Κυριακή

Ο επιλογος μιας αλητειας που στη Λαρισα ονομαζεται Δημοκρατια!!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣιδηροδέσμιος από τα κελιά της Τιμής οδηγήθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας.

 Έξω από το χώρο της ορκωμοσίας τον περίμεναν εκατοντάδες Εθνικιστες , οι οποίοι τον χειροκρότησαν και φώναζαν το σύνθημα: Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές. Νωρίτερα, μ ια θλιβερή μειοψηφία αριστεριστών προκάλεσε επεισόδια, καθώς θέλησαν να εισβάλουν στον χώρο...  Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ορκίστηκε αγαλιά με την κορούλα του...


Π. Ηλιόπουλος: Η Ελλάδα θα νικήσει! Ρεπορτάζ από την συγκλονιστική ορκωμοσία του στην ΛάρισαΗ ορκωμοσία του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ως Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με την Ελληνική Αυγή συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

001

Οι γνωστοί – άγνωστοι αριστεριστές θέλησαν να προκαλέσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν την διαδικασία, αλλά απέτυχαν οικτρά.


Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξη, αλλά και την αποχώρησή του σιδηροδέσμιος από την Χούντα Σαμαρά.


Ο  Γιώργος Μισιάκας στηλίτευσε την στάση Αγοραστού που κατ΄ ουσίαν παπαγάλισε τα ψέμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης.


Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία
003004005 007 008

Δεν υπάρχουν σχόλια: