Σάββατο

Η ΝΔ για το αντάρτικο πόλεων του ΣΥΡΙΖΑ - Απάντηση "ανταρτών" !!!Μουγκα ομως για τις δοσοληψιες του Σαμαρικου Φαηλου-Αμυρα!!!!




'Εντονη πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η αποκάλυψη  για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά, το οποίο εμφανίζεται σε βίντεο να καλεί σε αντάρτικο πόλεων, αλλά και τις κορώνες περί "ιερής σκυτάλης του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ,

Στην ανακοίνωση του Γιάννη Μιχελάκη αναφέρεται: 
«Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.»

Κατά τον Γιάννη Μιχελάκη ο εν λόγω διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύθηκε στις 21 Απριλίου στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.

» Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν» καταλήγει.

Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης παραπεμπει και το σχετικό βίντεο:

Για τον  Κρανιδιωτη τον κολητο του Σαμαρα ομως ο Μιχελακης κανει γαργαρα το γεγονος οτι ο Φαηλος ηταν τακτικος συνομιλιτης του ΑΜΥΡΑ!!!
 Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απαντά στις ερωτήσεις του Ιφικράτη Αμυρά για την Κουρδική εξέγερση, για τον Αντώνη Σαμαρά, για την παραμονή στο ευρώ, για το Δίκτυο 21, για τις εκλογές, το Μνημόνιο, και την λαθρομετανάστευση.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ χιουμοριστική, αλλά ουδόλως διαφωτιστική: «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως.

»Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά».
Ο ΣΥΡΙΖΑ εν συνεχεία εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση όπου αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Ι.Αμυράς είναι στέλεχος του κόμματος και απαντά με σκληρούς χαρακτηρισμούς στη ΝΔ.

«Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, στις οποίες ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας και σε μια στιγμή που κορυφώνεται η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας, το γεγονός ότι η ΝΔ επιλέγει για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία, τα επικίνδυνα ψεύδη και τις ανακρίβειες και όχι την πραγματική πολιτική αντιπαράθεση, είναι ενδεικτικό της πολιτικής της γύμνιας, της κρυφής της μνημονιακής ατζέντας και του ντελίριου πανικού στον οποίο έχει περιέλθει», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και περαστικά στην ηγεσία της ΝΔ».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως απάντηση στην ακόλουθη δεύτερη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη:

«Για ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας, ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δικής του εμπλοκής επιχειρεί, λέγοντας… παροιμίες, να το υποβαθμίσει.

Ας απαντήσει ευθέως:

1. Ήταν ή δεν ήταν ο Ιφικράτης Αμυράς στη λίστα υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως δημοσιεύτηκε πριν λογοκριθεί, στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας “Αυγή”;

2. Νομιμοποίησαν ή όχι πολιτικά τον Ιφικράτη Αμυρά και τις απόψεις του, δίνοντάς του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας και ο βουλευτής κ. Λαφαζάνης; Στη συνέντευξή του αυτή, μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης ζητά το αδιανόητο, να βγει η Ελλάδα άμεσα από την Ευρωζώνη και να τυπώσει εθνικό νόμισμα.

3. Γιατί μετά το σάλο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε και δεν αποκήρυξε τις απόψεις του στελέχους του για αντάρτικο πόλεων; Έχει, πάντως, την ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ να το κάνει τώρα, έστω και την τελευταία στιγμή.

4. Γιατί δεν καταγγέλλει ανοιχτά και ξεκάθαρα και άλλες επικίνδυνες απόψεις στελεχών του που στηρίζουν πολιτικά τον καταδικασμένο, τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα;
5. Και τέλος, γιατί δεν καταδικάζει ευθέως και ανοιχτά τις συμμορίες κουκουλοφόρων που καίνε, λεηλατούν και τρομοκρατούν το κέντρο της Αθήνας;».

Aρχικά στην πρώτη ανακοίνωσή του, ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για σοκαριστική αποκάλυψη και κατήγγειλε τον κ. Ιφικράτη Αμυρά, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πως σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί «ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα».

Για την ταμπακιέρα, δηλωδή το ότι ήταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει τίποτα, ούτε για τα "κολλητιλίκια" με τον Α.Τσίπρα στο βίντεο που επίσης δημοσιεύουμε...
Βέβαια για τον Α.Τσίπρα, όλες αυτές οι "συνιστώσες" μπορεί να είναι και υπόθεση μιας νύχτας πολιτικού "Αγίου Βαρθολομαίου" όπως είχε κάνει και ο Ανδρέας με τους δικούς του "επαναστάτες" τους οποίους καθάρισε εν μία νυκτί, αλλά εδώ η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ωριμάσει και αυτό είναι γεγονός.

  • Και αν τον Ι.Αμυρά τον έκαναν στη "μπάντα" υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι με τις ίδιες απόψεις. Ενώ αυτά που είπε ο Ρ.Δούρδου περί "Κορυσχάδων" είναι πολύ πιο σοβαρά, γιατί είναι ηγετικό στέλεχος, δίπλα στον Α.Τσίπρα...


    Να το ξαναπούμε: "Τι πίνουν και δεν μας δίνουν" στη Κουμουνδούρου; Έτσι θα πολεμήσουν το Μνημόνιο; Με νέες εκδόσεις του αιμοσταγούς ΟΠΛΑ; Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες δεν θέλουν εμφύλιο πόλεμο, λύσεις θέλουν, πέρα φυσικά από το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Αντιλαμβανόμαστε ότι όταν το 4,5% γίνεται 17% και μετά ίσως 30% μέσα σε ένα μήνα, υπάρχει πρόβλημα πολιτικής ενηλικίωσης ενός κόμματος. Υπάρχει και χαοτική διαφορά μεταξύ του πραγματικού ηγέτη που λέγεται Α.Τσίπρας και των "πυροβολημένων". Αλλά αυτό είναι πρόβλημά τους. Βέβαια, αν θέλουν να "παίξουν πόλεμο", πάντα υπάρχει το Jumbo. Όσο για τους Κορυσχάδες, έχουν πλέον φοβερές ταβέρνες, όχι οπλαρχηγούς του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ... Δυστυχώς για τη Ρένα Λούξεμπουργκ, ε,ε,ε,ε εννοούμε τη Ρένα Δούρου.
Στον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουμε ότι αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα: Ενώ οι πολίτες ετοιμάζονται να τους αναδείξουν κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες, οι ίδιοι ή εν πάση περιπτώσει κάποιες απο τις συνιστώσες, μεταξύ των οποίων και του ηγετικού στελέχους Ρένας Δούρου, αλλά και του έτερου κορυφαίου στελέχους Ιφικράτη Αμυρά, επιμένουν να καταλάβουν την εξουσία ... διά των όπλων! Ναι, σωστά διαβάσατε, διά των όπλων.

Πραγματικά είναι αντικείμενο ψυχιατρικής ερεύνης το ότι κάποιος πού κέρδισε το τζόκερ (γιατί περί αυτού πρόκειται όταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 4,5% των εκλογών του 2009 τώρα βρίσκεται στον προθάλαμο της εξουσίας) αρνείται να εισπράξει τα λεφτά και επιμένει να τα αρπάξει με ένοπλη ληστεία γα να αποδείξει ότι είναι άξιος απόγονος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!


Καλό θα ήταν να ξεκινήσουν κάποιες από τις συνιστώσες μια ομαδική ψυχανάλυση μήπως βρουν την αιτία των παρακάτω απίστευτων που θα διαβάσετε και θα δείτε. Προφανώς είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια ή έβλεπαν πολλές ταινίες του σοβιετικού κινηματογράφου με τους ηρωικούς κομμουνιστές που ανατίναζαν τα ναζιστικά τανκς και έχουν επηρεαστεί βαθιά από την δύσκολη αυτή εφηβεία.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το "πουλέν" του Α.Τσίπρα, την συμπαθέστατη, κατά τα άλλα, Ρένα Δούρου. Η οποία μετά το επεισόδιο με τον Η.Κασιδιάρη (απαράδεκτη η ενέργεια του να της ρίξει νερό, το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε), στον ΑΝΤ1 και αφού είχε αποχωρήσει ο Η.Κασιδιάρης, "φούντωσε".


Και τότε έβγαλε απο μέσα της την πασιονάρια που κρύβει. Μιλώντας με πάθος για την
"ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων" που θα καθορίζει την πολιτική της, αφού "δεν θα κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων".

Κανείς φυσικά δεν την ρώτησε τι εννοούσε είτε γιατί δεν κατάλαβε τι είπε, είτε γιατί βιαζόντουσαν να τελειώνει η εκπομπή με την κλωτσοπατινάδα. Δείτε το βίντεο, είναι χαρακτηριστικό.


Ποιο είναι λοιπόν το περίφημο "Ψήφισμα των Κορυσχάδων" από το οποίο η Ρένα Δούρου δεν θα κάνει "ούτε βήμα πίσω"; Ήταν το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΑΜ της 27ης Μαΐου του 1944, το οποίο αποτέλεσε την πολιτική βάση της απόπειρας ένοπλης κατάληψης της εξουσίας τον Δεκέμβριο του 1944 από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! Ας δούμε τι έλεγε στο άρθρο 8:


Αρθρο 8. – Ο πρωταρχικός σκοπός και ο γνώμονας για την άσκηση όλων των εξουσιών είναι ο απελευθερωτικός αγώνας του έθνους. – Το Εθνικό Συμβούλιο, η ΠΕΕΑ, οι ένοπλοι και άοπλοι πολίτες υπηρετούν πριν απ’ όλα το σκοπό αυτό. – Ο Εθν. Στρατός ΕΛΑΣ, είναι το ένοπλο τμήμα του έθνους, που μάχεται για την απελευθέρωση της πατρίδας και τις ελευθερίες του λαού.


Και όλα αυτά το 1944 μπορεί να ακούγονταν εν μέρει λογικά (και λέμε εν μέρει γιατί υπήρχε νόμιμη εξόριστη κυβέρνηση την οποία προσπάθησαν να ανατρέψουν με την ανταρσία του Δεκεμβρίου η οποία κατέληξε στις γνωστές σφαγές), αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο
"η ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων", έχει να μας πει κάτι σήμερα; Πάμε για ένοπλο αντάρτικο; Την απάντηση την δίνει έτερο λαμπρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην  Α’ Αθηνών, στην δεύτερη θέση αμέσως μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ο λαμπρός νέος Ιφικράτης Αμυράς.   


Δείτε το βίντεο με τον Ιφικράτη να διδάσκει αντάρτικο πόλεων, είναι απολαυστικό:
Πως σε ολόκληρη την χώρα δημιουργούνται πυρήνες επαναστατικού Στρατού, πως οι κινήσεις αυτές θα πρέπει να υποστηριχτούν και να οργανωθούν καλύτερα οι πυρήνες.

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ένστολοι αξιωματικοί να διδάξουν στον ελληνικό λαό τεχνικές πολέμου. Για το λόγο αυτό προτείνει την ίδρυση ολιγομελών αυτόνομων ένοπλων τμημάτων τα οποία θα πρέπει να ξεκινήσουν χτυπήματα κατά των κατακτητών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


Οι παραστρατιωτικές επαναστατικές αυτές μονάδες, λέει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να εξοπλιστούν με ιδία μέσα χωρίς να περιμένουν υποστήριξη από κάποια επαναστατική κεντρική ηγεσία. Οι παραστρατιωτικές  αυτές ομάδες θα πρέπει να διαθέτουν συνθηματικά, χώρους αποθήκευσης υλικών και οπλισμού, ενώ "οι ομαδάρχες θα προέλθουν μέσα από τις μάχες και όχι τις ψηφοφορίες"
(συγγνώμη Ιφικράτη, αλλά αυτή την ατάκα την έχεις κλέψει από την ταινία "Terminator 1" με το Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ).

Οι ομάδες του Επαναστατικού Στρατού όπως αναφέρει ο Ιφικράτης, θα πρέπει να δρουν αιφνιδιαστικά

και να συνεννοούνται λίγο πριν από το ξέσπασμα των επαναστατικών πράξεων. Για όσους δεν μπορούν να πάρουν τα όπλα ο Αμυράς προτείνει την αξιοποίηση τους, για την απελευθέρωση ατόμων από τις δυνάμεις καταστολής, για την καθοδήγηση του κόσμου σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων καταστολής, βάζοντας φωτιές σε κατοχικές υπηρεσίες, διακόπτοντας τις τηλεπικοινωνίες των κατοχικών υπηρεσιών (ακόμα δεν έμαθε ο Ιφικράτης για την κινητή τηλεφωνία;).

Στην περίπτωση γενικής σύρραξης σύμφωνα με τον πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πληγούν οι κυβερνητικοί στόχοι και να αποτραπεί το πλιάτσικο (οι βιασμοί;).
Οι πυρήνες του Επαναστατικού Στρατού θα πρέπει να εξοικειωθούν με τακτικές επιδρομικών επιχειρήσεων και αντάρτικου πόλεων και να προετοιμαστούν για ... οδομαχίες μέσα στις ελληνικές πόλεις. Ερώτημα, με όλο το θάρρος, προς τoν Ιφικράτη: Σεξ, από πότε έχει να κάνει;

Επίσης εντύπωση προκαλεί η αναφορά του πρώην υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ περί εκτελέσεων «Πραιτωριανών» της κατοχικής κυβέρνησης που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά προς το παρόν είναι μικρής εκτάσεως.

Εμείς  προτείνουμε στον Ιφικράτη να κάνει τρεις φορές την ημέρα ένα κρύο ντους και το βράδυ όταν πέφτει για ύπνο να παίρνει μισό Stilnox. Και προσοχή: Έξω τα χέρια από την κουβέρτα ή το σεντόνι.  

Είναι γεγονός ότι ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ τελικά αποκλείστηκε από την λίστα των υποψηφίων του κόμματος στην Α’ Αθηνών (προφανώς για να ετοιμάσει το επαναστατικό στρατό) αλλά βέβαια τα πειστήρια υπάρχουν ακόμα με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος δημοσιευμένη στις 20 Απριλίου να αναγράφει πλατιά φαρδιά το όνομα του  Ιφικράτη Αμυρά αμέσως μετά το όνομα του Αλέξη Τσίπρα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης ισχυριζόταν στο twitter ότι ουδέποτε ο Ιφικράτης Αμυράς είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως για τον βουλευτή η
επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Απριλίου τον διαψεύδει εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα. Το θέμα δεν είναι αν ήταν τελικά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ιφικράτης Αμυράς αλλά το πώς ένας άνθρωπος που ζητά την κατάλυση του Συντάγματος και καλεί τον κόσμο σε εμφύλιο έφτασε να προταθεί υποψήφιος.

Ακολουθούν οι παραπομπές όπου αναγράφεται το όνομα του Ιφικράτη Αμυρά στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Α' Αθηνών αμέσως μετά του Αλέξη Τσίπρα.
 
http://www.iefimerida.gr/node/46903
http://www.antikry.com/2012/04/blog-post_371.html

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=191564
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231192219
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000
http://www.avgi.gr/SearchArticleActionsearch.action?q=%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82
http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html





Δεν υπάρχουν σχόλια: