Δευτέρα

Γιατι η ΝΤΠ Θελει Αγοραστο Διαμαντο Καμινη και Μπουταρη στο τιμονι της τ Αυτοδιοικησης

25% του πληθυσμού των Αθηνών αποτελείται πλέον από ισλαμιστές μουσουλμάνους, και επιστρέφει στην πόλη το Ισλάμ μετά από 190 χρόνια! Η αδιάκοπη ροή λάθρομεταναστών (όρος που ενοχλεί τους νεοταξίτες να ακούγεται) στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία 20 χρόνια έχει αλλάξει δραστικά την πληθυσμιακή ισορροπία με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι δρόμοι και τα σχολεία της Αθήνας με μαντήλες!


Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε μια πόλη όπου το 25% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, μιλάμε για μια περιοχή που καλύπτει τις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Αθηνών, και για μια κοινότητα η οποία γεννάει με τετραπλάσιο ρυθμό από τους γηγενείς.


Για να προστατευθεί αυτό το "επίτευγμα" χρειάζεται ανθρώπους τύπου Καμίνη. Δεν "κάνει" το εγχώριο πολιτικό σύστημα για τους σχεδιασμούς της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία αναζητά άτομα από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς που "σφύζει" από ιδεολογήματα Διεθνισμού (απαραίτητο συστατικό για την Νέα Τάξη ΠΡαγμάτων και τους σκοπούς της για διάλυση των εθνών) σαν τους Καμίνη και Μπουτάρη που "χρηματοδοτούνται" από τον Τ.Σόρος.


Υπενθυμίζουμε την αποδοχή και των δύο (μαζί και ο δήμαρχος Κοζάνης) της "ευγενικής" "προσφοράς" του αρχιτοκογλύφου των αγορών για πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία.


Υπενθυμίζουμε επίσης τα εγκαίνια της ΜΚΟ συμφερόντων Τ.Σόρος στην Θεσσαλονίκη Solidarity Now με τον Γ.Μπουτάρη να την εγκαινιάζει προσωπικώς.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" στην Αθήνα μόνο υπολογίζεται ότι ζουν σήμερα περίπου 700.000 μουσουλμάνοι. Άνθρωποι από το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο και το Πακιστάν, έχουν φτιάξει τις δικές τους οικογένειες στην Ελλάδα, κρατώντας παράλληλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της πατρίδας τους.Τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά από μουσουλμανικές οικογένειες μιλούν άπταιστα την ελληνική γλώσσα,και πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία με προοπτική να σπουδάσουν στην Ελλάδα, και να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της χώρας, ο οποίος μάλοον δεν θα συνάδει με τα εθνικά μας συμφέροντα.


Η Μαράλ πηγαίνει στο 4ο Λύκειο Μεταξουργείου και, όπως εξηγεί στα Παραπολιτικά, είναι μία από τις δύο μαθήτριες που φοράνε καθημερινά μαντήλα στο κεφάλι: «Εγώ και άλλη μία φίλη μου φοράμε μαντήλα στο σχολείο. Προσωπικά τη μαντήλα τη φοράω συνέχεια, όταν βγαίνω έξω, όταν πηγαίνω στο σχολείο, όταν πηγαίνω μία βόλτα, καθημερινά δηλαδή. Όλες οι μουσουλμάνες πρέπει να φοράνε μαντήλα, όταν βγαίνουν έξω. Καταλαβαίνω ότι για πολλούς δεν είναι εύκολο να το δεχτούν. Υπάρχουν αρκετοί που κοιτάνε παράξενα και στο σχολείο και έξω στο δρόμο. Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό. Το επιβάλλει η θρησκεία μας και η παράδοσή μας».


Τη μαντήλα φορά συνέχεια και η Μάγια, που γεννήθηκε στην Ελλάδα. Οι γονείς της έφτασαν στην Αθήνα από τη Συρία πριν από 20 χρόνια.


Το καταλάβατε αυτό; Πρόκειται για ισλαμοποίηση της χώρας, και σε συνδυασμό με την φαεινή ιδέα της Πολιτέιας να δημιουργήσει ένα εγχειρίδιο για την Σαρία, οδηγούμαστε σε πραγματικά επίκίνδυνες ατραπούς.Το κράτος είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τον κοσμικό του χαρακτήρα, προς επικράτηση μουσουλμανικών ηθών, σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα!


Για αυτό και η ΝΤΠ δια των εδώ αντιπροσώπων της χτυπάει καθημερινά την Ορθοδοξία, και τον αρχαιοελληνισμό. Για να γίνει η "διάβρωση" πιο εύπεπτη.Γι αυτο σπρωχνεται στη Λαρισα ο Αγοραστος και ο Διαμαντος.Γιατι αυτοι θα λειτουργησουν το τζαμι στη Λαρισα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: