Κυριακή

Στρατιωτικοί προς τους 153 βουλευτές του ΝΑΙ: "Μας εξαπατήσατε. Τι ΕΔ θέλετε";




"Μας εξαπατήσατε" 

Με μία επιστολή τους που απευθύνετε κυρίως στους 153 βουλευτές που ψήφισαν ναι στο τρίτο μνημόνιο οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, κατηγορούν τους βουλευτές ότι έσπρωξαν με τη ψήφο τους τους Έλληνες πολίτες προς το αδιέξοδο που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.

Όλη η επιστολή προς τους Εθνοπατέρες:...

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές.
Απευθυνόμενοι αρχικώς σε εσάς, τους 153 βουλευτές, που τα μεσάνυχτα της 7ης Νοεμβρίου 2012, με την ψήφο σας σπρώξατε τους Έλληνες πολίτες προς το αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιουργήσατε μήνες πριν, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε για ακόμη μία φορά ότι η ιστορία καταγράφει ονόματα.

Αγνοήσατε παντελώς την κραυγή αγωνίας που εκφράσαμε με την υπ ́ αριθμ. πρωτ. 985/27-10-2012 ανοικτή επιστολή μας ως ύστατη προσπάθεια να αναχαιτίσουμε την αποδυνάμωση και αποψίλωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που επιχειρείται, με την καταρράκωση του πολλαπλασιαστή ισχύος τους, του ηθικού των ίδιων των Ελλήνων στρατιωτικών, με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτή στο αξιόμαχο.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές.

Μας εξαπατήσατε, όπως εξαπατήσατε τα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, με όμορφα, ξύλινα, πολιτικά λόγια και υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρήσατε. Τάξατε και υφαρπάξατε συνειδήσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις πράξεις σας και τις συνέπειές τους.

Πολύ σύντομα θα κληθείτε να ψηφίσετε τον προϋπολογισμό του 2013.

Ήδη με τα επώδυνα, για όλο τον Ελληνικό λαό, μέτρα που αποφασίσατε την 7-11-2012, περικόψατε σε σημαντικό ποσοστό τα εισοδήματα των Ελλήνων στρατιωτικών σπρώχνοντάς τους ένα βήμα παραπέρα στην πενία και στην εξαθλίωση. Εάν δεν μελετήσατε τον προϋπολογισμό που θα ψηφίσετε, σας ανακοινώνουμε ότι αποφασίζετε, ίσως εν αγνοία σας, περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων μας μεσοσταθμικά κατά 10% από το έτος 2014 και μεταγενέστερα, μεγαλώνοντας με τον τρόπο αυτό το ψεύδος.

Τί Ένοπλες Δυνάμεις, άραγε, ονειρεύεστε; Ποιος είναι ο στόχος σας; Μιλήστε ξεκάθαρα. Είμαστε με ανοικτά αυτιά και περιμένουμε τις απαντήσεις σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: