Παρασκευή

Ο Περιφερειακος Συμβουλος Θανασης Παιδης ειναι Συζυγος της Πρωτης Ξαδερφης του Αγοραστου!!!!Οικογενειακο φαιουδο εκανε την περιφερεια ο Βλαχος!!!
 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την ποιότητα του Κώστα Αγοραστού και για το πώς αντιλαμβάνεται την εξουσία του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.Αυτη τη φορα η καταγγελια ερχεται από την Ελασσονα  και αφορα τον περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Παιδη. Η συζυγος του είναι πρωτη ξαδερφη του Κωστα Αγηοραστου και αυτος είναι ο λογος που τον εχει στο ψηφοδελτιο.Δεν κραταει τα προσχηματα πλεον ο Βλαχος.

Απο την άλλη μερια το γεγονος ότι απεκλεισε τον  Πρόεδρο Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Στρατού Λάρισας  Παπαριση Αποστολο  η τον τ. Νομαρχη Μανθο τον Τζιαστουδη στέλεχος του πατριωτικού Χώρου δειχνει ακριβώς το μίσος του σε καθε τι Δεξιο!!!

 Σε «ρινγκ» … μετατρέπεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κόντρας συνέχεια… για Αλεξόπουλο- Αγοραστό, με αφορμή τη μήνυση του πρώτου εναντίον του δεύτερου


agorastos_alexopoulos_2_1


Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας λίγους μόνο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού για παράβαση καθήκοντος. Ο Περιφερειάρχης, κατηγορείται από τον κ. Αλεξόπουλο, ότι «αποψίλωσε» αρμοδιότητες του «παρά τω νόμω», κάτι που τον οδήγησε πλέον στις δικαστικές αίθουσες…

Μιλώντας ο κος Αλεξόπουλος στο «Ράδιο Ένα 102,5», εμφανίστηκε σίγουρος, πως η μήνυσή του ενάντια στον κο Αγοραστό θα «πιάσει τόπο» και θα δικαιωθεί.

« Εγώ έχω αποκατασταθεί στη συνείδηση των Βολιωτών και του νομού. Αντίθετα, ο κος Αγοραστός, το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει ότι έχουμε κονδύλια, ότι ξεκίνησαν έργα, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταφέρει να λύσει ούτε το πρόβλημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε το χιονοδρομικό και στη συνείδηση των Βολιωτών, έχει καταγραφεί ως, ό,τι χειρότερο έχει περάσει από την περιοχή μας. Αυτό θέλω να καταδείξω, αυτό θέλω να αποδείξω και από εκεί και πέρα, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί και πιστεύω ότι κατά 99% θα δικαιωθώ», ανέφερε ο κος Αλεξόπουλος.

Σαλτιμπάγκος της πολιτικής
«Πολιτική χροιά» στη μήνυση του Δημήτρη Αλεξόπουλου, δίνει το γεγονός, ότι εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τη δικαιοσύνη, ο Κώστας Αγοραστός, κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμά του να ξαναθέσει εαυτόν υποψήφιο για την Περιφέρεια.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας απαντά με «αδιαφορία», τονίζοντας ότι μόνη του στόχευση, είναι ο εαυτός του και το όνομά του, καθώς και η «αφύπνιση των περίεργων τύπων της Ρηγίλλης και της Συγγρού».

«Παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη»
«Ίσως να’ ναι καλύτερα έτσι, μπας και αφυπνιστούν οι «περίεργοι τύποι» εκεί κάτω στη Ρηγίλλης και τη Συγγρού γιατί δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται στην περιφέρεια. Είναι λαοφιλής ο Αγοραστός, επειδή δέχθηκε στήριξη από τους ΑΝΕΛ; Το ότι εκλιπαρεί να πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και γυρίζει στη Λάρισα και λέει ότι είναι ενάντια στο Μνημόνιο, δε λέει κάτι; Είναι «Σαλτιμπάγκος» της πολιτικής. Δεν έχει κάτι που να τον διακρίνει για το ήθος και τις αρχές ενός πολιτικού άνδρα που κατέχει μια τέτοια θέση», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, αναφορικά με την αιτία που έκανε τον Κώστα Αγοραστό να του αφαιρέσει μια σειρά αρμοδιοτήτων, ο κος Αλεξόπουλος τόνισε ότι είναι «καθαρός» και πως όλα όσα συμβαίνουν, είναι παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη, δήμαρχο του Βόλου.

«Η μήνυση είναι μόνο η αρχή»
«Όλοι έχουν πέσει στην παγίδα που έστησε εσκεμμένα ο Αγοραστός. Δεν πιάστηκα με τη γίδα στον ώμο, δεν είμαι ο Τομπούλογλου. Αυτό που συνέβη, είναι δημιούργημα του Πάνου Σκοτινιώτη και του Κώστα Αγοραστού, αλλά όλοι θα κριθούμε στις εκλογές που έρχονται. Εγώ θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα μέσα. Έχω στείλει επιστολή μορατόριουμ στον κο Αγοραστό, την οποία έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος, τονίζοντας ωστόσο, ότι η μήνυση που κατέθεσε κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, είναι μόνο η αρχή.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ ενάντια στον Κ. Αγοραστό και για το ζήτημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, όπου προεκλογικά «το παρουσίαζε ως αιχμή του δόρατος», ενώ μετεκλογικά έπαψε να ασχολείται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι για χρόνια.

Κ. Αγοραστός: «Σημασία έχει ποιος λέει τι…»
Στον αντίποδα, ο Κώστας Αγοραστός «σήκωσε» με πλήρη επιδεξιότητα το «γάντι» του Δημήτρη Αλεξόπουλου, τονίζοντας στο «Ράδιο Ένα 102,5», ότι σημασία έχει, όχι τι λέγεται, αλλά ποιος το λέει, αμφισβητώντας την «βαρύτητα» λόγων του Δημήτρη Αλεξόπουλου.

«Ενοχοποιούμε τους γύρω μας, επειδή δεν έχουμε αυτογνωσία, δε συνειδητοποιούμε τις ευθύνες μας και τις ενοχές μας. Η αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί. Και το ψέμα περίμενε δύο χρόνια για να εφευρεθεί. Δε μου έχει κοινοποιηθεί η μήνυση. Δεν έχω κάποια εικόνα ούτε άποψη. Δε θεωρώ ότι υφίσταται θέμα, γιατί εγώ έδωσα εντολή να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες εκείνες, που εγώ είχα ορίσει σαν Περιφερειάρχης. Ο κος Αλεξόπουλος έχει τις αρμοδιότητες που ορίζει ο Καλλικράτης και αφορούν στον συντονισμό των υπηρεσιών της περιφέρειας που λειτουργούν στα όρια της περιφερειακής ενότητας. Οφείλει να εκτελεί τις αποφάσεις του Περιφερειάρχη, του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, να ασκεί αρμοδιότητες που του μεταβιβάζει ο περιφερειάρχης», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Παράλληλα, τόνισε, ότι ο κος Αλεξόπουλος, προέβη σε κινήσεις που είναι «αντίθετες στην πολιτική του ηθική και φιλοσοφία». 
Για την ιστορία, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, υπήρξε δήμαρχος Αρτέμιδος. Όταν ο εν λόγω δήμος αφομοιώθηκε μέσω Καλλικράτη από τον Δήμο Βόλου, ζήτησε 450.000 ευρώ από τον δήμο Βόλου, για το νερό που παρείχε στον πρώην Δήμο Αρτέμιδος, γεγονός που τον κατέστησε «αφερέγγυο» στα μάτια του Περιφερειάρχη, ο οποίος προέβη σε αφαίρεση μιας σειρά αρμοδιοτήτων του κ. Αλεξόπουλου.

«Ζήτησα από τον Δημήτρη Αλεξόπουλο να παραιτηθεί της αγωγής που κατέθεσε κατά του δήμου Βόλου κι εκείνος ζήτησε επίσπευση της εκδίκασης της αγωγής. Αυτό που κάνει τώρα, έχει πολιτική σκοπιμότητα, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την υποψηφιότητά μου, γιατί δεν υπάρχει καμία παράβαση», τόνισε ο κος Αγοραστός. Επιπλέον, αναφορικά με το ζήτημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, ξεκαθάρισε, ότι το είχε αναθέσει στον Δημήτρη Αλεξόπουλο, ο οποίος ωστόσο, δεν ασχολήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: