Κυριακή

Νατος Νατος ο Πρωθυπουργος φωναζε και ο Κωστας Αγοραστος για τον Τσιπρα στο Χατζηγιαννειο??? Απιθανες σκηνες στην υποδοχη του Νεοκομμουνιστη αρχηγου του ΣΥΡΙΖΑ απο το Γαλαζιο Βλαχο Περιφερειαρχη που εκαναν τους ΝεοΔημοκρατες της Λαρισας να καραφλιάσουν!!!



 

 

Απιθανες σκηνες εγιναν στο  Χατζηγιαννειο  Πνευματικό Κεντρο Λαρισας  και στη διαρκεια κομματικης  συγκέντρωσης των Νεοκομμουνιστων του Συριζα στην οποιαν παρεστη και ο  ανεπαγγελτος Αρχηγος  Τσιπρας.

Βεβαια σε μας που γνωρίζουμε την αριστερή καταγωγη του Βλαχου Περιφερειαρχη  όλα αυτά δεν αποτελουν έκπληξη.Καλο είναι όμως στη Λαρισα να ξυπνησουν καποιοι γαλαζιοι .



Πραγματι ο Κώστας  τον περιμένε πάλι με ανοιχτές αγκάλες τον Αλεξή; Γιατί την τελευταία φορά που τον είχε συναντήσει, μόνο... κεφαλοκλείδωμα

που δεν του έκανε για να τον φιλήσει! Αυτό είχε συμβεί πριν 1,5 περίπου χρόνο όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει στη Λάρισα για να μιλήσει στο ΤΕΙ.

Τότε λοιπόν ο Τσίπρας είχε πάθει την πλάκα του με τον Αγοραστό και το πόσο διαχυτικός ήταν μαζί του.

Θυμάμαι μάλιστα είχε γράψει ένα εύστοχο σχόλιο στον "Κόσμο" ο Κώστας Τόλης για τη συνάντηση των δύο ανδρών: ("Η στιγμή που τα βρήκε σκούρα ο Τσίπρας ήταν όταν άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει και  έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο Αγοραστός είχε πάρει φόρα για να τον ...αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το αντελήφθη και τον αναχαίτισε με ...λαβή, κρατώντας σταθερά το χέρι του περιφερειάρχη, χωρίς να λυγίσει προς το μέρος του ώστε να δείξει ότι έχει διάθεση για περισσότερα".)

Γλίτωσε το φιλί χάρη στη λαβή; Μα αυτή δεν ήταν συνάντηση αλλά... ελληνορωμαϊκή! 
Αυτο που περιμέναμε εναγωνίως να δούμε αν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό στο Χατζηγιάννειο, εκεί όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος  απηυθύνε χαιρετισμό και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, εγινε!!!. Φιλάκι λοιπον ειχε το πρόγραμμα και ο  "μικρός πρωθυπουργός" δεν αρκεστηκε σε μια τυπική χειραψία με τον εν αναμονή -οι δημοσκοπήσεις το λεν- πρωθυπουργό αλλα επεσαν και κραυγες!!!
Και ολα αυτα ενω στη Λαρισα και στην Περιφερεια Θεσσαλιας δεν υπαρχει Ιατροδικαστικη Υπηρεσια με αποτελεσμα ενας τραγικος Πατερας να περιφερει το πτωμα του παιδιου του απο ψηγειο σε ψηγειο και να αναμενει εναγωνιως να το θαψει στη Λαρισα.

Για ολα αυτα ο Βλαχος Περιφερειαρχης που τα τσεπωνε με το γνωστο κτιριο του ΙΚΑ σφυριζει αδιαφορα!!!
Αλλα γαλαζιοι Λαρισαιοι τετοιοι ειστε τετοιος Περιφερειαρχης σας αξιζει!!!


(Όρμα Κώστα!)

Το ερωτημα ομως ειναι!!!! Θα παει ο Αγοραστος και στη συγκεντρωση της Χρυσης Αυγης που αναμενεται να γινει συντομα στη Λαρισα?? η  Θα εχουμε δυο μετρα δυο σταθμα στην περιπτωση της Χρυσης Αυγης ??!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: