Παρασκευή

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική

Τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία, είναι δάκτυλος
της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Είναι οργανωμένο σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να ζώσουν τη Ρωσία. Η νόμιμη κυβέρνησης της Ουκρανίας τυγχάνει της πλήρους στηρίξεως  της Ρωσίας. Η Σιωνιστική Δυτική προπαγάνδα
οργιάζει μέσα και έξω από την Ουκρανία, με τα πληρωμένα ΜΜΕ.
Το κακό άρχισε προ ετών, από τη φυλακισμένη πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Τζούλια Τιμοσένκο, με τη «πορτοκαλί» επανάστασή της.
Με το ζόρι οι Δυτικοί να βάλλουν την Ουκρανία μέσα στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. και στο Εβραϊκό Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ.
Το Εβραϊκό Δ.Ν.Τ. θέλει την Ουκρανία στην αγκαλιά του, όπως έβαλε την φουκαριάρα Ελλάδα, λόγω θαλασσινών Μαλακίων πολιτικών!!! 
Καλά δεν βλέπουν οι διαδηλωτές της Ουκρανίας, τα χάλια της Ελλάδος
προς παραδειγματισμό;;; Μας έβαλαν στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. & στο Δ.Ν.Τ. για να μας ληστέψουν, τα παγκόσμια Σιωνιστικά αρπακτικά, με τους ντόπιους πράκτορες πολιτικούς.
Αυτοί είναι οι Δημοκράτες διαδηλωτές της Ουκρανίας, οι Δημοκράτες
του Ομπάμα, Μπάϊντεν, Κέρι, της Μέρκελ, του Κάμερον, του Μπαρόζο, και των Σιωνιστών τοκογλύφων Παντοκρατόρων.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ έχουν διαθέσει εκατομμύρια δολάρια στα κόμματα της Ουκρανικής αντιπολίτευσης. Σε βάθος χρόνου, στόχος των
Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι να προωθήσουν στην Ουκρανία συνταγματικές και εκλογικές μεταρρυθμίσεις τέτοιες, που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή των πρακτόρων τους της αντιπολίτευσης, στην κυβέρνηση, και θα ανοίξουν το δρόμο για τη Σιωνιστική Ε.Ε. και το Εβραϊκό Δ.Ν.Τ. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το κόμμα της Μέρκελ εμπλέκεται σε χρηματοδοτήσεις μέσω Γερμανικών ιδρυμάτων στους ντόπιους Ουκρανούς πράκτορες πολιτικούς της Σιωνιστικής Δύσεως.
Τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, υποκινούνται από τη Σιωνιστική
Δύση, για τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά της συμφέροντα.
Τα γεγονότα στην Ουκρανία ενέχουν κινδύνους Γ! Παγκοσμίου Πολέμου. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία με τους ψυχασθενείς ηγέτες, θέλει να «βάλει χέρι» στη Ρωσία. Ξεκίνησε με τα αφελή κορίτσια τις γνωστές «PUSSY  RIOTS», για να καταλήξει στα δραματικά γεγονότα της Συρίας και της Ουκρανίας. Τα ΜΜΕ λένε «σφαγή στο Κίεβο», δεκάδες οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες από βίαιες συγκρούσεις.
Οι ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες στηρίζονται σε τρία σκέλη.
Πρώτον σκέλος οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, δεύτερον σκέλος το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τρίτον σκέλος η Σιωνιστική Ε.Ε., αλλά και στην Άπω Ανατολή έχουν στηρίγματα, με τους αφελείς Ιάπωνες πολιτικούς.
Η Ρωσία επειδή αντιστάθηκε στη Συρία, και δεν επέτρεψε στους Παντοκράτορες να καταλάβουν τη Συρία, -όπως κατέλαβαν τη Λιβύη-
προσπαθούν τώρα να αποσπάσουν την Ουκρανία, σαν σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Αυτό το κάνουν για αντίποινα, επειδή η Ρωσία δεν τους επέτρεψε να κατακτήσουν τη Συρία, αλλά και να στερήσουν από τη Ρωσία ένα πολύτιμο γείτονα σύμμαχο, ζώνοντας Γεωστρατηγικά τη Ρωσία. Μετά το πρώτο κύμα βίαιων διαδηλώσεων, η κατάσταση είχε κάπως ηρεμήσει, μέχρις ότου η Ουκρανική αντιπολίτευση επεσκέφθη τη Μέρκελ στο Βερολίνο. Μία ημέρα μετά τη συνάντηση της Ουκρανικής αντιπολίτευσης με τη προτεστάντισα Σιωνίστρια Μέρκελ στο Βερολίνο, (το θηλυκό Χίτλερ), οι διαδηλώσεις ξανάρχισαν στο Κίεβο βιαιότερες. Η Γερμανία θα σπάσει τα μούτρα της πάλιν, από τη Ρωσία, όπως τα έσπασε ο  Χίτλερ.!!!
Συνεχώς οι Σιωνιστές προκαλούν τη Ρωσία. Κάποια στιγμή η αρκούδα
θα αντιδράσει βίαια, και δεν θα φταίει αυτή!!!
Τα διεθνή ΜΜΕ λένε ότι η κατάσταση στο Κίεβο είναι εκτός ελέγχου.
Τα επεισόδια γίνονται έξω από το Ουκρανικό Κοινοβούλιο.
Τώρα πάνε για συνομιλίες, για συμμετοχή της αντιπολίτευσης στη κυβέρνηση. Είναι αυτό που θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Από τα γεγονότα φαίνεται ότι η αντιπολίτευση έχει γίνει όργανο των τρελών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Στο εσωτερικό της Ουκρανίας το πολιτικό παιχνίδι παίζεται μεταξύ της φιλο-Ρωσικής κυβερνήσεως του προέδρου Γιανούκοβιτς, και της φιλο-δυτικής αφελούς Σιωνίστριας Τζούλιας Τιμοσένκο, ηγέτη της αντιπολίτευσης, με αντικαταστάτες, αφού αυτή είναι φυλακισμένη.
Η Τιμοσένκο για παράδειγμα είναι σαν το δικό μας το Σημίτη, ΓΑΠ, & Σαμαρά, «τάλε κουάλε» λέει ο Λαός.
Στο παγκόσμιο διπλωματικό επίπεδο η κατάσταση είναι επίσης πολωμένη αφού οι ΗΠΑ, Ε.Ε., & ΝΑΤΟ, όργανα των ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π. θέλουν να «βάλλουν χέρι» στην Ουκρανία.
Η Ρωσία με τους συμμάχους της, από τη πλευρά της κατηγόρησε τη πολιτική των Δυτικών για τη κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία, με σκληρές δηλώσεις. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δρά μέσα στην Ουκρανία με πράκτορες. Η Ουκρανία έχει διαιρεθεί ήδη σε δυτική και Ανατολική. Η Δυτική Ουκρανία είναι φιλο-δυτική, και θέλει την Ουκρανία μέσα στην Ε.Ε., δηλαδή μέσα στη φωλιά του λύκου των Σιωνιστών του Μπαρόζο και της Μέρκελ, ενώ η Ανατολική Ουκρανία με τη Κριμαία, είναι φιλο-Ρωσική. Αυτό το γεγονός εκμεταλλευόμενη η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, προσπαθεί να ρίξει τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο, όπως έκαναν στην Ελλάδα το 1945-1949.
Η Ουκρανία στο θρήσκευμα είναι Ορθόδοξη χώρα, όπως και η Ρωσία.
Όμως η Ορθοδοξία του Βαρθολομαίου & Ιερώνυμου, δεν συμπαρίσταται στις Ορθόδοξες χώρες, αφού και οι δύο Ορθόδοξοι θρησκευτικοί ηγέτες, είναι ενεργούμενα όντα των Σιωνιστών της ΝΤΠ.
Οι Κοσμοκράτορες με το ζόρι να βάλουν την Ουκρανία μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. του Μπαρόζο, και Ρομπάϊ, μέσα στο λάκκο των λεόντων. Είναι η δεύτερη φορά που οι Σιωνιστές Δυτικοί επιχειρούν να πλήξουν τη Ρωσία. Η πρώτη φορά ήταν με την Οσετία και Απχαζία, στα σύνορα με τη Γεωργία, όπου η Ρωσία αντέδρασε δυναμικά και οι Σιωνιστικές δυνάμεις των τρελών Παντοκρατόρων, έκαναν πίσω ηττημένοι. Όμως δεν έβαλαν μυαλό. Η δεύτερη φορά είναι τώρα με την Ουκρανία. Αυτή τη φορά ή θα ηττηθούν και θα κάνουν πίσω, ή θα προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο, με το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, και άλλες Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις να γίνονται σκόνη από πυρηνικές βόμβες. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Το Κίεβο είναι πλέον εμπόλεμη ζώνη. Οι φωτογραφίες των διεθνών ΜΜΕ, συγκλονίζουν από φόβο και τρόμο, με τη βιαιότητα των συγκρούσεων των δυτικών πρακτόρων, του παρασυρμένου πλήθους, με την Αστυνομία και το Στρατό. Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έπεισαν με τη προπαγάνδα τους Ουκρανούς πολίτες, ότι με τη δική τους διακυβέρνηση θα ζήσουν σαν σε παράδεισο πλούσια. Η εδώ Ουκρανική πρεσβεία, ας ενημερωθεί τι υφίσταται ο Ελληνικός Λαός, με τη Σιωνιστική διακυβέρνηση της Ν.Τ.Π., και ας ενημερώσει πάραυτα τον Ουκρανικό Λαό, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Εκτός εάν θέλουν να μπούνε στο στόμα του λύκου των Σιωνιστών Γερμανών.
Δυστυχώς η προπαγάνδα των Σιωνιστών Δυτικών, ξεσηκώνει τα πλήθη στην Ουκρανία, ιδιαίτερα στη Δυτική, όπου φιλο-δυτικοί εξτρεμιστές
πράκτορες, πολυβολούν αστυνομικούς και το Στρατό.
Οι Ελεύθεροι σκοπευτές –αγνώστου Εθνικότητος- πυροβολούν τα πλήθη των διαδηλωτών.
Η χώρα του κακού είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, συνεπικουρούμενες από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τη Σιωνιστική Ε.Ε.
Το ΥΠ.ΕΞ. της Ρωσίας χαρακτήρισε υπεύθυνες για το χάος στην Ουκρανία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, και την ηλίθια ηγεσία της Ε.Ε., η οποία οδηγεί την Ευρώπη σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.           
Η Ρωσία παρακολουθεί από πολύ κοντά τα γεγονότα, και στηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου. Η διεθνής ασφάλεια ευρίσκεται σε κίνδυνο. Δυνατόν η κρίση στην Ουκρανία να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο, αφού άμεσα εμπλεκόμενες στη κρίση είναι οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη. Η Ουκρανία είναι σφαίρα επιρροής της Ρωσίας.
Με τη κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Σιωνιστική Δύση άρπαξε τις πρώην χώρες-μέλη της ΕΣΣΔ, και τις ενέταξε στο ΝΑΤΟ και στην  Ε.Ε.
Απέμεινε η Ουκρανία. Το 2004 η «πορτοκαλί» επανάσταση της Τζούλιας Τιμοσένκο, παρολίγον να ρίξει την Ουκρανία στο στόμα του λύκου της Σιωνιστικής Ε.Ε. & του ΝΑΤΟ, αλλά το κακό για την Ουκρανία απεφεύχθη. Ο πόλεμος στη Γεωργία (Οσετία & Απχαζία),
έγινε ουσιαστικά για την Ουκρανία.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και άλλοι Δυτικοί, έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει να αποσπάσουν την Ουκρανία από τη Ρωσία.
Δημιούργησαν αντι-πυραυλικά & πυραυλικά συστήματα και ζώνες, γύρω από τη Ρωσία, από τις γειτονικές χώρες.
Πέφτοντας η Ουκρανία στην αγκαλιά της Σιωνιστικής Δύσης, -(στου λύκου το στόμα)- δημιουργείται Γεωστρατηγική ασφυξία για τη Ρωσία.
Η πέτρα του σκανδάλου είναι οι αφελείς Σιωνιστές Αμερικανοί πολιτικοί, που ενεργούν για λογαριασμό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.
Τα ίδια έκαναν στην Απχαζία & Οσετία, επαρχίες της Ρωσίας στα σύνορα με τη Γεωργία. Τα ίδια έκαναν στις Αραβικές χώρες, με τις «Καταιγίδες της ερήμου» στο Ιράκ, και τις «Αραβικές Ανοίξεις».
Τα ίδια έκαναν στην Ανατολική Ευρώπη με τις «Πορτοκαλί» Επαναστάσεις. Μυαλό δεν βάζουν. Πολιτική τους η παγκόσμια πολιτική και πολεμική ανωμαλία, από την οποίαν κερδίζουν.
Η Ρωσία έστειλε αυστηρό μήνυμα στους Κοσμοκράτορες ότι δεν θα ανεχόταν με κανένα τρόπο ένταξη της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ, πολύ περισσότερο της Ουκρανίας. Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να αποψιλωθεί!
Είναι ορατός ο κίνδυνος διαίρεσης της Ουκρανίας σε Δυτική & Ανατολική, εάν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες επιμένουν. Το ΝΑΤΟ έχει το πλεονέκτημα να έχει υπό τον έλεγχό του τη Τουρκία, η οποία ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου & των Δαρδανελίων. Όμως σήμερα οι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές, έχουν υπερβεί τις αποστάσεις, και το πλεονέκτημα αυτό της Τουρκίας να εγκλωβίσει τη Ρωσία μέσα στη Μαύρη Θάλασσα, έχει εξουδετερωθεί. Ήδη η Ρωσία έχει απλωθεί στη Μεσόγειο με μεγάλα και βαριά πολεμικά πλοία και στόλο, τελευταίας τεχνολογίας. Η κρίση της Ουκρανίας δυνατόν να εξελιχθεί σε θερμή παγκόσμια κρίση. Εκεί μας οδηγούν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες.
Η Ρωσία θέλει περιφερειακή ασφάλεια μακριά από τα σύνορά της, όπως έχει η Αμερική και η Ευρώπη. Ο Επεκτατισμός του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, είναι κίνδυνος για τη παγκόσμια ειρήνη.
Αφού η ΕΣΣΔ δεν υφίσταται, το ΝΑΤΟ δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά το χρειάζονται οι Κοσμοκράτορες, για τα πολεμοχαρή παιχνίδια τους.
Η Ρωσία θα πολεμήσει με όλα τα μέσα για να αποφύγει τον εγκλωβισμό της, για να μη γίνει η Ουκρανία μέλος του ΝΑΤΟ & Ε.Ε.
Αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, & Ε.Ε. προχωρούν σε ανατρεπτικές κινήσεις της νόμιμης κυβέρνησης στην Ουκρανία.
Η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική στην Ευρώπη, ευρίσκεται σε ανωμαλία, αφού η Ουκρανική κρίση δυνατόν να εξελιχθεί σε θερμή σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Οι αφελείς Αμερικανοί & Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να το σκεφθούν πολύ σοβαρά, αφού ο παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος θα σκοτώσει εκατομμύρια Αμερικανούς
& Ευρωπαίους πολίτες. Οι Αμερικανοί & Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, πρέπει να σκεφθούν πως άρρωστοι εγκέφαλοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. των Κοσμοκρατόρων, οδηγούν τον κόσμο συνειδητά στη καταστροφή, αφού πρόγραμμα των Παντοκρατόρων είναι να μείνουμε μόνον ½ δις. ανθρώπων στο πλανήτη. Αυτό θα το επιτύχουν ΜΟΝΟ με πυρηνικό όλεθρο. Φανταστείτε  2 πυρηνικές βόμβες-κεφαλές, να πέφτουν μέσα στις Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.
Οι αφελείς πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ , θα δολοφονήσουν έτσι τουλάχιστον 250 εκ. αθώους Αμερικανούς πολίτες. Γιαυτό η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ φρονίμως ποιούσα, θα πρέπει να κάνει πέρα τους πολεμοχαρείς ψυχασθενείς ηγέτες της Παγκόσμιας διακυβέρνησης .
Η Ευρώπη με την Αγγλία, το Βερολίνο με το Λονδίνο, θα γίνουν σκόνη.
Γιαυτό οι Άγγλοι Σιωνιστές Λόρδοι, να λάβουν τα μέτρα τους, και να μην ενδίδουν στις απαιτήσεις των ομοεθνών τρελών Επικυρίαρχων.
H πραγματική συμφορά για τον παγκόσμιο πολίτη, είναι να μην έχει ενημερωθεί, αλλά ξαφνικά να τον βρεί ο θάνατος.
Η Εκκλησία μας εύχεται υπέρ αποφυγής «αιφνιδίου θανάτου».
Οι Κοσμοκράτορες ψυχοπαθείς ηγέτες θα επιβιώσουν μέσα σε πολυτελέστατα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια, για να εξουσιάσουν το πλανήτη μετά τη πολεμική καταιγίδα, και πυρηνικό όλεθρο.
Με βάση ορισμένες διεθνείς παραδοχές, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, ίνα πληρωθούν οι Σιωνιστικές γραφές, «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».    

                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: