Πέμπτη

Αρχισαν τα Οργανα στο τοπικο ΚΚΕ Λαρισας!!!Εκτός συνεδρίου του ΚΚΕ οι Α. Σκυλλάκος – Χρ. Τέγος!


Εκτός συνεδρίου του ΚΚΕ οι Α. Σκυλλάκος – Χρ. Τέγος!

«Κομμένοι» και οι Β. Ζωγράφος και Λ. Ούντρια …
Πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις κάνει σε σημερινό του «ψιθυριστό» ο Σωτήρης Ζαχαριάς στην εφημερίδα «Ελευθερία».
Όπως διαβάζουμε, «όχι σύνεδρος, ούτε καν αντιπρόσωπος στην αχτίδα δεν εκλέχθηκε ο Αντώνης Σκυλλάκος, που είχε εκφραστεί υπέρ διαφορετικής πολιτικής του κόμματος. Ο επί δεκαετίες βουλευτής και προβεβλημένο στέλεχος κόπηκε από την ΚΟΒα του».
Στο ίδιο δημοσίευμα μαθαίνουμε ότι «την ίδια τύχη είχε στην Καρδίτσα ο παλιός δήμαρχος της πόλης Χρήστος Τέγος. Όπως κι όποιος άλλος είχε εκφράσει διαφορετική άποψη. Κατά τα φαινόμενα μονολιθικό θα είναι το συνέδριο, με ξεκάθαρη γραμμή, την υφιστάμενη.
«Κομμένοι» και κάμποσοι άλλοι στη Λάρισα. Ο Βασίλης Ζωγράφος φυσικά, τον οποίο είχαν αποσύρει ήδη από την προεδρία της Επιτροπής Ειρήνης και εν συνεχεία τον παραίτησαν κι από δημοτικό σύμβουλο.
Αλλά και η Λίτσα Ούντρια, που επίσης αντικαταστάθηκε από πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών αλλά παραμένει δημοτική σύμβουλος. Κι αυτή σε δυσμένεια, όπως και άλλοι», καταλήγει ο καλός φίλος και συνάδελφος στην εφημερίδα…
Εμείς, μπορούμε να συμπληρώσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη αν αφουγκραζόταν κανείς το κλίμα που διαμορφώθηκε στον Περισσό μετά την έντονη και δημόσια κριτική που ασκήθηκε στις θέσεις της Κ.Ε. για το επικείμενο 19ο συνέδριο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: