Δευτέρα

Νέα (ν)τροπή στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής




http://thessaliaellinikiavgi.blogspot.gr/


ÁÈÇÍÁ-ÅÖÅÔÅÉÏ-Áðïëïãßá  âïõëåõôþí ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò, Ãéþñãïõ ÃåñìåíÞ, ÓôÜèç Ìðïýêïõñá êáé Ðáíáãéþôç Çëéüðïõëïõ.(EUROKINISSI-ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)   

         Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής διαφημίζουν τα φερέφωνα της κυβέρνησης και μάταια προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αλλά μια εγκληματική οργάνωση. Ακούμε για “στοιχεία- φωτιά που καίνε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής” και, τελικά, βλέπουμε να αναμασούν τα ίδια, χιλιοπαιγμένα ΔΗΘΕΝ ενοχοποιητικά στοιχεία με τα οποία γελάει το Πανελλήνιο.

            Σε τέτοιο βαθμό έχει πανικοβληθεί η χούντα Σαμαροβενιζέλου, που ενώ οι Υπουργοί της επίσημα παίρνουν αποστάσεις από τις διώξεις, παρασκηνιακά πιέζουν με κάθε τρόπο ώστε να τεθεί το κόμμα μας εκτός νόμου. Βέβαια, κανείς δεν ειναι τόσο αφελής για να πιστεύει ότι στόχος τους είναι απλώς το να κλείσουν φυλακή και άλλους αθώους χωρίς να περιμένουν κάποιο πολιτικό όφελος.

            Είναι τόσο μικρόψυχοι που, ελαφρά τη καρδία, θυσιάζουν αθώους για να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα. Για μερικά “ψηφαλάκια” στήνουν δίκες-παρωδίες και διασύρουν το θεσμό της Δικαιοσύνης. Αυτός  είναι ο ξεπεσμός στον οποίο έχει περιέλθει ο αποτυχημένος δικτατορίσκος της ΝΔ που από μικρός διάβαζε   Μακιαβέλι και ονειρευόταν να τον εφαρμόσει.

            Στήνουν, λοιπόν, ξανά τηλεδίκες από δημοσιογραφίσκους- εισαγγελείς οι οποίοι καθημερινά μας καταδικάζουν! Με αυτή τη ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΩΞΗ απέδειξαν το οτι όχι απλώς μας φοβούνται, αλλά μας τρέμουν! Τους νικάμε μέσα στο γήπεδό τους και έχουν πανικοβληθεί. Κυριαρχούμε σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι οι άδικες και παράνομες φυλακίσεις. Τέτοιος πανικός στο σύστημα δεν έχει ξαναυπάρξει, παγκοσμίως. Εφαρμόζουν τη “συλλογική ευθύνη” σαν στυγνοί δικτάτορες.

            Εμείς, στην πολιτικοδικαστική χούντα απαντάμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

            Δεν έχουμε χάσει ούτε τη μάχη, πολλώ δε μάλλον τον πόλεμο. Είμαστε εδώ και πιο δυνατοί από ποτέ!



Υ.Γ: Οι περιφερειακές εκλογές είναι καθαρά πολιτικές και ας σταματήσουν όσοι έχουν το χρίσμα από τα κόμματα της χούντας να μιλούν για δήθεν ακομμάτιστες εκλογές! Αν ήθελαν ακομμάτιστες εκλογές, ας μην λάμβαναν το χρίσμα. Τέλος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια! Ας σταματήσουν να μας παίζουν με τη λογική μας, επιτέλους! Αυτοί που στηρίζουν και στηρίζονται από τη χούντα της Νέας Πασοκοκρατίας ας αναλάβουν αντρίκια και το κόστος της πολιτικής τους επιλογής!


 Στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” και στις 25 Μαΐου “Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή”

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια: