Σάββατο

OI Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσης Αυγης

Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος Μαθηματικός – Συγγραφέας
Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Ομιλεί την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Είναι συγγραφέας του έργου "Ο οικονομικός Πόλεμος και οι αντανακλάσεις του" που κυκλοφόρησε το μορφωτικό ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Παντρεμένος και πατέρας μίας νεαρής Ελληνίδας.
Αλεξοπούλου - Ρουχωτά Τίνα Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια – Υποδιευθύντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός επί 22 έτη, ενώ τα τελευταία 4 έτη είναι Υποδιευθύντρια Δημοτικού Σχολείου. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της Ψυχοπαθολογίας και Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων και ομιλεί αγγλικά, ισπανικά και αραβικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών
Βαρδουλάκη Γεωργία Δικηγόρος – Πολιτικός Επιστήμων
Γεννήθηκε στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγεται εκ πατρός από τα ηρωικά Σφακιά της Κρήτης. Σπούδασε Νομική και Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000. Ομιλεί την αγγλική, ιταλική και γερμανική γλώσσα. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι μόνιμη αρθρογράφος της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή».
Βασιλείου Γεώργιος Αυτοκινητιστής
Ο Γεώργιος Βασιλείου γεννήθηκε το 1967 στα Ιωάννινα. Είναι κάτοικος Αθηνών και επί 27 χρόνια επαγγελματίας οδηγός ΤΑΞΙ. Είναι αντιπρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, του συνδικαλιστικού φορέα των Εθνικιστών οδηγών ταξί και εκλεγμένο μέλος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής. Μιλάει Αγγλικά και είναι παντρεμένος.
Δρ. Γεώργιος Γαλέος Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης
Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία.
Δημοπούλου - Παππά Ειρήνη Αρχαιολόγος, Διευθύντρια της Εθνικής Εφημερίδoς ΕΜΠΡΟΣ
Γεννήθηκε στα Εξάρχεια το 1969. Απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων και του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Πτυχιούχος Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας. Είναι παντρεμένη με τον έγκλειστο στα Κελιά της Τιμής Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρήστο Παππά και μητέρα τριών παιδιών.
Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού
Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος καί των ΗΠΑ.
Πλήρες βιογραφικό έδώ
Δρ. Ζαφειρόπουλος Νικόλαος Οφθαλμίατρος 
Εγεννήθη εις Αθήνας το 1947 και μεγάλωσε , έζησε και έδρασε  εις την Νίκαιαν Πειραιώς. Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών εις την Οφθαλμολογικήν κλινικήν του οποίου και ειδικεύθηκε εις την Οφθαλμολογίαν επί τριετίαν και το 1980 έλαβεν τον τίτλον   του Οφθαλμιάτρου. Υπηρέτησεν ως Οφθαλμίατρος επί 28 συναπτά έτη εις το ΙΚΑ Νικαίας. Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ιατρικού  Συλλόγου  Πειραιώς εις  τον Πανελλήνιον Ιατρικόν Σύλλογον.
Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ
Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Γνώστης γερμανικής, γαλλικής, αγγλικής και τουρκικής γλώσσης. Έχει αγωνιστεί για την εθνική αφύπνιση μέσω πληθώρας άρθρων στον τοπικό Τύπο επί μία εικοσαετία γύρω από τα μείζονα ζητήματα της Θράκης μας. Πρωτοστάτησε στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου της χώρας ενάντια στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Ιωάννου Άγγελος Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου
Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Βασίλειος της Κύπρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά Κύπρου για 25 μήνες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο. Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων. Δραστηριοποιείται στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετέχει ενεργά στο Νομικό Τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως φοιτητής είχε έντονη δράση στο Ενωτικό Κίνημα και τις κυπριακές φοιτητικές ενώσεις. Ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου μας.
Καμαράτου Μαρία Τουριστική Επιχειρηματίας
Κατάγεται από την Κάρπαθο των Δωδεκανήσων και είναι κάτοικος Πειραιά. Γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1964 από Έλληνες μετανάστες και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα για μία και πλέον δεκαετία και από το 2009 διατηρεί το 50% μιας ομόρρυθμης εταιρείας στον χώρο του τουρισμού.
Κατσινοπούλου Μαρία - Ελένη Γλωσσολόγος Msc, Καθηγήτρια Γαλλικής και Ισπανικής Φιλολογίας
Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Το 2008 λαμβάνει το πρώτο πτυχίο της στην Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εν συνεχεία λαμβάνει δεύτερο πτυχίο στην Ισπανική Γλώσσα και Φιλολογία (Πανεπιστήμιο Αθηνών). Σήμερα είναι τελειόφοιτη της Μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Διδακτική και την Γλωσσολογία της Γαλλικής Γλώσσας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και γερμανικά. Εργάζεται επί δεκαετία ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.
Καρεφυλλάκης Σταύρος Εκδότης - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής, Υπεύθυνος Περιφέρειας Κρήτης
Γεννήθηκε το 1975 στα Χανιά. Είναι Εκδότης της εφημερίδας «Παρατηρητής». Μόνιμος αρθρογράφος στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί αγγλικά και ιταλικά. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και είναι υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης.
Κυζηράκος Άγγελος Συνταξιούχος, Εκπρόσωπος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες
Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1954 στην Αθήνα. Έχει κάνει ανώτατες Σπουδές στα Πανεπιστήμια του Sussex και του Brighton, όπου παρακολούθησε Οικονομικές -Πολιτικές επιστήμες  - Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διαχείριση Επιχειρήσεων. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Πολιτικό Marketing, ενώ μιλάει απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Υπήρξε πρώην επιχειρηματίας (Πρατήρια Υγρών Καυσίμων - Κατασκευές - Εμπόριο - Εισαγωγές-Εξαγωγές) και είναι νυν συνταξιούχος Α.Μ.Ε.Α. με 85% κινητική αναπηρία.
Κοκκότη Γεωργία - Αρετή Ελεύθερη επαγγελματίας, πολύτεκνη μητέρα
Γεννήθηκε το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή. Στην ηλικία των 18 έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών αγοριών και ενός κοριτσιού. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ είναι και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα».
Κοσμάς Θωμάς Εκδότης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα με καταγωγή από την Ήπειρο (Νομός Άρτης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Την περίοδο ’96-’97 υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (575 Τάγμα Πεζοναυτών). Από το 2001 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου. Ασχολείται επαγγελματικά με Εκδόσεις Ιστορικού και Πολιτικού περιεχομένου. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.
Κουδούνας Θεόδωρος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Ενεργειακός Επιθεωρητής - Mέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής. Ομιλεί Αγγλικά. Έχει εργασθεί σε μεγάλες εργοληπτικές και μελετητικές εταιρείες και είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου Δ’ τάξεως. Συμμετέχει στο μορφωτικό ίδρυμα «Α.Ι.Γ.Ι.Σ.» και έχει συγγράψει τα έργα: «Λιμπεραλισμός ο ύπουλος εχθρός των εθνών» και «Απάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας». Ακτιβιστής στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.
Νικόλαος Κωνσταντίνου Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή»
Γεννημένος το 1979 στην Αθήνα, παρακολουθεί από τα εφηβικά του χρόνια το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, της οποίας γίνεται μέλος το 1999. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και αρθρογραφεί τακτικά στα έντυπα του Κινήματος, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
Λύρης Αλέξανδρος Ασφαλιστής, εκπρόσωπος Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Δήμο Κρεστένων Ηλείας. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων στην 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ομιλεί άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς επίσης και Ρωσικά. Έπειτα από σεμινάρια και σχετικές εξετάσεις στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, έχει πιστοποιηθεί ως Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γραφείο ασφαλιστικών υπηρεσιών και πλέον δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στην παραγωγή ελαιολάδου. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Επιπλέον, αρθρογραφεί τρία και πλέον έτη στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάνω από ένα χρόνο στην ιστοσελίδα του Μετώπου Νεολαίας Antepithesi.gr
Ιωάννης Μέμος Μηχανικός-Θερμοϋδραυλικός, εκπρόσωπος νέων Βορείου Ηπείρου
Ο Ιωάννης Μέμος γεννήθηκε στην Βόρειο Ήπειρο στο χωριό Φοινίκη το 1988.Εδω και 23 συναπτά έτη ζει και εργάζεται στην πόλη των Ιωαννίνων. Από τα εφηβικά του χρόνια εργάζεται σκληρά σε διάφορα επαγγέλματα. Ο τίτλος σπουδών όπου κατέχει είναι στον τομέα μηχανολογίας και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων. Από τα μαθητικά του χρόνια είναι ενεργό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ακράδαντη πίστη του είναι ότι το Ελληνικό Κράτος έχει ηθικό και εθνικό χρέος να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Στόχος της υποψηφιότητάς του για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι η ανάδειξη και η διεθνοποίηση του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος και η διεκδίκηση των δικαίων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.
Μιχάλαρου Αικατερίνη Κοινωνική Λειτουργός – Μέλος του Μετώπου Νεολαίας
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι η πρώτη αριστούχος απόφοιτη του έτους 2010 από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Η πτυχιακή της μελέτη με αντικείμενο την «Ενδοοικογενειακή Βία στην Πυρηνική Οικογένεια», βαθμολογήθηκε με άριστα και καταχωρήθηκε στη βιβλιοθήκη της Σχολής, με σκοπό την μελλοντική της χρήση ως βοηθητικό εργαλείο στη διδασκαλία του μαθήματος της «Κοινωνικής Έρευνας». Ομιλεί αγγλικά και έχει πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει εργαστεί και ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ενεργό μέλος του Μετώπου Νεολαίας, με συνεχή συμμετοχή στις δράσεις του Κινήματος. Παράλληλα, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», με περιεχόμενο κυρίως ιδεολογικό και ιστορικό, ενώ συντάσσει και την μόνιμη στήλη «Πνεύμα Αθανάτων».  
Μουρατίδη Σιμέλα Λογίστρια
Γεννήθηκε το 1984. Είναι κάτοικος Ελευσίνας και μητέρα 2 τέκνων. Απόφοιτη του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ Ελευσίνας) ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένης Λογιστικής με πρακτική εξάσκηση στη ΔΟΥ Ελευσίνας. Από το 2005 έως και σήμερα έχει καταφέρει να εργασθεί στο τομέα της Λογιστικής σε διάφορες επιχειρήσεις ως βοηθός λογιστή.
Μπάρου Αλεξάνδρα Αγρότισσα - Έμπορος, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από το νομό Τρικάλων Θεσσαλίας. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται πλέον με την πρωτογενή παραγωγή και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων στο νομό Ευβοίας. Εντάχθηκε ενεργά στον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 1999, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2007 και Γραμματέας της Τ.Ο. Ευβοίας-Βοιωτίας από την ίδρυσή της το 2011. Δημιούργησε το πειραματικό «Παραδοσιακό Αγρόκτημα» της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος στην Εύβοια, με σκοπό τη συλλογή, τον πολλαπλασιασμό και τη διάδοση καλλιέργειας ντόπιων ποικιλιών. Είναι έγγαμη και γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.
Μποβιάτσος Κωνσταντίνος Πολιτικός Επιστήμων, Αγρότης
Γεννήθηκε στην Λαμία το 1969. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βερόνα. Πτυχιούχος Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Υπηρέτησε την θητεία του ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στον Στρατό Ξηράς. Εργάστηκε επί δεκαετία στην Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος πωλήσεων. Το 2009 επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και μαζί με την σύζυγό του στράφηκε στον πρωτογενή τομέα, την ελληνική γη και την αγροτική παραγωγή. Σήμερα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση σαλιγκαροτροφίας.
Ιωάννης Μπούρας Δικηγόρος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και μεγάλωσε στην Πλατεία Κολιάτσου. Είναι απόφοιτος της Νομικής  Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και της Σχολής  Ιταλικής Γλώσσας και  Πολιτισμού του Πανεπιστημίου  της Σιένα της Ιταλίας . Δικηγορεί στην Αθήνα επί εικοσαετία και έχει εργασθεί ως Νομικός Σύμβουλος σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Μιλάει αγγλικά , Ιταλικά, Ισπανικά και Ρουμανικά. Είναι έγγαμος ,  πατέρας τεσσάρων παιδιών. Στόχος του είναι , μέσω των ορθών συνεργασιών, η ανάδειξη της «Χρυσής Αυγής» σε πρότυπο και οδηγό για τους λαούς της Ευρώπης.
Μυριδάκη Γεωργία Σύμβουλος Αισθητικής και Δερματολογίας - Ελεύθερη Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατάγεται από τον Αποκόρωνα Χανίων της Κρήτης από οικογένεια με μεγάλη πολεμική παράδοση. Σπούδασε Αισθητική και Δερματολογία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της Αισθητικής-Δερματολογίας-Κοσμετολογίας τα τελευταία χρόνια. Εντάχθηκε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής εδώ και 10 χρόνια και έκτοτε δραστηριοποιείται και συμμετέχει αδιαλείπτως στις δράσεις του Κινήματος. Είναι ένθερμη υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και αγωνίζεται, εκτός των άλλων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Γνωρίζει άπταιστα την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα.
Κων/νος Νομικός Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Γεννήθηκε το 1949 στη Φλώρινα με καταγωγή εκ πατρός από τη Χώρα Αμοργού Κυκλάδων. Αποφοίτησε από το 7ετές Γυμνάσιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία διδάκτρων στις Η.Π.Α., όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες στο Texas Tech University (B.S.E.E. 1972, M.S.E.E. 1974). Επέστρεψε στις Η.Π.Α. μετά το Στρατό όπου εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη εθνικιστική δράση στα πλαίσια της Ελληνικής Κοινότητος. Στην Ελλάδα δίδαξε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, νυν ΑΤΕΙ-Θ) και στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της ΔΕΗ. Συνέχισε επί τρεις δεκαετίες την εργασία του σε καθαρά τεχνικά αντικείμενα στη ΔΕΗ, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση και στο εξωτερικό όποτε του ζητήθηκε. Στη γενέτειρά του ανέπτυξε  κοινωνική δράση με αντικείμενο κυρίως σε θέματα οικολογίας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, επικοινωνώντας επαρκώς και στη Βουλγαρική και Γαλλική.
Κων/νος Θ.  Ντάικος Μέλος Κεντρικής Επιτροπής, Αγρότης
Γεννήθηκε στο Περδικάκι Βάλτου Αιτωλ/νίας το 1978. Εργάστηκε επί δεκαετία ως ειδικευμένος ηλεκτροτεχνίτης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Πλέον διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση κτηνοτροφικής κατεύθυνσης και είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων  της πρωτογενούς παραγωγής.
Ακτιβιστής στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής την τελευταία δεκαετία. Είναι  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  κι έλαβε μέρος στις εκλογές του 2012 ως υποψήφιος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για το νομό Αιτωλ/νίας.
Είναι υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης της Τ.Ο. Αγρινίου.
Φωτεινή Πατσαλή Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών
Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα  μελετών  και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.
Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» - Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικευθείς στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στην Μεγάλη Βρετανία, όπου και υπηρέτησε εις τα κάτωθι Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία: Saint George’s Hospital (London), Notley Orthopaedic Hospital, Ipswich Hospital, Edgware Hospital, Royal National Orthopaedic Hospital. Μέλος Δ.Σ ΕΙΝΑΠ (Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς) και Μέλος Δ.Σ ΟΕΝΓΕ. Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Εθνικού Κινήματος Νέων Επιστημόνων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Κοινωνικής Οργάνωσης Φοιτητών (Ε.Κ.Ο.Φ.).
Ελευθέριος Συναδινός Αντιστράτηγος, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού
Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.
Πλήρες βιογραφικό έδώ
Χριστίνα Τάγαρη Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γεννήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και παρακολούθησε Λογιστική εκπαίδευση στην Αθήνα όπου εργάστηκε επί σειρά ετών ως Φοροτεχνικός και σύμβουλος επιχειρήσεων. Στην πορεία ασχολήθηκε με εμπορικές δραστηριότητες. Το 2005 έγινε μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου και έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
Τζαρός Απόστολος Θεολόγος Msc, Δικηγόρος
Γεννήθηκε το 1972 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος της Καθολικής Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου(υπότροφος της γαλλικής κυβέρνησης). Το 2002 έλαβε Πτυχίο Νομικής Σχολής (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης). Ασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2004. Είναι επίσης εκπαιδευτικός ειδικότητας νομικών και πολιτικών επιστημών από τον Σεπτέμβριο του 2003, κατόπιν εξετάσεων του Α.Σ.Ε.Π. (τρίτος στην τελικά σειρά κατάταξης). Έφεδρος Λοχίας του Πεζικού. Γνωρίζει άπταιστα τα γαλλικά και καλά τα αγγλικά.
Δημήτριος Τζεμπετζής Δικηγόρος
Απόφοιτος Νομικής Αθηνών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Δικηγόρος στην Αθήνα από το έτος 1985. Δικηγόρος του κόμματος από τα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του & εμφορούμενος από Εθνικές ιδέες από τα πρώτα Γυμνασιακά χρόνια.
Εξεπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εις την Ελληνική Χωροφυλακή υπηρετήσας επί πενταετία με το βαθμό του Ενωμοτάρχου και απεστρατεύθην με το βαθμό του Ανθυπασπιστού.
Μιχαήλ Ν. Τσακίρης Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,
Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Γεννήθηκε το 1972. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντής τεχνικού γραφείου. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά. Ενεργό στέλεχος από τα φοιτητικά του χρόνια (1993) στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Μαρία Τσιορλίνη Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης
Γεννημένη το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Γραφίστρια και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στις εκδηλώσεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και γίνεται ενεργό μέλος το 2000.
Τολιόπουλος Ιωάννης  Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός
Γεννήθηκε το 1985 στην Βέροια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με ειδίκευση στον ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων και έρευνες στις συγκεντρώσεις αιωρούμενων σωματιδίων (PM2,5) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (φαινόμενο αιθαλομίχλης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και έκτοτε δραστηριοποιείται στον πολιτικό αγώνα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα Ρίζια Έβρου, όπου ήταν  και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012. Μιλάει άπταιστα την Αγγλική και έχει εργαστεί σε τουριστικές επιχειρήσεις και τεχνικές εταιρίες σε διάφορους νομούς ανά την Ελλάδα.
Τσολιάκου Ιουλία (Λιάνα) Δασοπόνος
Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Κατάγεται από τα Μέγαρα και είναι απόφοιτη του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Έχει εργασθεί στην Αγροτική τράπεζα εξασκώντας την πρακτική της άσκηση, ως γραμματέας οδοντιάτρου και ως υπάλληλος σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι εξόχως δραστήρια στα θέματα που άπτονται της οικολογίας και της οικολογικής καταστροφής που απειλεί την Πατρίδα μας.
Λάμπρος Φουντούλης Συνταξιούχος ΕΛΤΑ
«Να νικήσουν οι Ιδέες για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, με διάλογο και επιχειρήματα, όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας»
Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».
Δρ. Βασίλειος Χαλβατζούλης Δρ. ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΧΑΛΒΑΤΖΟΥΛΗΣ  MD MSC PHD,  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: ΘΩΡΑΚΟΣ-ΚΑΡΔΙΑΣ-ΑΓΓΕΙΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ Α.Π.Θ. ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: INSTITUTE KAROLINSKA STOCKHOLM SWEDEN
Γεννήθηκε στον Αμπελώνα Λάρισας το 1945. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο αγοριών  (Καρδιοχειρουργοί) και παππούς τεσσάρων εγγονιών. Ένα από τα επιτεύγματα για τα οποία νιώθει υπερήφανος είναι ότι υπήρξε ο μοναδικός καρδιοχειρουργός στην Ελλάδα που έκανε 7 μπάι πας το 1996 και ο ασθενής βρίσκεται εν ζωή.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Καρδιολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πανελλήνιας Καρδιοχειρουργικής Ιατρικής Εταιρίας, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Β. Ελλάδος, της Πνευμονολογικής Εταιρίας Ελλάδος, της Ευρωπαϊκής Καρδιο-θωρακικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής  Καρδιο-Θωρακο-Αγγειο Χειρουργικής Εταιρίας και της Παγκόσμιας Καρδιο-Θωρακο Χειρουργικής Εταιρίας.
Πλήρες βιογραφικό εδώ
Γεώργιος Χασιώτης Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων
Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και  απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τα Γρεβενά, γεννήθηκε  στην Θεσσαλονίκη το 1973 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση και την εκλογική κάθοδο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, προκαλώντας τριγμούς στο κατεστημένο που ποδηγετεί τον νομικό κόσμο της χώρας.
Χατζάκης Μιχάλης Βιολόγος Msc - Περιβαλλοντολόγος
Γεννήθηκε το 1981 στο Ηράκλειο της Κρήτης από γονείς Ιατρούς, με σημαντική επιστημονική και κοινωνική παρουσία στην δημόσια ζωή της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου. Έχει σπουδάσει Βιολογία και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc, MPhil) στον κλάδο της Μηχανικής Περιβάλλοντος με ειδίκευση στην αειφόρο διαχείριση μη συμβατικών υδατικών πόρων. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά (Water, Renewable Energy, Biomass and Bioenergy κ.α.) και έχει λάβει μέρος με παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια με θέματα κυρίως τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων και την περιβαλλοντική οικονομία. Επίσης, έχει εργαστεί αμισθί ως ερευνητής σε Ευρωπαϊκά προγράμματα συναφή της ειδικότητάς του. Παράλληλα, ασχολείται με τη μουσική και την ποίηση, έχοντας ήδη εκδώσει την πρώτη του ποιητική συλλογή και μετέχοντας σε μουσικά σχήματα με παρουσία σε πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: