Κυριακή

Ξεγύμνωσε ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία!Ξεγύμνωσε ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία!
Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο στην πλατεία ταχυδρομείου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Ταχυδρομείου έξω από την Ιατρική σχολή (φωτό).
Από εκεί περνούσε μαζί με τον φίλο του – για κακή του τύχη όπως αποδείχθηκε – ο 12χρονος που φορούσε μπλούζα που από την μία της πλευρά απεικόνιζε την ελληνική σημαία και από την άλλη τον Λεωνίδα.
Προφανώς κάτι από τα… δύο παραπάνω «εξόργισε» τον 35χρονο που φέρεται να προέρχεται από τον αναρχικό χώρο, ο οποίος απρόκλητα επιτέθηκε στον ανήλικο και του ζήτησε δια της βίας να βγάλει την μπλούζα.
Ο ανήλικος φοβούμενος τα χειρότερα έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να διασχίσει την πλατεία ημίγυμνος και κλαίγοντας μέχρι να φθάσει στο σπίτι του.
Άμεσα οι γονείς του απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα υποβάλλοντας μήνυση κατά του 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα στο κέντρο της πόλης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έχοντας κατά πληροφορίες στο σακίδιό του την μπλούζα του 12χρονου.

Newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: