Δευτέρα

Ηρθε η Ωρα οι Λαρισαιοι να γκρεμισουμε τον Μυθο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ!!!Να συντριψουμε το παραμαγαζο της Περιφερειας που εχει γινει αντρο συναλλαγής, ιδιοτέλειας, στρουθοκαμηλισμου και διαφθοράς,!!!!!!

 
Ποιος είναι τελικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός;
 Για να δούμε ποιο είναι το ακαδημαϊκό του προφίλ! Μια ματιά στο επίσημα αναρτημένο στο διαδίκτυο βιογραφικό του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μας οδηγεί σε ένα πρώτο βασικό συμπέρασμα: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός". Ειδικότερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, που αυτοπροβάλλεται ως ειδικός επί των οικονομικών ζητημάτων έχει ως πρώτο πτυχίο, πτυχίο Στατιστικής από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και εν συνεχεία έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε ένα... , όχι και ιδιαίτερα «φημισμένο» πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Bradfordστη Μεγάλη Βρετανία. 
Από εκεί έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση» (Industrial Technologyand Management) και στη συνέχεια σε χρόνο ρεκόρ για τα ακαδημαϊκά δεδομένα, δηλαδή μέσα σε δύο χρόνια, έλαβε διδακτορικό τίτλο στο ίδιο αντικείμενο («βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση»). 
Όποιος γνωρίζει την ακαδημαϊκή πρακτική στα αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ευρώπη και στην Αμερική αλλά ακόμη και στην Ελλάδα, γνωρίζει πως είναι ιδιαιτέρως «ύποπτο» να εκπονήσει κανείς μια σοβαρή διδακτορική διατριβή μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν μόνον σε χαμηλής ποιότητας πανεπιστήμια και για διατριβές, που δίνονται κατά παραγγελία για την απόκτηση του διδακτορικού «τίτλου» και μόνον. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μάλιστα το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά ο τίτλος της σχετικής διατριβής καθώς και εάν αυτή έχει δημοσιευτεί. Επίσης η προσεκτική παρατήρηση των δημοσιεύσεων του κ. Αγοραστού δημιουργεί ασάφειες ως προς το γνωστικό του αντικείμενο, καθώς άλλες κινούνται στο πεδίο των οικονομικών, άλλες στο πεδίο της στατιστικής και άλλες στο αντικείμενο της επιστήμης της διοίκησης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι επτά συνολικά εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε επιστημονικά περιοδικά, χωρίς ωστόσο να αναγράφεται το τεύχος και οι συγκεκριμένες σελίδες του περιοδικού. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες είναι ανακοινώσεις σε συνέδρια, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται εάν έχουν κάπου δημοσιευτεί… Εγείρεται συνεπώς το εύλογο ερώτημα για όσους γνωρίζουν καλά το χώρο του Πανεπιστημίου πως ένας άνθρωπος με τόσο περιορισμένες ακαδημαϊκές περγαμηνές έχει φτάσει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, χωρίς καμιά μονογραφία και μια διατριβή, η οποία μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί… Ίσως η περίπτωσή του είναι μια από αυτές, που συνηγορούν στη σημερινή κατάντια του ελληνικού πανεπιστημίου. Είναι επίσης άξιο απορίας γιατί ο Περιφερειάρχης δεν αναφέρει πουθενά στο επίσημο βιογραφικό του το γνωστικό αντικείμενο, με το οποίο έχει εκλεγεί αναπληρωτής καθηγητής… Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Θεσσαλίας ότι ο αυτοδιαφημιζόμενος ως μεγάλος οικονομολόγος, και για το λόγο αυτό επιλεγής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον τότε Τσάρο και συνάμα καταστροφέα της Ελληνικής Οικονομίας κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, κ. Κώστας Αγοραστός, δεν είναι καν οικονομολόγος, καθώς έχει πτυχίο στατιστικής και διδακτορικό τίτλο στην «βιομηχανική τεχνολογία και διοίκηση». Είναι επίσης ο άνθρωπος, που με την πρακτική και τη συμπεριφορά του έχει δείξει ότι δεν διαθέτει ακαδημαϊκό ήθος, καθώς συμμετείχε στο παρελθον συνειδητά σε κραυγαλέες καλπονοθείες στη Βουλή των Ελλήνων, που δεν προδίδουν σεβασμό στους θεσμούς, ενώ δημιουργούν την πεποίθηση ενός ανθρώπου με περιορισμένες ηθικές αντιστάσεις, ενός ανθρώπου δηλαδή για τη «βρώμικη δουλειά» των «ανωτέρων» του (βλ. Αλογοσκούφη). 
Μαθαινουμε οτι ενοχλειται σφοδρα απο την κριτικη μας!! 
Τον  ενοχλεί η αλήθεια, η πραγματικότητα, οι προτάσεις, ο έλεγχος και ο αντίλογος !
Ευτυχώς ενοχλεί μόνο τους ενόχους, τους δήθεν αδιάφθορους, τους δολοπλόκους τους πολιτικά ανήθικους και τα κοινωνικά παράσιτα.
Ολους εσας!!!

Αυτοκατατάσσεστε στους «ειδικούς», στους «παντογνώστες», στις «προσωπικότητες» και στους «ειλικρινείς».
Είστε εσεις που κρύβεστε πίσω από το πέπλο της κριτικής για την προσωπική σας εκτόνωση.
Ξεχωρίζετε για την ημιμάθεια και προβάλετε την «παντογνωσία» .

Μου θυμίζουν παλαιότερες εποχές που τις Κυριακές και τις γιορτές λουστραρισμένοι και ατσαλάκωτοι έκαναν «τσάρκα» στη δημοσιά, με ύφος για να τους δουν και να καταξιωθούν κοινωνικά.
Πέρασαν αυτές οι εποχές!!!!!

Το καθεστώς Αγοραστου ομολογεί καθημερινά τις δυσβάσταχτες εξαρτήσεις που έχει αποδεχτεί σε βάρος των Θεσσαλων και του Πατριωτικου Λαού μας της Κεντρικης Ελλαδος. Εξαρτήσεις που έχουν να κάνουν με τις παραχωρήσεις στο καθεστως Σαμαρα  και την αφαίμαξη του ελληνικού λαού απέναντι στους τοκογλύφους του σιωνιστικού νεοταξισμού του οποιου αναποσπαστο κομματι ειναι ο  Περιφερειαρχης και οι Αοκνοι και Ασφαιροι ταχα Δεξιοι που εχει μαζεψει γυρω του.
 Ο αδιστακτος Βλαχος Περιφερειαρχης με τις οικογενειακες αριστερες καταβολες που ομως κατορθωσε χαρις στον μπαρμπα Αγορογιαννη να αναδειχθει σε σημαιοφορο της Δεξιας στη Λαρισα και την Θεσσαλια έχει αποφασίσει να αφήσει γυμνή την Παραταξη  από τα φυσικά της πλεονεκτήματα που ειναι τα Γαλαζια Παιδια -οι Αγωνισται που παντα πληρωνουν το μαρμαρο.
Θα κληθουν και παλι στο ονομα της ταχα ενοτητας να τον ξαναβγαλουν Περιφερειααρχη!!!!


Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ξεκάθαρη επιχείρηση εκφοβισμού. Οι σωγαμπροι και τα ανιψια Δεξιων  θέλουν εμας τους Θεσσαλους- τους Λαρισαιους - το λαό μας μουδιασμένο και αδρανή. 
Δεν υπάρχει ίσως πιο μεγάλος και πιο ύπουλος κίνδυνος από την επικράτηση του φοβικού συνδρόμου.
 Αποτελεί το τελειότερο πολιτικό όπλο ώστε να παραδοθεί ο λαός της Κεντρικης Ελλαδας  μέσα από την τεχνητή ηττοπάθεια και τον αποπροσανατολισμό για αλλη μια Καλλικρατικη Περιοδο στο ιδιο καθεστως της Απραξιας και Ευθυγραμμισης προς την Κεντρικη Εξουσια. Και αυτό επιτυγχάνεται πάντοτε από τις επικρατούσες προδοτικές και  ηγεσίες γλαστρας που ασκούν άδικες οικονομικές πολιτικές και βάλλουν ενάντια στις ηθικές αξίες της Δεξιας  ανοίγοντας νέες κερκόπορτες.


Τούτες τις κρίσιμες ώρες που το παρακράτος κάνει την εκρηκτική επανεμφάνισή του και η νεοταξική προπαγάνδα καλλιεργεί κλίμα εμφυλίου πολέμου, οι υποτιθέμενες αρχές του τόπου και του στυλ Αγοραστου παραδέχονται δημόσια την πραγματική άσκηση εξουσίας από τους τοκογλύφους. Φέρνουν νέα μέτρα, ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις, παραχωρούν σε ξένα συμφέροντα λιμένες , αεροδρομια. Τα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης, οι διεθνείς νταβατζήδες των γραικύλων πολιτικάντηδων διαγράφουν πάσα αναφορά περί ανάπτυξης. Και η Τουρκία μαζί με τους γνωστούς γειτονικούς της δορυφόρους ψάχνει πλούτο και εστία πολέμου σε Θράκη, Θεσσαλια , Αιγαίο και Κύπρο.


Η Γεννια του Πολυτεχνειου!!!!!


Ένας ολάκερος λαός πεινά, κλαίει, μαραζώνει, θυμώνει.Οι δεξιοι της Λαρισας, της Θεσσαλιας  τα εχουμε παρει στο κρανιο!!!Το τελευταίο συναίσθημα είναι το πλέον χρήσιμο για την εθνική και κοινωνική μας ανάταση. Όταν ο θυμός μπλέκεται με την αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό δημιουργούν τον Έλληνα που χρειάζεται ο τόπος μας. Είναι ο Επαναστάτης Έλληνας που αποτελεί το αντίπαλο δέλεαρ απέναντι στον φοβισμένο ραγιά. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που καλλιεργούν όλα μαζί τα αθύρματα του μισελληνισμού το φόβο στις ελληνικές καρδιές.


Ξέρουν οι διαφοροι Διαμαντοι -Αγοραστοι -Κοκκινουληδες-Σιδηροπουλοι πως η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε έναν βρώμικο πόλεμο και μας λένε πως θα τον αντιμετωπίσουμε αν παραδοθούμε στις ορέξεις του εχθρού! Γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ανίκητος εχθρός και αγιάτρευτο πρόβλημα αλλά διογκώνουν τις διαστάσεις των μισελλήνων κονταίνοντας απολύτως συνειδητά και εθνοπροδοτικά τις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες. Το κατοχικό καθεστώς είναι εσμός ανθελλήνων κι όχι Ελλήνων ταγών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πολεμούν λυσσωδώς από τις «δεξιές» έως τις αριστερές παρυφές τους τον Ελληνικό Εθνικισμό που προτάσσει την αναζήτηση λύσεων και ελευθερίας εντός!!!Εδω στην περιοχη μας .



Πως είναι δυνατόν να μας λένε πως χανόμαστε αν δεν πάρουμε δάνεια και μέτρα όταν υποθηκεύουν και ξεπουλάνε τους γεωφυσικούς μας πόρους στους εκλεκτούς της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας, ακόμη κι όταν εμφανίζονται στη βιτρίνα Τούρκοι και Αλβανοί; Πως είναι δυνατόν να απειλείσαι και να συνομιλείς ταυτόχρονα με τον ίδιο ενοχλητικό βάρβαρο που εκφοβίζει τους ακρίτες μας ακόμη και στις καθημερινές τους ασχολίες; Πως είναι δυνατόν να πεθαίνουν Έλληνες από την απελπισία, την ανεργία και τους λαθρομετανάστες και να έχεις απέναντί σου δουλικά νεοταξικά υποπόδια που βάζουν πιο μέσα το μαχαίρι της δήθεν σωτηρίας κλέβοντας πατρογονικά σπίτια και όνειρα;


Όλοι οι τύραννοι, καθεστωτικοί και ψευτοσυμμαχικοί, ομονοούν πως πρέπει να πέσει κάθε ανάχωμα εθνικής αντίστασης και αναγέννησης του Ελληνισμού. Θέλουν στην πυρά τον Λαϊκό Εθνικισμό μας γιατί απέναντι στην δειλία προτάσσει τον ηρωισμό, απέναντι στον φόβο την τόλμη. Απέναντι στις ψεύτικες συνεργασίες και τις λυκοφιλίες οι Έλληνες Εθνικιστές προτάσσουν την εργασία των έντιμων Ελλήνων και την εξόντωση των εχθρών από τους Πολεμιστές της Φυλής μας. Εμείς φέρνουμε την Ελλάδα του ιδρώτα και του αίματος ενάντια στο ψευτορωμέϊκο των ομολόγων και του ξεπουλήματος.

Το κυριότερο υλικό που κουβαλάμε για το χτίσιμο της Φυσικής Ελλάδος είναι η καθαρή ελληνική καρδιά και η δίψα για νίκες ελληνικές. Απέναντι στο τεχνητό φοβικό σύνδρομο της νέας τάξης πραγμάτων φέρνουμε το επιβλητικό αίσθημα του Νικητή μέσα από μια ελληνική τάξη πραγμάτων. Και απέναντι στους θρασείς κλέφτες της γαλήνης και της εθνικής μας κυριαρχίας έχουμε να αντιπαραθέσουμε την διάθεση τιμωρίας των κλεφτών και την επιστροφή στο λαό και την πατρίδα όλων όσων μας έχουν στερήσει. Σε μόχθο, σε περιουσίες, σε εθνική υπερηφάνεια, σε εθνικά εδάφη, σε ελληνική ισχύ.
Ρημαξαν της ΕΑΣ Λαρισης!!!Επαιρναν ενοικια απο το ΙΚΑ πισοπλατα!!Τα επαιρναν μεσω των ΜΚΟ.Εκαναν συναυλιες στις γιορτες του Μισους και των Πολυτεχνειων.Χρηματοδοτουσαν τα μνημεια των Φλορακηδων.Ολα τα απλυτα και τις πουστιες τις εκαναν!!
 
Πολλοί είναι εκείνοι στη Θεσσαλία που μιλούν για την αντιμετώπιση του κ. Αγοραστού στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλο ενα γνωστο και αταλαντευτο Πατριωτη , καθώς εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης να τον αδειάζει... άγαρμπα, σε δημόσιες και ιδιωτικές συνομιλίες του, ενώ την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν ακόμα να ακούσουν μια απάντηση από τον κ. Αγοραστό μιαν απάντηση για την γνωστή υπόθεση του ΙΚΑ Λάρισας στην οποία εμπλέκεται και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί πτυχές της, με υποψία μέγα-σκανδάλου...Και επι τελους η παροχη εξουσιας σε ακαπνους και σαλτιπαγκους (Καλτσογιαννης-Παπαχαραλαμπους) μονο και μονο επειδη δεν δημιουργουν προβληματα μας εχει κουρασει!!!


Τσακίζουμε τα σκοτάδια του φόβου Αγοραστε!!!. Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουμε μια Ελλάδα που θα ανήκει σε ασφαλείς Έλληνες και μόνον. Πιστεύουμε με πάθος στο Θεό και τις Παραδόσεις της Φυλής μας και θεωρούμε εχθρό μας όποιον θέλει να κατεδαφίσει τα προσκυνήματα και τις αξίες μας. Στηρίζουμε τον Έλληνα της Παραγωγής και της Τιμιότητας και αποβάλλουμε τους διεφθαρμένους και τις συντροφιές τους.


Λατρεύουμε τον Έλληνα που πιστεύει στις δυνάμεις του και του αρέσει να γίνεται καθημερινά καλύτερος και η πατρίδα μας ισχυρότερη. Και στηρίζουμε με πάθος τον Ελληνικό Στρατό που θα φέρει σε πέρας τους στόχους της διεκδικητικής Εθνικιστικής Ελλάδος. Το δικό μας κράτος είναι ακατάπαυτο εργαστήρι και οχυρό του Τρανού Ελληνισμού. 
Κηρυξαμε τον πολεμο εναντιον της διαφθρας στην Τοπικη Αυτοδιοικηση.Δεν μπορεις να σφυριζεις αδιαφορα στο πλιατσικο κυριε Κωστακη Αγοραστε!!!
Εχουμε σηκωσει  τα λαβαρα του πολεμου ενατιον σου!!!Θα ειμαστε απεναντι σου για ολα οσα εκανες και δεν εκανες.Θα σε πολεμησουμε γιατι φερθηκες οπως φερθηκες  στον Αγορογιαννη τον μπαρμπα σου!!στον Γιωργο το Σουφλια ενω καποτε τον εγλειφες!!!Θα σε πολεμησουμε για τον Δεσποπουλο!!!Για τον  Σπανουλη!!!Για τον Χονδρονασιο!! Για όλους που επίτηδες
άφησες εκτος, για να διαιωνιζεται η εξουσια αναμεσα σε κλεφτρονια και ακαπνους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: