Πέμπτη

“ΒΟΜΒΑ” ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ 8 ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;” ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

voutsis3-600x247

Σημαντική αποκάλυψη δια στόματος Βούτση για τα στοιχεία  που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με κάποια στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής…
Πιο συγκεκριμένα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,  δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι κάποια στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία τύχη στο Δικαστήριο!
Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση Βούτση:
«Υπάρχει μία βάση στο ότι τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων. Να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε μία καραμπίνα με 8 φυσίγγια και με βάση αυτό το στοιχείο γίνεται η παραπομπή για τον εξοπλισμό εγκληματικής οργάνωσης, αντιλαμβάνεστε ότι επειδή όλοι είμαστε εχέφρονες και έξυπνοι άνθρωποι κάτι είναι πίσω από αυτό, δε μπορεί με βάση αυτό να γίνεται η όλη ιστορία και δημιουργείται στον κόσμο ένα κούμπωμα».
Όπως σημείωσε ο κ. Βούτσης «Χρειάζεται σε βάθος να πάει αυτή η ιστορία. Αν φτάσουν μόνα τους αυτά στο Δικαστήριο είναι φανερό ότι δεν έχουν καμία τύχη, εννοώ σε σχέση με την οπλοκατοχή. Θα έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου».
 Τέλος, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στην Συνταγματική αναθεώρηση για την οποία υποστήριξε ότι:
«Μία κυβέρνηση που έχει “κουρελιάσει” το Σύνταγμα δεν έχει ηθικό κύρος να πρωταγωνιστεί σε μία τέτοια διαδικασία. Μία Βουλή με πλειοψηφία των δυνάμεων που αντιτίθενται στην παρούσα πολιτική που έχει καταστρέψει τη συνταγματική νομιμότητα, θα μπορούσε να γίνει μία ζωντανή, δημιουργική συζήτηση. Με τον τρόπο που μπαίνουν τώρα, ούτε το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: