Σάββατο

Κώστα Δεσπόπουλε!!!!!Επειδη φόρας παντελόνια δεν πρέπει να πας στο Κιλελέρ αλλά στη γιορτή για τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ!!!



Αγαπητέ Δήμαρχε γνωριζόμαστε από πιτσιρίκια!!!Ξέρεις και την δικια μας πορεία και ξέρουμε και την δίκη σου.


1.Ο Χρηστος Μιχαλόπουλος και ο πατέρας σου ο  Γιάννης ο Δεσποτόπουλος,  έφεραν  στη Μέλισσα τον Θρυλικό Στρατηγό Γρίβα Διγενή και  η γιαγιά σου η Μαρικω του έφτιαξε καφεδάκι στο μπαλκονι του πατρικού σου σπιτιού πριν μιλήσει στο τότε Καφενείο της Μέλισσας, του Σωκρατη Ζηγρα!!!Μαλιστα ο πατερας σου ήταν  εκλογικός αντιπρόσωπος εναντίον του καραμανλισμου και με την κινηση Γριβα στις εκλογες της Εποχής. Ήμουν πιτσιρικάς και τα θυμάμαι.


2.Ξερεις ότι και εγώ και ο Θανάσης θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πρωταγωνιστικο ρόλο στα πράγματα της  Λαρισας.


 Α) Ο Θανάσης, αρχηγός της  ΕΡΕΝ και της ΕΚΟΦ Β Ελλάδος,  επιτυχημένος Διευθυντής της ΕΑΣ με περγαμηνές και μεταπτυχιακά από τα καλύτερα Αμερικανικα Πανεπιστήμια και με καθαρα χερια και με αρκετούς αγροτικούς ψήφους θα έπαιζε μονότερμα τους τότε υποψηφίους της ΝΔ στο νομο που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους . Επί πλέον όλοι οι φίλοι και συναγωνιστες του, ήταν στα πράγματα τότε της ΝΔ . Εβερτ, Μπρατακος, Πατσογιαννης, Σουρλας και πολλοί άλλοι.






Β) Μέτα εγώ ήμουν το πρώτο θύμα της αποχουντοποίησης στην Ελλάδα. Ο προπηλακισμός μου απο το βαθυ μαοικο παρακρατος εγινε πρωτοσέλιδο, με ηρωοποίησε στα μάτια των τότε συναγωνιστών μας. Πολλοί από τούς μετέπειτα παραγοντες συναγωνιστές ορκίζονταν στο ονομα μου, επειδη εβλεπαν στο πρόσωπο μου το παλληκάρι της ΕΚΟΦ που ηταν ο Θανασης . Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ειχαν ερθει για συμπαρασταση πολλοι ΝΔημοκρατες,Γ Ραλλης Παπαληγουρας Κεφαλογιαννης Στρατηγος Μητσου Μερτζος κ.α.Νομιζαν βασικα οτι ειχε προπηλακισθει ο Θανασης .Ρωτα τον Λουκά τον Κατσαρό και τον Κώστα τον Τζανακουλη  και τον γιατρο τον Κόκκαλη να στα πουν.
 
 http://1.bp.blogspot.com/_YO7-hTbBZug/S82SjWFwebI/AAAAAAAABug/8jeA0ukVDLk/s1600/IMG_0002.jpg


Παρ όλα αυτά προτιμήσαμε να πιούμε από λόγους αρχής το ποτήρι της Ξενιτειάς. Δεν θελήσαμε να προδώσουμε,  ούτε την παράταξη, ουτε τους Συναγωνιστές μας  αλλά ουτε και τον θεσμο της Βασιλείας. Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας στα ξένα. Δεν προλάβαμε να έρθουμε στις κηδείες γονέων, συγγενών και φίλων.Τρεφουμε  βαθυ μισος και παραπονο που βλεπουμε οτι την ηρωικη Πραταξη του Γραμμου , την εχουν κανει πλιατσικο τεως  αριστεροι, διαπλεκομενοι και βρωμικοι κομματοκρατες.  


Παρα την απουσια  δεν χάσαμε  ούτε ένα επεισόδιο από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Μάλιστα αν δεις τους τηλεφωνικούς μας λογαριασμούς θα φρίξεις. Εμψυχώναμε και  συμπαρασταθήκαμε σε πολλούς αγωνιστές και τιμημένους αξιωματικούς της 7 ετιας -που το αριστερό γκέτο με την ανοχη της λαλαζιας ΝΔ είχε ισοπεδώσει-υλικά και ψυχικά.

Πηγαμε  καλα -προκόψαμε, γιατί εδω στην Αμερική οι Έλληνες έχουν καλό όνομα και τους βοηθαει  γενικά το σύστημα. Επί  πλέον εμείς δεν πηδήξαμε από κάποιο καράβι.Ηρθαμε με σπουδές και νόμιμα.

3. Ο πατέρας μας υπηρέτησε χρονιά την τοπική αυτοδιοίκηση .Ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας για 3 τετραετίες πριν την 7ετια.Μαλιστα επειδή τα οικονομικά της Κοινότητας δεν ήταν καλά δεν έπαιρνε ούτε την  τότε προβλεπόμενη αντιμισθία. Θυμάμαι πιτσιρικάς που η μανά μου τον φώναζε ….

Παραιτήσου!!!Να είσαι πρόεδρος και να πληρώνεις και από την τσέπη σου!!!

Εσύ ξέρεις ότι πέθανε αφηνοντας τεραστιο εργο για την εποχη του , και η τότε Κοινότητα Μέλισσας του όφειλε αντιμισθία. Η παραμονή του στο θώκο της Προεδρίας είχε και τις συμπάθειες των Αριστερών. Και εγώ και ο Θανάσης αλλά και ο πατέρας μας μπορούμε να ισχυριστούμε ότι γενικώς παρ ότι ήμασταν και παραμένουμε δεινοί αντικομουνιστές  και αντί αριστεροί εν τούτοις οι  ιδεολογοι αριστεροί γενικώς μας συμπαθούσαν και μας θεωρούσαν απλα  ιδεολογικούς αντιπάλους.

Μου είχες υποσχεθεί ότι θα ονομάτιζες ένα δρόμο του χωριού μας στη μνήμη του, για το έργο που άφησε. Τελικά με έριξες και δεν κράτησες την υπόσχεση σου. Και αυτό με πειράζει πολύ!!!

4. Ο Θανάσης μου διηγείται ιστορίες για το πώς βοήθησε κατά την διάρκεια της Δικτατορίας την οικογένεια του τα Λαρισαιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Φλώρου. Πως Βοήθησε τον Αχιλλέα τον Καραμανλή. Τον πεθερό του Γιώργου του Σουρλα και την γυναίκα του. Τον φημισμένο Πασοκτζή Γιώργο Γεννηματά ,τον πατέρα της σημερινής υπουργού Τουρισμού κ Κεφαλογιαννη και πολλούς άλλους.

5.  Στις περασμένες Δημοτικές εκλογές η τοπική ΝΔ, ενώ ήσουν από τα σπλάχνα της και υπήρξες και αδιάφθορος δήμαρχος Κιλελέρ τελικά σε έριξε και σένα και τον Χονδρονασιο και στήριξε τον Κοκκινουλη παρ ότι έριξε στα βράχια την ΕΑΣ Λάρισας κια ολος ο καμπος βρωμοθσε απο την μποχα των γαλκαζιων σκανδαλων.

6. Σε ξεγέλασαν με την δήθεν θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και ενώ ο σεβάσμιος και αγωνιστής Λουκάς Κατσαρός τιμώντας το έργο σου από πολλά μετερίζια σε έκανε Αντινομάρχη και μάλιστα για ένα διάστημα είχες την ευθύνη των Αγροτικων Θεματων. Ο  ψεύτης Κώστας Αγοραστός που δεν είχε σεβαστεί ούτε τον μπάρμπα του τον Αγορογιαννη, και εξ αιτίας  του οποίου έσπασε τον πάγο- παρά τις μη δεξιές του καταβολές- και μπήκε στο γαλάζιο μηχανισμό,  σε έριξε με τρόπο πολύ ξεφτιλισμένο σε σημείο που  έμενα  με βγάζει κυριολεκτικά από τα ρούχα μου.

7. Παρ ότι πήρες πιο πολλούς σταυρούς και από τον Σιδηρόπουλο και από τον Παπαχαραλαμπους έφαγες πόρτα.!!!
Ο βλαχος Περιφερειάρχης προτίμησε τον αμίλητο και άχρωμο Παπαχαραλαμους στο θωκο της Προεδριας του Π Συμβουλιου και το λαμογιο Σιδηρόπουλο, από σένα.

8.Ειχα έρθει από την Αμερική στις τελευταίες εκλογές με εντολη και χρημτα δικα μου και του Θαναση, να βοηθήσω και οικονομικά ορισμένους φίλους και συναγωνιστές, που πάλευαν  τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο και  που κατέβαιναν στις  αυτοδιοικητικες  εκλογές .Το βράδυ των εκλογών σε κάποια στιγμή στο εκλογικό του κέντρο συναντήθηκα με τον Αγοραστό-παρακολουθούσα μάλιστα την όλη του συμπεριφορά-χρονια τώρα εγώ στο πολιτικό κουρμπέτι  έβλεπα πως ένας Βλαχος χαίρεται τη νικη του!!!!Σε κάποιο σημείο της κουβέντας μας  και αφού με ευχαρίστησε που είχα έρθει πετώντας 25 Ώρες υπερπόντια,  του ζήτησα  απλά και στρ8  δυο πράγματα.

Α. Να σε αξιοποιήσει επειδή είσαι τίμιος και ικανός και Εθνικιστής και  

Β. Να φτιάξει ένα συμβουλευτικό άτυπο, άμισθο σώμα από 12 επιτυχημένους  Πατριώτες για κάθε Νομό της Θεσσαλίας τους οποίους θα συμβουλεύεται κατά τα πρότυπα της Αμερικανικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα σχεδιασμού και στρατηγικής.  Δυστυχώς  ο Κώστας Αγοραστος  μετέτρεψε την Περιφέρεια σε μικρομάγαζο κακων διαχειριστών του δημοσίου Χρήματος.



Φίλε Δήμαρχε Κώστα Δεσποπουλε.

Αύριο την Κυριακή σε καλώ - επειδή ξέρω οτι φοράς παντελόνια- να μην πας στην φιέστα του Κιλελέρ!!! Να τους περιφρονήσεις κανονικά. Μετέφερε δε αυτή την προσδοκία και σε όλους τους Δημότες. κανε τηλεφωνα σε ολους τους πολιτικους σου φιλους . Επι τελους δεν θα νομιμοποιήσεις εσύ τις γαλάζιες λεμονιές της ΕΑΣ και επιπλέον θα δώσεις ένα ισχυρό χαστούκι  στο Βλαχο Περιφερειάρχη που νομίζει ότι η Περιφέρεια της Θεσσαλιας  ειναι τσιφλικι διαπλοκης.

Αντ αυτου να πας στη Γιορτή που γίνεται συτν Πλατεία λαού για τον Γρίβα Διγενή και τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Εκει είναι η θεση σου. Εκει ηταν ο Χρηστος Μιχαλοπουλος  και ο πατερας σου ο Γιαννης ο Δεσποπουλος !!!Δεν εχεις καμμια δουλεια διπλα στα  γαλαζια πρασινα και κοκκινα λαμογια !!!


Ειδωμεν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: