Τετάρτη

Ο εποικισμός της πατρίδας μας συνεχίζεται, οι αρμόδιοι μας λένε παραμύθια

14314Με τίτλο «Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πέντε μη νόμιμων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα εντός του Δέλτα του ποταμού Έβρου» και πολιτικά ορθές διατυπώσεις, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης μας ενημερώνει:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης πέντε μη νόμιμων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα εντός του Δέλτα του ποταμού Έβρου. Ειδικότερα, χθες (19-3-2013) το πρωί, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε από την Υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ότι υφίσταται κίνδυνος για τη ζωή πέντε ατόμων, τα οποία ζητούν βοήθεια, στην ευρύτερη περιοχή των Φερών. Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, οι οποίοι εντόπισαν τους μη νόμιμους μετανάστες σε νησίδα εντός του Δέλτα του ποταμού Έβρου. Ακολούθως, αφού προσέγγισαν την νησίδα με πλωτό μέσο, κατάφεραν το μεσημέρι, να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τέσσερις υπηκόους Συρίας (εκ των οποίων δύο άνδρες, μια γυναίκα και ένας ανήλικος) και έναν υπήκοο Ιράκ. Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν σε αστυνομική υπηρεσία. Εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης».
Όπως βλέπετε, τίποτα δεν έχει αλλάξει, ενώ όσα μας λένε περί δήθεν δραστικού περιορισμού του φαινόμενου της λαθρομετανάστευσης μέσω του Έβρου, είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Όσο δεν λαμβάνονται δραστικά μέτρα, η πατρίδα θα εποικίζεται από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: