Τετάρτη

Η κατάντια του Δημάρχου Τρικαιων Χρήστου Λάππα!!!Ετσι αντιλαμαβανεται τη Δημοκρατια αυτος ο μπασταρδος!!!


Εγκαίνια Χρυσή Αυγή Γραφεία Τρίκαλα


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Τ.Ο. Τρικάλων της «Χρυσής Αυγής» για όσα διαδραματίστηκαν και κατέγραψε αποκλειστικά το trikalanews.gr σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πλέον πολιτικά άχρωμος και άοσμος δήμαρχος που γνώρισε ποτέ η πόλη μας, άρχισε την θητεία του με αυταρχισμό και καταστολή σε βάρος των απολυμένων υπαλλήλων του Δήμου.

Ο Λάππας αποφάσισε να κλείσει την δημαρχιακή του θητεία έτσι όπως την άρχισε. Με καταστολή και αυταρχισμό.

Αυτή την φορά επέδειξε το πολιτικό του ήθος σε βάρος του συνδυασμού που στηρίζει η «Χρυσή Αυγή» για τις περιφερειακές εκλογές, την «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία», όπου με προφορική εντολή του, «απαγόρευσε» στους εκπροσώπους μας να συμμετάσχουν στην σύσκεψη για τον καθορισμό των χώρων που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο Δήμος να παραχωρήσει στους συνδυασμούς που θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να προβάλλουν τις θέσεις τους.

Γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ ο Λάππας, όπου επί των ημερών του ο Δήμος αποδέχτηκε και κατάπιε αμάσητες όλες τις μνημονιακές πολιτικές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σήμερα απέδειξε πόσο σέβεται ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες του, που υποτίθεται πως «υπηρετεί».

Προφανώς για τον Λάππα το γεγονός πως χιλιάδες συμπολίτες μας στηρίζουν τα Εθνικιστικά ψηφοδέλτια σε όποιες εκλογές και αν γίνουν, αποτελεί για αυτόν, απλά μια «λεπτομέρεια».

Το γεγονός ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να «απαγορεύσει» (τρομάρα του) από καμιά ομάδα ανθρώπων, ότι και να πιστεύουν, όσο και να διαφωνεί μαζί τους να συμμετάσχουν στις όποιες εκλογές, καταφανέστατα δεν το έχει αντιληφθεί.

Βυθισμένος σε ιδεοληψίες, αγκυλώσεις, και σε πολιτικά αδιέξοδα, έδωσε σήμερα ακόμη μια «παράσταση» πολιτικής οπισθοδρόμησης και πολιτικού στρουθοκαμηλισμού.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε στον Λάππα και στον κάθε Λάππα.

Στις εκλογές θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ, του αρέσει δεν του αρέσει και θα προασπίσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Τονίζουμε επίσης, πως και κανένα χώρο να μην μας παραχωρήσει παράνομα και παράτυπα ο Δήμος, εμείς τις θέσεις μας θα τις κάνουμε γνωστές στην τοπική κοινωνία.

Δεν περιμένουμε από τις άλλες παρατάξεις, που οι εκπρόσωποί τους ήταν παρόντες, και κλειδαμπαρώθηκαν μαζί με τον Λάππα στο γραφείο του, να πάρουν θέση. Το λέει και ο λαός μας άλλωστε: "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"..

Το βίντεο με την "εντολή" του... Καίσαρα Λάππα, μέσω του αντιδημάρχου του Θανάση Ξάφου προς τους εκπροσώπους μας
 
Η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών που καθορίζει τους δημόσιους χώρους που δικαιούνται οι εκλογικοί συνδυασμοί, που όμως με το έτσι θέλω δεν εφαρμόζει ο Λάππας και η κλίκα του..Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή»
Τ.Ο. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου