Τετάρτη

Βατερλω στην Περιφερεια Θεσσαλιας!!!Μυστικη δημοσκοπιση που εχει στα χερια του ο Σαμαρας δειχνει τελειωμενο τον Αγοραστο!!!

Μυστική Δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλία για λογαριασμό του Μαχίμου δείχνει το τραγικο  αποτέλεσμα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για τον Κώστα Αγοραστό.
Όπως μας πληροφόρησε μυστικό-σύμβουλος του Πρωθυπουργικού Γραφείου έχει ήδη αρχίσει  ο προσανατολισμός της Νέας Δημοκρατίας σε άλλη υποψηφιότητα για τις προσεχεις εκλογες .Ο αποκαρδιωτικος εορτασμος του φετεινου Κιλελερ  οπου μονο ενενήντα άτομα  όλα κι όλα κατορθωσε να μαζεψει  ο κολητος του Σιδηροπουλος, ανοιξε τους ασκους για το γκρεμισμα του βλαχου . Τριάντα επίσημοι, άλλοι τόσοι οι οδηγοί ή οι συνοδοί τους και οι υπόλοιποι διοργανωτές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμεραμαν.Αγροτες δεν πατησαν -αγνοησαν εντελώς το βλαχικο τσουρμο.
Ήδη στου Μαχίμου   εμφανίζονται Καζάν-Καζάν δυο υποψηφιότητες  που κατά την άποψη του Σαμαρικου Επιτελείου είναι δυνατόν να αλλάξουν το δυσμενές κλίμα για τη ΝΔ στη Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σύμφωνα πάντα με τον παλιό μας φίλο και συναγωνιστή που είναι κοντά στο Σαμαρά- σφαζόμαστε κάθε τόσο για το θέμα!!!!
Η πρώτη είναι του Βουλευτή Τρικάλων κ Ηλία Βλαχογιάννη. Σύμφωνα με τους ευνοούντες την υποψηφιότητα αυτή ο Βλαχογιάννης θεωρείται από τους σκληρούς Σαμαρικους, με προσβάσεις στη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και η κάθοδος του θα μίκρυνε της τάσεις φυγής που παρουσιάζει το δεξιό κομμάτι των ψηφοφόρων….  προς τον Ζώη, τους Ανεξ. Έλληνες ,την Χρυσή Αυγή κλπ. Παλιός αστυνομικός εχει προσβάσεις στους ένστολους και απόστρατους  και είναι οπαδός της φιλοαμερικανικης τασης της ΝΔ

Η δεύτερη είναι ο Βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Χρήστος Κέλλας επειδη θεωρειται αφθαρτος και με πολύ ορεξη,  με προσβάσεις λογω το ότι είναι γενικά μετριοπαθών τόνων σε όλους τους πολιτικούς χωρους. Επί πλέον επειδη σπουδασε γιατρος στη Γερμανια εξακολουθει να εχει κολληγιές στην Γερμανικη Πολιτικη Σκηνη και γενικά θεωρείται μάλλον φιλογερμανος.  

Στην ερώτηση μου ειδικά για την Λάρισα για το τι θα γίνει ο Αγοραστός? Η απάντηση του ήταν ότι θα τον ψήσουν να είναι  υποψήφιος για τον Δήμο Λάρισας τερματίζοντας έτσι τον Τζανακουλη . Επισης οι ιδιοι επιτελικοι του Σαμαρα  θελουν τον Λουκα  Κατσαρο στο ψηφοδελτιο της ΝΔ  επειδη τα μηνυμτα για τον Χαρακοπουλο δεν είναι καλα και πιστευουν ότι ο Λουκας θα σταματήσει το κυμα φυγής που παρουσιάζει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου