι πατριωτης.Το σχεδιο Αναν οι καθετες προτασεις του στο Σκοπιανο,οι μεγαλες δουλειες που ετοιμαζε με τους Ρωσους ενοχλουσαν πολυ,αλλωστε αρον αρον παρεδωσε τη χωρα οταν καταλαβε οτι η ζωη της οικογενειας του κινδυνευει αμεσα και επειδη θελω να προλαβω αρνητικα σχολια λεω οτι η ΝΔ εχει τεραστιες ευθυνες για το σημερινο καταντημα της χωρας γιατι οταν μπορουσε δεν εκανε τομες σοβαρες σε ολους τους τομεις αλλα την ενδιεφερε πως θα φτιαξει το εκλογικο νομο Παυλοπουλου για να εξασφαλισει επανεκλογη,εκει επεσε θυμα ο Καραμανλης που δε καταλαβε με τι αχρειους ειχε μπλεξει.Σημερα ομως η πατριδα κινδυνευει απο τη λαιλαπα ΣΥΡΙΖΑ και μαζι της δεν κινδυνευει μονο η πατριδα αλλα και οτι ιδανικα εχουν απομεινει!!!Ενα αλλο θεμα που ενοχλει εναι  που ήταν  ο Καραμανλής όταν έλεγε αυτά τα αίσχη περί παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, κ.λ.π. η προδότρια Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη στην ορκωμοσία του προδότη Παπούλια το 2005; Πρωθυπουργός δεν ήτανε τότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: