Πέμπτη

Τα κρατικά αεροδρόμια πρέπει να παραμείνουν στον ιστό της ΥΠΑ!!!! Τ ακους Αγοραστε!!!!

extra


Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και ο πρόεδρος των εργαζομένων Κος Β. Αλεβιζόπουλος, παραχώρησαν ‘’εκτάκτως’’ σήμερα στις 12.00 μ.μ στο ξενοδοχείο ‘’ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ’’ συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε, προκειμένου να ενημερώσουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες σχετικά με το ξεπούλημα των Ελληνικών Αεροδρομίων και τα 3 εξώδικα που έστειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κος Χατζηδάκης στην γραμματεία της ΟΣΥΠΑ.



ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ


Η χώρα μας βρίσκεται κάτω από το ζυγό της γερμανικής κατοχής, ''κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου'' βασικά στους πολιτικούς μας και σε όλους τους Έλληνες να μας υποστηρίξουν στον αγώνα που δίνουμε για την Εθνική μας ασφάλεια, για την Εθνική μας οικονομία, για την Υποδούλωση της χώρας μας κάτω από τη γερμανική κυριαρχία.

Η ΥΠΑ εδώ και χρόνια εποπτεύει, διαχειρίζεται και λειτουργεί 39 κρατικά αεροδρόμια, από τα οποία, τα 7 αεροδρόμια λειτουργούν ως κύριοι αιματοδότες και των υπολοίπων αεροδρομίων. Η λαίλαπα της κυβέρνησης, των Γερμανών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων διαμορφώνουν κατά το δοκούν την Διεθνή ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ σκακιέρα στην ΑΟΖ, αποσκοπώντας στο φυσικό πλούτο και στους υδρογονάθρακες πλησίον των αεροδρομίων της χώρας μας και ιδιαίτερα στα αεροδρόμια του αρχιπελάγους. Όχι μόνο τους χαρίζουμε την δημόσια περιουσία μας, αλλά στο τέλος θα μας ζητήσουν να πληρώνουμε κι ενοίκιο στους χώρους που εργαζόμαστε αναφέρει ο Κος Αλεβιζόπουλος..

Μοναδικό μας στόχος είναι, η προάσπιση των εθνικών και οικονομικών συμφερόντων για τους Έλληνες και για την Ελλάδα.

Κύριοι της κυβέρνησης, πως μπορείτε να μας διασφαλίσετε ότι το πραγματικό ''αφεντικό'' στην Μυτιλήνη, ή στην Χίο ή στην Κω, δεν θα είναι Τούρκος, ή Σκοπιανός ή οποιοσδήποτε άλλος ενάντια στα συμφέροντα του κράτους μας;


Η Πρόταση μας


Τα κρατικά αεροδρόμια πρέπει να παραμείνουν στον ιστό της ΥΠΑ, προκειμένου να εξυπηρετούν τους πραγματικούς σκοπούς της ανάπτυξης, της άμυνας και της προσφοράς τους στην κοινωνία.

Τέλος να επισημάνω ότι οι εργαζόμενοι της ΟΣΥΠΑ, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους, είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ, νοιώθουν έτοιμοι να αγωνιστούν για τις αξίες, τις αρχές, το Σύνταγμα και την δημοκρατία της πατρίδας μας.



Απο την επισκεψη της Εκπροσωπου των Τουρκικων Αερογραμμων στον Αγοραστο!!!


ΟΙ Τουρκικες κοληγιες Αγοραστου εχουν αναστατωνουν τους Ιπταμενους στη Λαρισα και το Βολο!!!


Ανάστατοι είναι οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί στη Λάρισα και τον Βόλο με την ανεγκέφαλη ενεργεια του Αγοραστου ο οποίος με το πρόσχημα της τάχα Τουριστικής Προβολής της Θεσσαλίας προξενεύει το Αεροδρόμιο Αγχιάλου για να γίνει AIR-HUB των Τουρκικών Αερογραμμων. Ολα τα Ελληνόπουλα που δίνουν καθημερινή μάχη στο Αιγαίο με πενιχρούς μισθούς και περικοπές εναντίον των τούρκων πιλότων αισθάνονται αηδία με τα καμώματα του Βλάχου Περιφερειάρχη με τα πιο πολλά ακίνητα -που προσπαθεί, μόνο για λογους προβολής οτι ταχα κάτι κανει για τον Τουρισμό-να ανοιξει την κεκροπορτα στη Θεσσαλια και να μας κανει μια καινουργια Θρακη!!!


Επιλέξαμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως μια εκ των πλέον δυναμικών και σημαντικών περιοχών της Ελλάδας» τόνισε στις δηλώσεις της η Γενική Δ/ντρια της Turkish Airlines κα. Γκιουλάι Οζτούρκ. «Οι θρησκευτικοί προορισμοί της Θεσσαλίας, η πολιτιστική της κληρονομιά και τα πανέμορφα ιστορικά της μνημεία είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία μας βοηθάνε στην προώθησή της ως προορισμό. Τον Ιούνιο θα φέρουμε σε επαφή τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Ιαπωνίας με την Θεσσαλία, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη γέφυρα που θα μας επιτρέψει να φέρουμε τουρίστες της Ανατολής στα μέρη σας», δήλωσε η κα. Γκιουλάι.

Ειναι τοσο βλακας και λιγος ο Κωστας Αγοραστος που θελει να αναθεσει στους Τουρκους την προβολη της περιοχης!!!Μα τοσο Ηλιθιος εισαι ρε Αγοραστε!!!δεν έχεις καταλάβει οτι ο Ελληνικός Τουρισμός δεν χρειάζεται τους Τούρκους για να προωθηθεί.

Γιατι δεν συμβουλευεσαι την Ολγα-του Υπ Τουρισμου- για το τι ακριβως γινεται στον Τουρισμο!!



Τα προβλήματα του βρίσκονται στην όλη εικόνα της Ελλάδος που δίνει την εντύπωση μιας άναρχης χώρας όπου κυριαρχεί η ανασφάλεια και η παρανoμια!!! Βρίσκονται στο οτι ένα κατάλυμα στον Αγιοκαμπο  κοστίζει περισσότερο από οτι μια σουίτα στο Beverly Hills λογω και της υπερφοροληγησης του τουριστικού προιοντος!!!

Βρισκονται στο οτι οι διαφορες αθλιοτητες της Ελληνικης Κοινωνιας  κανουν τον γυρω του κοσμου και δυσφημιζουν την την Πατριδα!!!

Και επιτελους βρε Βλακα Αγοραστε γιατι δεν καλεις σε συσκεψη τους τουριστικους παραγοντες της Περιοχης να τους ακουσεις και με βαση τα οσα θα σου πουν να κανεις Τουριστικη Πολιτικη!!Φωναξε πχ τον Δημητρη τον Κανακη που χρονια δραστηριοποιειται στην περιοχη τουριστικα  και ακουσε τον!!!

 Ασχολησου βρε ηλιθιε βολεψακια - ολοι ξερουμε την Ιστορια με το κτιριο του ΙΚΑ - με τις υποδομες και το οδικο δικτυο που ειναι ανυπαρκτο η σε κατασταση τριτοκοσμικης Χωρας με αποτελεσμα νεα Ελληνοπουλα να σκοτωνονται σαν τα κοτοπουλα .

Αν θυμασαι καλα το βραδυ των Εκλογων στο εκλογικο σου Κεντρο σου ειχαμε πει να δημιουργησεις ενα ατυπο και αμισθο Συμβουλευτικο Οργανο με επιτυχημενους Θεσσαλους  το οποιον θα χρησιμοποιουσες για να παιρνεις στρατηγικες αποφασεις σε θεματα αναπτυξιακα της Θεσσαλιας.

Δεν εκανες τιποτα και το γραφειο σου στην Περιφερεια το μετετρεψες σε παραμαγαζο-γκετο οπου εχεις μαζεψει λαμογια σαν τον Σιδηρόπουλο που  κατεστρεψαν βασικους πυλωνες της Θεσσαλικης Οικονομιας.


Στο γραφειο σου εχεις μαξεψει  αχρωμους  YES MAN
 αχυράνθρωπους   σαν τον Παπαχαραλαμπους που αποδεδειγμενα  ετρεχαν πισω από το βρακι του συχωρεμένου του Τακη Δημητρακοπουλου χωρις ποτε να αναδειξουν πολιτικο λογο ενω ειναι γνωστη η πουστια σε βαρος του Γιωργου Δημητρακοπουλου που χρονια  τους ταιζε!!!


Και ενω η Λαρισα βοα για τις δραστηριότητες του Σιδηροπουλου εσυ έριξες-περιθωριοποίησες  τον τ Δημαρχο Κιλελερ και Αντινομαρχη Αγροτικου τον Κωστα Δεσποπουλο  και αναβαθμισες το γαλαζιο λαμογιο!!!Ντροπη σου !!!!

Καλουμε εδω και τωρα τον Περιφερειακο Συμβουλο Δεσποπουλο που ξερουμε οτι φοραει παντελονια να σε καταγγειλει δημοσια και να ηγηθει του Αγωνα για να μην Ξαναβγεις ουτε στην Περιφερεια ουτε στη Βουλη !!!

 Και επιτέλους γιατι δεν συμβουλεύεσαι τον Αρχηγό του ΑΤΑ και τους Διοικητές των Αεροπορικών Βάσεων της περιοχής για να μαθεις μερικά πράγματα!!

 Ευτυχως  με τροπολογία που υπογράφεται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, η κυβέρνηση βάζει οριστικά φραγμό στις πωλήσεις νησιών ή νησίδων, ιδιωτικών ή και δημόσιων (αυτό το τελευταίο αφορά την "παρέα" του ΤΑΙΠΕΔ...) μετά τις αποκαλύψεις  για τους εθνικούς κινδύνους που ελλοχεύουν από τις ανεξέλεγκτες αγοραπωλησίες τους.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε έντολή στον γραμματέα της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο να ερευνήσει το νομοθετικό πλαίσιο που υφίσταται μετά τις εξελίξεις  (π.χ. περίπτωση νησίδων Τοκμάκια στην Μυτιλήνη και πώληση νησιού σε Τούρκο) και εντοπίστηκε αυτά που ήδη εχουμε κανει σημαια και φωναζουμε οτι υπαρχει : Ένα τεράστιο κενό για την εθνική ασφάλεια.

Ο Π.Μπαλτάκος, ο οποίος εξ αρχής είχε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα,, κατόπιν διαβούλευσης με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης συνέταξε την τροπολογία (η διατύπωσή της είναι "απόλυτη" και δεν επιδέχεται παρερμηνείας), η οποία υπογράφηκε άμεσα από τους υπουργούς, κατατέθηκε πριν λίγο στην Βουλή και κλείνει οριστικά την πόρτα σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην τροπολογία αναφέρεται σαφώς ότι πλέον για να πουληθεί νησί χρειάζεται την άδεια των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης, σε διαφορετική περίπτωση η πώληση είναι άκυρη. Κατ'αυτό τον τρόπο ακυρώνεται και η όποια πώληση νησιού έχει γίνει σε Τούρκο, αφού ο νόμος έχει και αναδρομική ισχύ!

Ιδού η τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο «Κύρωση της Συμφωνίας Για Εισαγωγή Τροποποιήσεων Σε Μερικές Διατάξεις της Συμφωνίας Αεροπορικών Μεταφορών μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Κατάρ».

                                                                                Αιτιολογική έκθεση

Η παρούσα διάταξη κατατείνει στη ρύθμιση της διαδικασίας που απαιτείται να ακολουθηθεί προκειμένου να αποκτηθούν από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με δικαιοπραξία εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα σε ιδιωτικές νήσους ή νησίδες και σε ακίνητα ιδιωτικών νήσων ή νησίδων, καθώς και σε ανήκουσες στο δημόσιο νησίδες.

Άρθρο....

Το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 28 του ν. 1892/ 1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 της από 1.6.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄128), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν. 4086/ 2012 (Α΄195) αντικαθίστανται ως εξής:

«Για την απόκτηση με δικαιοπραξία εν ζωή εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων από φυσικά ή νομικά πρόσωπα σε ιδιωτικές νήσους ή νησίδες και σε ακίνητα ιδιωτικών νήσων νησίδων, καθώς και σε ανήκουσες στο δημόσιο νησίδες, οπουδήποτε και εάν αυτές βρίσκονται, απαιτείται άδεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας που παρέχεται ύστερα από σύμφωνη γνώμη των Γενικών Επιτελείων. Με κοινή απόφαση των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ρυθμίζεται κάθε άλλο σχετικό με την έκδοση της ανωτέρω άδειας θέμα. Η μη τήρηση των ως άνω συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ακυρότητα της σχετικής δικαιοπραξίας κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 174 Α.Κ.».

Οπωσδήποτε είναι ευχάριστο το ότι ευαισθητοποιήθηκε άμεσα η κυβέρνηση και εξακολουθούν να υπάρχουν εθνικά ανακλαστικά, τουλάχιστον στα εμπλεκόμενα επίπεδα της ανωτέρω τροπολογίας.


Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μικρό στρατηγικό βάθος και μια αγορά περιοχής από Τούρκους η εκχωρηση περιοχων σε ευαίσθητο στρατηγικά σημείο (ακόμα και κοντά σε στρατιωτικά αεροδρόμια της ενδοχώρας ή ναυτικές βάσεις) ελλοχεύει τεράστιους κινδύνους.


«Παράθυρο» στην Άπω Ανατολή ανοίγει η Θεσσαλία

Βλακα ε Βλακα Αγοραστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: