Παρασκευή

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ!... ΞΕΡΟΓΛΥΦΕΤΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!!!!



Εβδομάδα «απόβασης» του τουρκικού πολιτισμού στην Αθήνα με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα είναι το διάστημα 7-14 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της Τουρκικής Πολιτιστικής Εβδομάδας «Από την Ανατολή στον Κόσμο» θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.


Θα παρουσιαστεί έκθεση ζωγραφικής από έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς ζωγράφους της Τουρκίας, τον Devrim Erbil, έκθεση έργων καλλιγραφικής τέχνης, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Τέσσερις Εποχές, Φωτογραφίες από την Πόλη», έκθεση με έργα τέχνης ebru, μινιατούρες και tezhip και παρουσίαση τουρκικών παραδοσιακών ενδυμάτων. 

Επίσης, διάσημοι μάγειρες από την Τουρκία θα παρουσιάσουν γεύσεις από την ανατολίτικη και αυτοκρατορική κουζίνα.

Οι μουσικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναυλίες από την ομάδα τουρκικής μουσικής του μητροπολιτικού δήμου Istabul της ορχήστρας του Ken, την ομάδα Destar Ensemble που ειδικεύονται στην παραδοσιακή τουρκική κλασική μουσική. Συναυλίες θα δώσουν η ομάδα Βαλκανικών Μελωδιών του Πανεπιστημίου Trakya, το κουιντέτο εγχόρδων του κρατικού Ωδείου Θράκης και η διεθνούς φήμης σοπράνο Aytul Buyuksarac με την πιανίστρια Demet Eytemiz. 

Διαμαντος και Αγοραστος στο κολπο με το Τζαμι στη Λαρισα!!!Ο Ντινος ονειρευεται να γινει ο Μπουταρης της Κεντρικης Ελλαδαςκαι ο Αγοραστος ονειρευεται χαρεμια στην Αγχιαλο



Το άνοιγμα, κατά το παράδειγμα του «αξιότιμου» κ Μπουτάρη, όχι ένα ή δυο, αλλά ακούστε, 19 οθωμανικών τζαμιών που βρίσκονται σε όλη τη έκταση της ελληνικής επικράτειας, όπως τα πρόβαλε η γνωστή τουρκική ισλαμική εφημερίδα Zaman,  ζητούν..
με περισσή… «παρρησία» οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι. Και βεβαια στο κολπο ειναι τοσο ο Υποψηφιος Δημαρχος Λαρισας  Ντινος Διαμαντος αλλα και ο Γαλαζιος τ αριστερος Περιφερειαρχης  Κωστας Αγοραστος.Οι Τουρκοι βεβαια μεσω των Τουρκικων Αερογραμμων θα προσφερουν καποια ανταλαγματα.Τωρα ποια ειναι αυτα θα το δουμε στη συνεχεια.
Τα τζαμιά αυτά όπως τα παρουσίασε σε ειδικό αφιέρωμα η τουρκική εφημερίδα είναι τα εξής :

1) Yeni Cami. Το γνωστό Γιενή Τζαμί των Ντονμέδων, (εξισλαμισμένων Εβραίων), στην Θεσσαλονίκη που κτίστηκε το 1900-1903 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα, Vitiliano Poseli. Το τζαμί αυτό ήταν το πρώτο το οποίο με πρωτοβουλία του γνωστού φιλότουρκου δημάρχου της Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρη, ξαναλειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι για το μουσουλμανικό Ραμαζάνι.

2) Fethiye Cami. Το Φετιγιέ Τζαμί της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Κτίστηκε μετά την κατάκτηση της Αθήνας από τους Οθωμανούς το 1456-1458.

3) Mustafa Voyvoda Camı. Το γνωστό τζαμί στο Μοναστηράκι της Αθήνας. Κτίστηκε από τον Βαλή Μουσταφά Βοϊβόντα τον 18ο αιώνα.

4) İbrahim Paşa Cami. Ιμπραήμ πασά τζαμί. Είναι στην Καβάλα Κτίστηκε από τον γνωστό ελληνικής καταγωγής Ιμπραήμ πασά.

5) Halil Bey Cami. Χαλίλ μπευ τζαμί. Είναι στην Καβάλα. Είναι το πιο παλιό τζαμί της Καβάλας. Σήμερα είναι πολιτιστικό κέντρο.

6) Ağa Paşa Cami. Αγά πασά τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο. Κτίστηκε το 1730. Χρησιμοποιήθηκε για την πρώτη εθνοσυνέλευση της επανάστασης του 1821.

7) Ulu Cami. Ουλού τζαμί. Βρίσκεται στο Ναύπλιο. Είναι το πιο παλιό τζαμί του Ναυπλίου. Σήμερα είναι θέατρο.

8) Çelebi Sultan Mehmet Cami. Τσελεμπί σουλτάν Μεχμέτ τζαμί. Το μεγάλο τζαμί του Διδυμοτείχου. Είναι του 14ου αιώνα.

9) Yeni Cami. Γιενή τζαμί. Είναι στην Λάρισα. Είναι του 19ου αιώνα και σήμερα είναι αρχαιολογικό μουσείο.

10) Osman Sah Kurşunlu Cami. Οσμάν Σαχ Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στα Τρίκαλα. Το έκτισε τον 16ο αιώνα ο Οσμάν Σαχ, γαμπρός του σουλτάνου Σελίμ του πρώτου.

11) Monemvasia Camisi. Το τζαμί της Μονεμβασίας, (σύμφωνα με την Zaman). Κτίστηκε τον 16ο αιώνα και σήμερα είναι μουσείο.

12) Süleymaniye Cami. Σουλεϊμανιέ τζαμί. Βρίσκεται στην Ρόδο. Κτίστηκε από τον γνωστό σουλτάνο Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή το 1531. Σήμερα είναι μνημείο.

13) Murad Reis Cami. Μουράτ Ρέϊς τζαμί. Και αυτό βρίσκεται Στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1636.

14) Ağa Cami. Αγά τζαμί. Και αυτό είναι στην Ρόδο. Κτίστηκε το 1819 από τον Χατζή Μεχμέτ Αγά.

15) Deftedar Cami. Ντεφτεντάρ τζαμί. Βρίσκεται στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1724 από τον Ντεφτεντάρ Ιμπραήμ Πασά. Το τζαμί αυτό λειτουργεί κάθε Παρασκευή.

16) Lonca Cami. Λόντζα τζαμί. Στην νήσο Κω. Κτίστηκε το 1776.

17) Aslan Paşa Cami. Ασλάν πασά τζαμί. Βρίσκεται στα Γιάννενα. Κτίστηκε από τον Ασλάν πασά και σήμερα είναι εθνογραφικό μουσείο.

18) Fethiye Cami. Φετχιγιέ τζαμί. Και αυτό είναι στα Γιάννενα. Προφανώς τα τζαμιά των Ιωαννίνων προορίζονται για τους μουσουλμάνους Τσάμηδες που ονειρεύονται να ξαναέρθουν στην περιοχή.

19) Kurşunlu Cami. Κουρσουνλού τζαμί. Βρίσκεται στην Καστοριά.


c5813242a4b650597f26d245d31dd8c8_L

Το ζήτημα της επαναφοράς της Ελλάδας στο… οθωμανικό «τόξο» έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις από τους ισλαμιστές γείτονες και τελευταία αναπτύσσουν μια έντονη προπαγάνδα προς την κατεύθυνση αυτή. Άλλωστε έχουν σαν μεγάλο σύμμαχο τους και την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία των τουρκικών σήριαλ που εξοικείωσε, όπως πιστεύουν, τους Έλληνες με την… «οθωμανική τους κληρονομιά». Πρόσφατα μάλιστα σε μια παρουσία αυτής της «οθωμανικής κληρονομιάς» της Ελλάδα που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, ακουστήκαν πολλά φαιδρά τα οποία όχι μόνο δεν στέκουν ιστορικά αλλά και προκαλούν τον γέλωτα, είναι όμως άλλη μια πλευρά της επίσημης τουρκικής επεκτατικής αντίληψης, (νεοοθωμανικη πολιτική του Αχμέτ Νταβούτογλου), στον πολιτιστικό και όχι μόνο τομέα. Αναφορές όπως, «οι εθνικιστές Έλληνες καταστρέφουν την οθωμανική πολιτιστική κληρονομιά, τα οθωμανικά μνημεία στην Ελλάδα καταρρέουν, σκόπιμα δεν κτίζονται πια… τζαμιά και τουρκικά χαμάμ», λες και είμαστε στον δέκατο ένατο αιώνα, καταδεικνύουν ακριβώς αυτή την πολιτική. Ειδικά για την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, συχνά παρουσιάζονται ακόμα και τηλεοπτικές εκπομπές, (πρόσφατη μεγάλη τηλεοπτικη παρουσίαση στην Kocaeli TV), που καυτηριάζουν την ελληνική στάση να μην δοθεί ξανά στην λειτουργία τον γνωστό «Βοεβόδα τζαμί» στο Μοναστηράκι. Το τζαμί αυτό παρουσιάζετε σαν ένα από τα τρία οθωμανικά μνημεία που έχουν διασωθεί στην Αθήνα από τα 86, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι ειδικοί, τζαμιά λουτρά κ.α., που είχαν κτίσει οι Οθωμανοί και τα… «γκρέμισαν» οι Έλληνες «φανατικοί». 
 ==============================================

Εθνικοι μειοδοτες στη Λαρισα και την Θεσσαλια!!!Μετα τις μαρινες και τα νησια βγαζουν στο σφυρι το Αεροδρομιο Αγχιαλου !!!!
Εξω οι Τουρκολαγνοι απο την Περιφερεια Θεσσαλιας

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΤΟΝ Τ.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΛΕΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΕ!!!



Εκλεχτηκαν για να ασχολουνται με τα Δημοτικα και Περιφερειακα Προβληματα και αυτοι κανουν Εξωτερικη Πολιτικη και παιζουν επικινδυνα παιχνιδια με την Τουρκικη Αεροπορικη Εταιρεια!!!!

Εχουμε γεμισει με Τουρκολαγνους που θελουν να πουλησουν τα παντα!!!

Οταν τον γυρο του κοσμου κανουν εικονες που δειχνουν μια Ελλαδα Αναρχη οπου οι Τουριστες δεν ειναι Ασφαλεις-μια  Ελλαδα που το κοστος του Τουριστικου Προιοντος ειναι υπερβολικο λογω της υψηλης φορολογιας- οπου κλεινονται οι δρομοι και τα λιμανια απο τις διαφορες συντεχνιες!!!!Αυτοι το βιολι τους !!!!!

Σωθηκαμε !!!!Ερχονται οι Τουρκοι να μας σωσουν !!!ΟΙ Τουρκικες Αερογραμμες σε ρολο Υπουργειου Τουρισμου με Τσοντα τον Κωστα Αγοραστο!!!!



Η Turkish Airlines, μια αεροπορική εταιρία με 220 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και η οποία εκτελεί ένα τεράστιο πρόγραμμα marketing και δημοσίων σχέσεων , προμοταροντας τις πάγιες Τουρκικές Πολιτικές για άνευ πολέμου κατάληψης της Χώρας, βρέθηκε δια της διευθύντριας της στην Λάρισα, και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, με σκοπό την επισημοποίηση μιας συμφωνίας που παρά τα τάχα θετικά στοιχεία και προστιθέμενη αξία, στην ουσία βάζει την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους υφισταμένους της φορείς σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου για την τα πάγια Τουρκικά Σχέδια.


Εμφανώς ικανοποιημένος χωρίς ντροπή συναγωνιζόμενος τα Ελληνικά Τουρκοκαναλα . «Ξεκινάμε σήμερα μια μεγάλη συνεργασία, μια μεγάλη προσπάθεια, με στόχο να προωθήσουμε σε ολόκληρο τον κόσμο, και ειδικά στην Ιαπωνία, την Κορέα, την Κίνα και τόσες άλλες σημαντικές, παγκόσμιες δυνάμεις, το τουριστικό προϊόν που λέγεται “Θεσσαλία”», τόνισε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός!!!!! Δηλαδή βρε Ηλίθιοι  δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται σε επίπεδο Γενικότερης Εθνικής Πολιτικής για το τι κάνει η Τουρκία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει χέρι στην Πατρίδα μας? Σε τι άραγε θα διαφέρετε με εκείνους τους άλλους Προδότες των Αθηνών που πρόσφατα παρέδωσαν Μαρίνες και Νησιά στους Τούρκους ?


Ο Κώστας Αγοραστός και μερικοί ξευτιλισμένοι ηγετίσκοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αντί να ασχοληθούν με τα ουσιαστικά προβλήματα των περιοχών τους, νομίζουν ότι έχουν εκλεγεί για να κάνουν Εθνική και Εξωτερική Πολιτική και να παραδίδουν τα Περιφερειακά Αεροδρόμια στην άνευ προηγουμένου επιθετική Τουρκική Πολιτική.


Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες γνωρίζουν ότι στην περιοχή μας υπάρχουν  δυο κομβικές αεροπορικές βάσεις και το Στρατηγείο του ΑΤΑ . Με όργανο λοιπόν τον Κώστα Αγοραστό προσπαθούν να βάλουν το πόδι τους στην Αγχίαλο και στο περιφερειακό αεροδρόμιο. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό κοιμούνται!!!




Ακούστε τι δήλωσε η Τουρκάλα Πράκτορας των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών !!!!




 


Επιλέξαμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως μια εκ των πλέον δυναμικών και σημαντικών περιοχών της Ελλάδας» τόνισε στις δηλώσεις της η Γενική Δ/ντρια της Turkish Airlines κα. Γκιουλάι Οζτούρκ. «Οι θρησκευτικοί προορισμοί της Θεσσαλίας, η πολιτιστική της κληρονομιά και τα πανέμορφα ιστορικά της μνημεία είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία μας βοηθάνε στην προώθησή της ως προορισμό. Τον Ιούνιο θα φέρουμε σε επαφή τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της Ιαπωνίας με την Θεσσαλία, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη γέφυρα που θα μας επιτρέψει να φέρουμε τουρίστες της Ανατολής στα μέρη σας», δήλωσε η κα. Γκιουλάι.


Κάποιοι ανεγκέφαλοι  όπως ο Βλάχος Περιφερειάρχης δεν έχουν καταλάβει οτι ο Ελληνικός Τουρισμός δεν χρειάζονται τους Τούρκους για να προωθηθεί. Τα προβλήματα του βρίσκονται στην όλη εικόνα της Ελλάδος που δίνει την εντύπωση μιας άναρχης χώρας όπου κυριαρχεί η ανασφάλεια και η παρανoμια!!! Βρίσκονται στο οτι ενα κατάλυμα στον Αγιοκαμπο  κοστίζει περισσότερο από οτι μια σουίτα στο Beverly Hills λογω και της υπερφοροληγησης του τουριστικού προιοντος!!!


Βρισκονται στο οτι οι διαφορες αθλιοτητες της Ελληνικης Κοινωνιας  κανουν τον γυρω του κοσμου και δυσφημιζουν την την Πατριδα!!!


Και επιτελους βρε Βλακα Αγοραστε γιατι δεν καλεις σε συσκεψη τους τουριστικους παραγοντες της Περιοχης να τους ακουσεις και με βαση τα οσα θα σου πουν να κανεις Τουριστικη Πολιτικη!!


Ειναι δυνατον οταν στο γραφειο σου εχεις βαλει λαμογια  οπως οι γνωστοι γαλαζιοι κλεφτες της ΕΑΣ να σε παρει κανεις σοβαρα!!!Και μετα στην συσκεψη με την Τουρκαλα ηταν η ΕΥΠ?


 Στα σουρτα φερτα με την Τουρκάλα   συμμετείχαν μεταξύ άλλων η κα Κ. Μπαρτζώκα εκ μέρους του Δήμου Βόλου, η πρόεδρος ξενοδόχων Ν. Λάρισας κα Ειρήνη Παπαϊωάνου, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Β. Γιαγιάκος, ο αντιπρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Κ. Λεβέντης, η κα Θ. Καμμένου του επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Δήμου Σκιάθου κ. Α. Ζλατούδης, ο πρόεδρος κ. Ν. Κλειτσογιάννης και ο γ.γ. της θεσσαλικής ομοσπονδίας ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων κ. Α. Σπύρου, ο γ.γ της ένωσης επιχειρήσεων και διαφήμισης και επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδος, ο κ. Μ. Καμμένος του συνδέσμου τουριστικών γραφείων ΗΑΤΤΑ, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λίμνης Πλαστήρα κ. Ι. Βασιλάκος και ο γραμματέας κ. Χαράλαμπος Ζέρβας, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Λίμνης Πλαστήρα Α. Κρομμύδας, η δ/ντρια της Dolphin of Skiathos κα Ι. Ευσταθίου κ.α.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: