Σάββατο

Η «πρόταση Ντογιάκου» ως προοίμιο ποινικοποίησης της άποψης


Η «πρόταση Ντογιάκου» ως προοίμιο ποινικοποίησης της άποψης
Η εισαγγελική πρόταση Ντογιάκου αποτελεί μια προφητική εικόνα από το ζοφερό μέλλον που ετοιμάζουν οι δυνάστες του Ελληνικού Λαού σε όποιους «δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις». Ένα διάτρητο, απ’ όλες τις απόψεις, πόρισμα, το οποίο ευτελίζει τους θεσμούς και παρουσιάζει, δυστυχώς, την Δικαιοσύνη ως δεκανίκι της κυβέρνησης.
Μπορεί ο «Παναθηναϊκάκιας» Ντογιάκος να δηλώνει με στόμφο ότι «Ασφαλώς δεν είναι δυνατόν οποιοσδήποτε πολίτης να υφίσταται ποινικές κυρώσεις εξαιτίας των πολιτικών και κοινωνικών απόψεων, ιδεών και θεωριών που ο ίδιος πρεσβεύει, καθόσον το φρόνημα και μόνο αυτό δεν διώκεται», αλλά στην ουσία αυτό το οποίο διώκει είναι ξεκάθαρα οι απόψεις.
Προχωρώντας, ακόμα περισσότερο την ανελεύθερη λογική του επαναφέρει στο σκεπτικό του την ανατριχιαστική θεωρία ότι «μέλος της οργάνωσης είναι εκείνος που υποτάσσει τη βούλησή του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στο σχεδιασμό ή στην εκτέλεση των εγκλημάτων. Αρκεί κάθε μέλος να γνωρίζει ότι συνεισφέρει στην επίτευξη των στόχων της οργάνωσης με την εκτέλεση των καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί». Γενικότητες και αοριστολογίες, δηλαδή, οι οποίες όμως μπορεί να εφαρμοστούν κατά το δοκούν, προκειμένου να πληγεί ένα Νόμιμο Πολιτικό Κίνημα, του οποίου το μόνο «έγκλημα» είναι ότι αποτελεί πολιτική απειλή για την κυβέρνηση και τα μεγάλα συμφέροντα των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης.
Οι προϋποθέσεις ποινικοποίησης της οποιαδήποτε άποψης και θέσης δεν είναι αρεστή στους νυν εξουσιαστές της Πατρίδας και του Λαού φαίνονται ξεκάθαρα σ’ ένα άλλο σημείο της πρότασης Ντογιάκου: «Σε περίπτωση δε που συντρέχουν οι απαιτούμενες από τον νόμο προϋποθέσεις, κάθε πολιτικό κόμμα ασφαλώς και είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί «εγκληματική οργάνωση», είτε στο σύνολό του, είτε ως προς τα επί μέρους εκείνα πρόσωπα, τα οποία με την κάλυψη του πολιτικού μανδύα ενεργούν κατά τρόπο ποινικά κολάσιμο».
Εννοείται, φυσικά, ότι ως «εγκληματική οργάνωση» δεν πρόκειται να χαρακτηριστούν ούτε η ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, για τα έργα και τις ημέρες τους, αλλά ο οποιοσδήποτε «μπαίνει στο μάτι» της μνημονιακής χούντας. Περιμένουμε να δούμε αντιδράσεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για όλα αυτά από κάποιους αριστερούς, οι οποίοι αν μη τι άλλο δεν πρέπει να εθελοτυφλούν, αλλά να καταλάβουν ότι αν σήμερα η αδίστακτη αυτή κυβέρνηση – υπηρέτης των διεθνών τοκογλύφων χωρίς την παραμικρή αιδώ επιχειρεί να εξοντώσει κυριολεκτικά την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, αύριο πολύ πιο εύκολα θα κάνουν «μια χαψιά» όποιον άλλον αντιδρά.
Φυσικά, όταν λέμε για αριστερούς δεν αναφερόμαστε στους θλιβερούς ουραγούς και «ζήτουλες» της κυβέρνησης, οι οποίοι (ανεξαρτήτως για το αν πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι ή οτιδήποτε άλλο) στο ζήτημα της απαράδεκτης πολιτικής δίωξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλειοδοτούν σε ζητήματα καταστολής και δίωξης. Η ύπαρξη τους βολεύει μόνο και μόνο ως υλικό για την παραγωγή λάσπης που θα χρησιμοποιηθεί στον εκτοξευτήρα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όμως, όπως λέει και το γνωμικό, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες». Τα λεγόμενα Ντογιάκου, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αποκαλυφθεί σ’ όλο το τραγικό μέγεθός της η σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Όποιος μελετήσει ψύχραιμα και αντικειμενικά τα όσα υποστηρίζει ο τύπος αυτός θα δει μια εισαγγελική πρόταση, η οποία μας γυρίζει πολύ πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στις δίκες της Μόσχας την δεκαετία του ΄30, στην Σταλινική Σοβιετική Ένωση. «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και αυτό θα ισχύσει και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σε μια κατεχόμενη Χώρα, με μια διεφθαρμένη κυβέρνηση, η οποία έχει αφήσει στο απυρόβλητο όλους όσοι διέπραξαν εθνικές προδοσίες και συνέδεσαν το όνομά τους με σκάνδαλα, και μίζες το «πρόβλημα» των εξουσιαστών του τόπου είναι οι μη αρεστές σ’ αυτούς απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Όσο και αν προσπαθήσουν, όσο κι αν λασπολογήσουν, όσο κι αν ταΐσουν τα καλοπληρωμένα ή μη παπαγαλάκια τους, το ψέμα τους θα καταρρεύσει, ακριβώς γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά συνάδει μόνο με την προδοτική συμπεριφορά όλων αυτών που ξεπουλούν σε καθημερινή βάση την Πατρίδα μας και εξαθλιώνουν τον Λαό μας. Η Αλήθεια και το Δίκαιο θα Νικήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: