Πέμπτη

Σταματά η Ryanair τις πτήσεις από τη Ν.Αγχίαλο !!!!Τα εκανε σκατα ο Τουρκολαγνος Βλαχος-Ανικανος να διαχειριστει σοβαρα θεματα!!!


Την απόφασή της να σταματήσει όλες τις πτήσεις από τη Νέα Αγχίαλο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, κοινοποίησε η εταιρεία Ryanair με ανακοίνωσή της, ρίχνοντας την ευθύνη στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η Ryanair η μόνη πολύ χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, σήμερα 17 Απριλίου ανακοινώνει την πρόωρη ακύρωση των έξι πτήσεων από και προς το Βόλο, έπειτα από τη μη τήρηση της συμφωνίας για καμπάνια διαφημιστικής προώθησης των πτήσεων της Ryanair στον Βόλο».
Σύμφωνα με το magnesianews.gr , η Ryanair πρόκειται να σταματήσει τις πτήσεις από και προς το Βόλο στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, που θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν 50.000 επισκέπτες και πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ τουριστικών εσόδων έπειτα από την αθέτηση συμφωνίας για διεθνή προβολή των πτήσεων.
Όπως τονίζεται, «αυτή η διαφημιστική προώθηση σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair θα διατηρούσαν πάνω από 50 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία και θα εγγυόταν τον ερχομό επισκεπτών από άλλες χώρες σε μια κρίσιμη περίοδο για την οικονομία της Ελλάδας».
Σύμφωνα με το στέλεχος της εταιρείας κα Robin Kiely «H Ryanair σχεδίαζε να συνεχίσει τα 3 επιτυχημένα δρομολόγια από το Βόλο με προορισμό Βρυξέλλες ,Φρανκφούρτη και Μιλάνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου κάτι το οποίο θα έφερνε πάνω από 50.000 επισκέπτες ετησίως και πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ σε τουριστικά έσοδα και βέβαια θα διατηρούσε 50 θέσεις εργασίας. Δυστυχώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αθέτησε τη συμφωνία με την Ryanair για την διαφημιστική προώθηση των πτήσεων και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τις πτήσεις από τις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Ο Περιφερειάρχης της Θεσσαλίας θα πρέπει τώρα να εξηγήσει στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων , στους κατοίκους καθώς και σε όλους όσους εξαρτώνται από τον τουρισμό γιατί αρνήθηκε τη συνεργασία με τη μόνη αεροπορική που ενδιαφέρθηκε να φέρει νέους επισκέπτες, και εκατομμύρια ευρώ τουριστικών εσόδων καθώς και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: