Δευτέρα

Ελεος με τον Σαμαρα και τα τσιρακια του!!!!Συνεχίζουν τα πολιτικάντικα ''παραμύθια'' γιά την ψήφο στους Απόδημους 'Ελληνες..Περνουν τους Ομογενεις για μαλακες!!!


Ο υπουργός Εσωτερικών Ελλάδας, κοροϊδεύει την Ομογένεια ή τα μούτρα του;
Ο υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης, 24 Οκτωβρίου 2012 στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό, είπε: ''Ετοιμάζεται προσχέδιο νόμου για ψήφο των αποδήμων Ελλήνων''. Όπως ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης, ''ομάδα εργασίας του υπουργείου Εσωτερικών επεξεργάζεται προσχέδιο νόμου με βασικούς άξονες την πολιτική έκφραση των αποδήμων, την διασφάλιση ισότητας ψήφου, την αξιοπιστία (νομιμότητα-διαφάνεια) της διαδικασίας, τη διοικητική ετοιμότητα και τη δυνατότητα επιτυχίας του εγχειρήματος με τον πλέον οικονομικό τρόπο... Το προσχέδιο θα τεθεί στη συνέχεια σε δημόσια διαβούλευση και αφού δεχθεί τις διορθωτικές προτάσεις των κομμάτων θα έρθει ως σχέδιο νόμου προς ψήφιση στη Βουλή''.
Aπαντώντας, μισό χρόνο μετά, σε ερώτηση του βουλευτή Λευτ. Αυγενάκη, 2 Μαίου 2013, ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης... ''ξανατονίζει'' ότι ''το Υπουργείο επεξεργάζεται προσχέδιο Νόμου'' και ''εξετάζει τις δυνατότητες που υπάρχουν, για να διασφαλιστεί η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των αποδήμων και η εγκυρότητα της διαδικασίας, ούτως ώστε να καταθέσει σύντομα σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή''. Δηλαδή, μισό χρόνο μετά, ακόμα ''ετοιμάζουν'' το προσχέδιο Νόμου. 
Tελικά, οι 'Ελληνες πολιτικοί εξακολουθούν να  νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους... Κατά τα υπόλοιπα, ''τηρείται'' (και) η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ (μετά από αυτήν του ΠΑΣΟΚ) προς τους Απόδημους 'Ελληνες.
Ε ρε ματσουκι!!!
Ας τολμησει ο Σαμαρας να μιλησει σε ανοιχτη συγκεντρωση  στους Ομογενεις οταν θα ερθει για τα φιλαρακια του τους Εβραιους για να δει τι θα ακουσει!!!Θα τολμησει? Δεν νομιζουμε......Οι επισκεπτόμενοι τις ΗΠΑ υπουργοί, έστω γιά ''τουρισμό'', που ''βαφτίζεται'' -γιά παράδειγμα- ως ''ομιλία σε πανεπιστήμιο'' στη Νέα Υόρκη, δηλαδή σε κοινό 50-100 ανθρώπων, συνοδευόμενοι από κρατικοδίαιτους παρατρεχάμενους, γιατί αποφεύγουν κάθε επαφή με την Ομογένεια, όπως π.χ. ομιλία σε ''ανοικτή συγκέντρωση'' και περιορίζονται μόνο σε συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που τυπικά εκπροσωπεί ποσοστό 15-18% της Ομογένειας και με την ηγεσία του... American Jewish Committee;;; Δ. Αβραμόπουλος, Ο. Κεφαλογιάννη και άλλοι, είναι μερικά από τα παραδείγματα. Τελευταίο κρούσμα, αυτό με την επίσκεψη του υπουργού Προ.Πο. (Προστασίας Πολιτικών) Νίκου Δένδια στη Νέα Υόρκη. Οι υπουργοί θεωρούν την Ομογένεια ''δεδομένη'' ή απλά συμβαίνει αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε, ότι δηλαδή την αγνοούν προκλητικά;
Ο υπουργός N. Δένδιας, κατηγορείται -ορθά-- γιά... λογοκλοπή αποσπασμάτων της ομιλίας του

Δεν υπάρχουν σχόλια: