Κυριακή

Θα τους πάρει όλους μαζί του ο Σαμαράς η θα αιματοκυλίσει την χώρα;



Οι ΣαμαροΒενιζελοι προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία δεν τους ενδιαφέρει εάν κάποια στιγμή από την πολύ αγανάκτηση αιματοκυλιστεί η χώρα. Οι υπάνθρωποι είναι αδίστακτοι. Δίνουν τα πάντα στους ελεγκτές-καθοδηγητές  της κοινής γνώμης αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο σε όλους τους διασπαθιστές και άρπαγες του δημοσίου χρήματος. Εάν τώρα ασχολούνται δήθεν με κάποιους κλεφταράδες είναι απλώς για ξεκαθάρισμα εσωτερικών πολιτικών συμμαχιών . Είναι δε τόσος ο πανικός τους από την π.χ. άνοδο της χρυσής αυγής που φοβούμενοι τα..κελιά δεν δίστασαν να καταστρατηγήσουν σε συνεργασία με την υποτίθεται δικαιοσύνη όλο το σύνταγμα και τους νόμους. Εάν δεν ήταν η χρυσή αυγή και ήταν άλλο κόμμα το ίδιο θα έπρατταν αφού θα έβλεπαν ότι μπορεί να χάσουν την εξουσία από… ανεξέλεγκτους πολιτικούς.  Τα δε κατάπτυστα Μ.Μ.Ε ασχολούνται με την …χρυσή αυγή την στιγμή που είναι διαλυμένα τα πάντα και οργιάζει το κλεπτοσυτημα. Ανεγνωρισμένα πλέον πέφτουν βροχή οι αποκαλύψεις για τεράστια ποσά που έπεσαν ως μίζες και προσπαθούν να μας κάνουν να ασχοληθούμε με τους «παρθένους» οικονομικά χρυσαυγίτες.
Με θράσος χιλίων πιθήκων, αυτοί που εγκλημάτησαν σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των δεκάδων χιλιάδων μικρομετόχων του, παριστάνουν σήμερα τους εξυγιαντές διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους για τις διαστάσεις του σκανδάλου.
Το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι τον Αύγουστο του 2012 δεν δημοσίευε ισολογισμούς. Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο τράπεζα να μην είναι σε θέση να δημοσιεύσει ούτε ισολογισμό και οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές αλλά και η δικαιοσύνη να σφυρίζουν αδιάφορα. Η κατάληξη είναι σε όλους γνωστή. Η μετοχή του ΤΤ για δύο χρόνια βούλιαζε στο ταμπλό και στη συνέχει οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρομέτοχοι έχασαν τα λεφτά τους.
Ο καθ’ ύλης αρμόδιος και υπεύθυνος Προβόπουλος και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος έρχονται τώρα εκ των υστέρων με καθυστέρηση ετών και βγάζουν βαρύγδουπα πορίσματα, που έχουν όμως ένα και μόνο στόχο να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες. Τι έκανε η διοίκηση του χρηματιστήριου και η επιτροπή κεφαλαιαγοράς για να σταματήσει το σκάνδαλο;
Γιατί δεν επενέβει η δικαιοσύνη όπως όφειλε; Ασχολούνταν μόνο με μεσιτείες ; Οι μόνοι δικαιολογημένοι για την ολιγωρία και την ανοχή που επέδειξαν απέναντι στο σκάνδαλο είναι οι… μπουκωμένοι διαπλεκόμενοι εκδότες.
Ο κ. Καρχιμάκης είπε ευθέως ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης-Μουζακίτης μετά από κατάθεση του, απήγγειλαν κατηγορία στον κ. Προβόπουλο για κακουργηματική απιστία σε βάρος του δημοσίου και σήμερα η υπόθεση αυτή μετατρέπεται σε πταίσμα όπως καταγγέλει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ καθώς ”πάνε να το χωνέψουν στην γενικότερη δικογραφία Λαυρεντιάδη” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τα συγκροτήματα όπως αυτό της Καθημερινής των Νέων κ.α για χρόνια τώρα το βούλωναν για το γιγαντιαίο σκάνδαλο ΤΤ γιατί είχαν μπουκώσει από διαφημιστικά κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ.
Eρχετε λοιπόν τώρα Δεκαήμερο τρόμου για τα λαμόγια με γραβάτα. Τις προσεχείς μέρες να περιμένουμε εντυπωσιακές αποκαλύψεις για μεγάλα πολιτικά πρόσωπα, τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες. Θα υπάρξουν εισαγγελικές ενέργειες και παραδημοσιογραφικές αποκαλύψεις που θα ακουμπάνε πρώην και νυν εξουσιαστές.
Οι αποκαλύψεις συνοδευόμενες από έγγραφα - ντοκουμέντα θα αφορούν ακόμη και διατελέσαντες πρωθυπουργούς. Οι Έλληνες θα πληροφορηθούν τον οικονομικό τζόγο που στοίχισε δισ. ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.
Θα γίνει γνωστό επιτέλους το παιχνίδι που παίχτηκε με το περιβόητο κούρεμα που τόσο πολύ διαφημίζει η Κυβέρνηση και ποιοι "έφαγαν" τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών.
Θα αποκαλυφθεί το μεγάλο κόλπο του ΤΑΙΠΕΔ με συγκεκριμένες τράπεζες και με μεσίτη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας. Θα μάθουμε λεπτομέρειες για τον μεγάλο τζόγο με τα CDS και θα πληροφορηθούμε το βρώμικο παιχνίδι που παίχτηκε από το ΤΤ με πρωταγωνιστές μέλη της οικογενείας Γ. Παπανδρέου και επιχειρηματίες κολλητούς της... αγίας οικογένειας.
Το πάρτι των αποκαλύψεων άρχισε σήμερα η Real News για τα CDS και την σχέση του Αντρίκου παπανδρέου . Στη σέντρα βγαίνει και ο τέως Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και πολλά άγνωστα σκάνδαλα για τα τρένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: