Τετάρτη

Απίστευτες εικόνες από το κέντρο της Αθήνας


Ουρές ‘’χιλιομέτρων’’ έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στο Πεδίον του Άρεως. Άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμένουν υπομονετικά για ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και την αποπνικτική ζέστη, προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν μερικά οπωροκηπευτικά αγαθά.

Ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, άνεργοι αλλά και εργαζόμενοι …όλοι τους θύματα της κρίσης, συγκεντρώνονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος; Να γίνουν αποδέκτες της ευγενικής χορηγίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού ‘’Ανατολή’’ Ιεράπετρας Κρήτης, ο οποίος προσφέρει αναδιοτελώς  27 τόνους κηπευτικών αγαθών σε συσκευασίες 10 κιλών,σε Αθηναίους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.


Η σχετική ανακοίνωσε του Δήμου Αθηναίων αναφέρει τα εξής: ‘’Ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ιεράπετρας Κρήτης, που σε συνεργασία με το TELE KRHTH, αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη, μέσω της δωρεάν διάθεσης νωπών κηπευτικών.’’


Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων  τα οποία είναι ήδη καταγεγραμμένα από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: