Σάββατο

Αισχος!!!Με τροπολογια Ντροπης Γαλαζιο Σφουγκαρι για τα δανεια στα κομματα της διαπλοκης!!!

Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτευσης
Η τελευταία τροπολογία που πέρασε χθες η κυβέρνηση δια τριών βουλευτών της ΝΔ (Χριστογιάννης, Τσουμάνης, Σταμενίτης) και τυπικά επικυρώνεται την Τρίτη, αποτελεί την επιτύμβια πλάκα του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης. Τεχνηέντως οι κοινοβουλευτικοί της ΝΔ με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής και από το παράθυρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις» προσφέρει ασυλία στα κόμματα που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από δάνεια στις τράπεζες, τράπεζες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο δημόσιο και έτσι κατ’ επέκτασιν προσφέρει ασυλία στους κλέφτες των χρημάτων του ελληνικού λαού.

Το αίσχος αυτό δεν καταγγέλθηκε ούτε από το γιαλαντζί αντιμνημονιακό  ΣΥΡΙΖΑ ούτε από το δήθεν αντισυστημικό ΚΚΕ.


Η κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση ψεύδους που δεν τηρεί καμία από τις προεκλογικές της εξαγγελίες περί κάθαρσης, αντί να λάβει μέτρα για να ελαφρύνει από τα βάρη που φόρτωσε η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον ελληνικό λαό και να διασφαλίσει το μόχθο του, λαμβάνει μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των κομμάτων. Τα κόμματα του κατά Βενιζέλο «συνταγματικού τόξου» ξέρουν να αλληλοκουκουλώνουν τις ανομίες τους


Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης, αυτό  που δημιούργησε την κρίση που βιώνει η Ελλάδα,  καταρρέει υπό το βάρος των ανομιών του. Η Χρυσή Αυγή με τις παρεμβάσεις της εντός του Κοινοβουλίου κατήγγειλε το γεγονός της παράνομης χρηματοδότησης των κομμάτων και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.


Ας γνωρίζουν οι πράκτορες του συστήματος πως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει αμείλικτος και πως οι ένοχοι θα πληρώσουν. Δεν θα τους σώσει καμία τροπολογία, καμία ασυλία. Θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Οι μελλοντικές εξεταστικές επιτροπές θα είναι επιτροπές ουσίας που θα καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου, την κόπρο της Μεταπολίτευσης. 


Η τροπολογία της ντροπής, όπως κατατέθηκε "από το παράθυρο" την τελευταία στιγμή.


Ζώης: «Έχουν χάσει κάθε επαφή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα»

Ζώης: «Έχουν χάσει κάθε επαφή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα»
Ο πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης με αφορμή τη σκανδαλώδη τροπολογία απαλλαγής των υπευθύνων για τη χορήγηση θαλασσοδανείων στα κόμματα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Έλληνες μένουν εμβρόντητοι από την , χωρίς κανένα φραγμό και χωρίς κανένα ενδοιασμό, πρωτοβουλία τριών βουλευτών, προφανώς κατόπιν έγκρισης και παραίνεσης της κυβέρνησης, προκειμένου να απαλλαγούν από κάθε ευθύνη οι υπεύθυνοι των τραπεζικών ιδρυμάτων που χορήγησαν θαλασσοδάνεια τα προηγούμενα χρόνια στα κόμματα.
Είναι προφανής ο στόχος αυτής της απαράδεκτης , προκλητικής, παράνομης και αντισυνταγματικής ρύθμισης: να εξουδετερωθούν οι ενέργειες των οικονομικών εισαγγελέων Γ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη.
Αυτή η κοινοβουλευτική πρωτοβουλία έρχεται να αποδείξει ότι το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό έχει χάσει κάθε επαφή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα  και οδηγείται νομοτελειακά και οριστικά σε διαζύγιο με τον ελληνικό λαό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου