Πέμπτη

Με “καθυστερημένους” Πολιτικούς & Νομοθέτες η ηλιθιότητα και το έγκλημα είναι ανίκητο!


%CE%9A%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC+%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%B9+%281%29.jpg
Οι ληστές αναμένεται να κάνουν μήνυση στην Αστυνομία, γιατί δεν τους παρείχε στρώματα όταν πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να στραμπουλήξουν τα πόδια τους. Όσο για την σύλληψη θα θεωρειθεί παράνομη, γιατί οι “μπάτσοι” δεν τους ζήτησαν να παραδωθούν στην Αλβανική γλώσσα.
Η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση σύλληψης των ληστών στη Κηφισιά , άρχισε το μεσημέρι. Οι ένοπλοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αφού λήστεψαν , πυροβόλησαν αστυνομικούς και χρησημοποίησαν σαν ασπίδες ακόμα και μικρά παιδιά, επί ώρες προσπαθούσαν να διαφύγουν “πηδώντας” από σπίτι σε σπίτι. Όταν οι κάτοικοι της Κηφισιάς βλέποντας τις ειδήσεις στη τηλεόραση τηλεφωνούσαν στις Αρχές πανικόβλητοι ζητώντας οδηγίες, τους απαντούσαν να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους.
Βέβαια, αν ο παν-ηλίθιος Νομοθέτης τους επέτρεπε, θα μπορούσαν από την πρώτη στιγμή (που ..
ήρθαν Τατ α Τετ )να δημοσιεύσουν την φωτογραφία τους, ώστε αφενός οι πολίτες να μη τους άνοιγαν την πόρτα, αφετέρου να ειδοποιούσαν τις Αρχές, για να οργανώσουν την επιχείρηση χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ο άμαχος πληθυσμός.
Αυτό τουλάχιστον είναι το σενάριο σε όλα τα πολιτισμένα-Δημοκρατικά Κράτη του κόσμου με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου τα κανάλια ακόμα και μετά το τέλος της περιπέτειας, αναγκάζονται να προστατέψουν τα προσωπικά δεδομένα των στυγνών εγκληματιών.
Ποια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ δίνει τσακιστή δεκάρα για το δικαίωμα των αθώων στη ζωή. Αλλλά τι περιμένεις από δειλούς και ηλιθιους.
Εκτός από του να έρθει καποια μέρα και η σειρά τους, να γίνουν στόχοι …


http://www.adena-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4556.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: