Τετάρτη

ΣΑΜΑΡΑ. ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ "ΧΟΡΑ". ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ...

tourkiki-fregata
Εαν είστε μάγκες, λεβέντες, Έλληνες και παλληκαράδες, όπως διατείνεστε εσείς της κυβέρνησης, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αλλά είστε ψευτόμαγκες, ψευτοπαλληκαράδες, τζάμπα λεβέντες και ραγιάδες. Μια ζωή. Και έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας και τον ελληνικό λαό.
Επί ώρες τώρα η τουρκική φρεγάτα πλέει στο Αιγαίο σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Έφτασε και στη Μύκονο. Για να πιεί καφέ το τουρκικό πλήρωμα. Με αποτέλεσμα στο Πεντάγωνο να επικρατήσει ταραχή απο τους ένστολους ραγιάδες που πουλάνε τούρκικο νερό στα οχυρά του Ρούπελ.
Ουσιαστικά η τουρκική φρεγάτα περίπλευσε τουλάχιστον 6 ελληνικά νησιά παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά και τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης.
Η κίνηση αυτή της Άγκυρας να αποστείλει μεσούσης μάλιστα και της τουριστικής περιόδου πολεμικό της σκάφος κυριολεκτικά στην καρδιά του Αιγαίου, παραβιάζοντας κατά συρροή τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μόνο προβληματισμό και ανησυχία για τις επόμενες κινήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μπορεί να προκαλέσει.
Όπως πληροφορούμαστε με συγκεχυμένη πληροφόρηση, η Τουρκική Φ/Γ «GOKOVA» προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια βόρεια Κρήτης σε Διεθνή Ύδατα, εισήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (14:15) σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου. Στη συνέχεια με βόρεια πορεία κινήθηκε μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Αντίπαρου και εξήλθε την 25η Ιουλίου 2012 (18:49) μεταξύ Ν. Τήνου και Ν. Μυκόνου με βορειοανατολική πορεία.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό πλοίο, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.
Στη Συρία, έριξαν το προκλητικό τούρκικο αεροσκάφος και οι κιοτίδες οι Τούρκοι δεν έβγαλαν τσιμουδιά. Στην Ελλάδα οι Σαμαράδες, σκύβουν το κεφάλι σαν είλωτες της Μέρκελ και λένε και ευχαριστώ. Και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις ότι θα βγάλουν τις κουκούλες. Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν και δεν έχουμε άλλο να σας δώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: