Τετάρτη

Να μπουκαρουν οι Λαρισαιοι στο κτιριο του Πιτσουλη και να παρουν πισω τα κλεμμενα !!!!!!

Παλαιολογου 19 το Στρατηγειο των ΜΚΟ του.





Πιτσούλης Νικόλαος
Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος










Πέτρου Γιώργος
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. - Σύμβουλος Επιχειρήσεων





Ζάρκος Βασίλης
Μέλος Δ.Σ. - Σύμβουλος Marketing







Και σαν να μην του φτανουν τα χρηματα  που παντελονιαζε απο τις ΜΚΟ νοικιαζει και την ταρατσα στις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας!!!!


 
Αστερι ο Νικόλαος Πιτσούλης, δημιουργός της «ΚΕΣΣΑ Δήμητρα», που φέρει αριθμό μητρώου 2, έχει έδρα τη Λάρισα και υποκατάστημα στην Αθήνα. Την περίοδο 1999 – 2003 έλαβε συνολικά 2.357.486 ευρώ! Ενώ το 2005 διένειμε μεγάλο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας του ελληνικού λαού που συγκέντρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τα θύματα του τσουνάμι που έπληξε τη Σρι Λάνκα. Αν και μη Λαρισαιος   Πιτσούλης είναι ένας από τους πρώτους ιδρυτές ΚΕΚ στην Ελλάδα, που φέρει το όνομα «ΚΕΚ Δήμητρα». Είναι όμως και συντονιστής της Ενωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων της Lehman Brothers καθώς είναι ο πρώτος Ελληνας επενδυτής που αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της Citibank. Ο κ. Πιτσούλης μαζί με εκατοντάδες Λαρισαίους που φέρονται ότι έχασαν περί τα 200 εκατ. ευρώ από τη χρεοκοπημένη Lehman Brothers. Εντυπωσιακό βεβαίως το γεγονός ότι ένας... ανθρωπιστής που σπεύδει να βοηθήσει τους πτωχούς στη Δομινικανή Δημοκρατία και την Ινδία επενδύει, ταυτόχρονα, στα «τοξικά» ομόλογα της Lehman Brothers! 



Εμεις τελικα αναρωτιεμαστε πως τα καταφερνει με τοσα ποστα και σε τοσες ΜΚΟ!!!Αδιστακτος ο τυπος θελει να τα παιρνει απο παντου!!!

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέαδρος Ρακιντζής, εκτίμησε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δόθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχει κατασπαταληθεί και «μόνη οδός πλέον είναι ο καταλογισμός ευθυνών από τη Δικαιοσύνη».
 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Ρακιντζής ελάχιστα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν από την έρευνα που διεξάγεται για τη δράση και τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Τα κεφάλαια που τελικά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν θα είναι ελάχιστα, όπως εκτίμησε.

Σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αρμόδιες Αρχές είναι να επιβάλουν τις επιβεβλημένες ποινικές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους. 
 
Δηλαδη Αερα -Πατερα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: