Κυριακή

30.000 ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

===============================

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

poreia3

Μεγάλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  από την Χρυσή Αυγή για τους πεσόντες ήρωες των Ιμίων, 17 χρόνια από εκείνη τη μαύρη νύχτα.

Η συγκέντρωση είχε οριστεί για τις επτά το απόγευμα, ωστόσο από νωρίς το μεσημέρι είχε ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνετε αρκετός κόσμος μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών όπου και βρίσκεται το μνημείο των Ηρώων.
poreia4

 poreia2

Πάνω από 20.000 κόσμου συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν τις ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς και την ομιλία του Γ.Γ Νίκου Μιχαλολιάκου, οι οποίες ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις εννιά το βράδυ.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία προς την Μεσογείων, όπου και βρίσκονται τα καινούρια γραφεία της Χρυσής Αυγής οι παρευρισκόμενοι με δάδες στα χέρια τήρησαν ενός λεπτού σιγή για την μνήμη των Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού.

imia-poreia 
poreia1
Στις ομιλίες έγινε αναφορά και για την κίνηση του κ. Μιχαλολιάκου να πραγματοποιήσει Προσκλητήριο Νεκρών μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου ενώ στην αναγγελία των ονομάτων των πεσόντων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής φώναξαν «Αθάνατοι».

Εκ μέρους όλων των εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου, ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος απένειμε χρυσή πλακέτα στον Νίκο Μιχαλολιάκο εις ένδειξη εκτίμησης προς το πρόσωπό του.
imia6 imia5

Δεν υπάρχουν σχόλια: