Τρίτη

Λευτεριά στη Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!


Λευτεριά στη Πατρίδα - Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!
"Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίδει τη ράτσα του". Ν. Καζαντζάκης
Με περισσότερες από 7.000 αυτοκτονίες συμπατριωτών μας εξαιτίας των εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών, με χιλιάδες ακόμη να αργοσβήνουν στα διαλυμένα νοσοκομεία δίκην παράπλευρων απωλειών της εποχής του Μνημονίου, με δύο εκατομμύρια ανέργους οι οποίοι δεν διακρίνουν κανένα φως στον ορίζοντα και συνεπώς δεν έχουν καμία προοπτική εύρεσης εργασίας, με ένα αντεθνικό Κράτος να φροντίζει επιμελώς τους λαθρομετανάστες αλλά να εκδικείται με μίσος τους Έλληνες, με το αντισυνταγματικό τόξο και τους εκπροσώπους του των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς να συναγωνίζονται σε δουλικότητα απέναντι στους ξένους, τότε κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, βρίσκεται ενώπιον της πιο γενναίας απόφασης.
Ποια είναι όμως εκείνη η απόφαση η οποία δύναται να χαρακτηρισθεί γενναία; Ποιο είναι εκείνο το ανώτερο Ιδανικό για το οποίο αρκεί να υποστείς κάθε θυσία όσο σκληρή κι αν είναι, δίνοντας με αυταπάρνηση και ιερή προσήλωση τον Αγώνα για την κατάκτησή του; Ποια είναι εκείνη η Ιδέα η οποία μπορεί να ενώσει τον Ελληνισμό, καθιστώντας τον ικανό να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον ιστορικό του διάβα;
Γενναία απόφαση δεν είναι να στηρίξεις την αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά η οποία από κοινού με το κλεφτοΠΑΣΟΚ, κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, στερώντας του κάθε δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές μέλλον. Το ότι ο Σαμαράς και η ψοφοδεξιά σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι στους ξένους, υλοποιώντας μέτρα τα οποία στρέφονται κατά της Πατρίδος και του Λαού, δεν σημαίνει πως το ίδιο πρέπει να πράξουν και τα εκατομμύρια των έντιμων Ελλήνων των οποίων η Τιμή και Αξιοπρέπεια δεν τίθενται υπό διαπραγμάτευση. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπεύθυνος της δυστυχίας δεν είναι ο Ελληνικός Λαός αλλά οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και τα κομματόσκυλά τους, που καταλήστευσαν και λαφυραγώγησαν τα δημόσια ταμεία και συνεχίζουν να το πράττουν ακόμη και σήμερα. Προπαντός όμως, στήριξη στη Νέα Δημοκρατία αποτελεί λευκή επιταγή στους εγχώριους τραπεζίτες και στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι μετρούν σε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ το αίμα του Λαού μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαθέτει πια την δυνατότητα να τάξει προεκλογικά επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, ανακατάληψη των πόλεων από τους λαθρομετανάστες, καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ισονομία και δικαιοσύνη. Όλα τα ανωτέρω υπήρξαν οι ψεύτικες υποσχέσεις του προ των εκλογών του 2012, εκ των οποίων καμία δεν υλοποιήθηκε από την αντεθνική του κυβέρνηση. Δύναται μονάχα να επιδοθεί σε ένα παραλήρημα πολιτικής τρομοκρατίας, εμφανιζόμενος ως «εγγυητής της σταθερότητας». Καθότι όμως η κατά Σαμαρά σταθερότητα είναι συνώνυμη της φτώχειας, της εξαθλίωσης, του ραγιαδισμού, των ταπεινώσεων, της περιφρόνησης του Λαού και του Συντάγματος, του ευτελισμού των θεσμών, όσοι αφελείς ας υποκύψουν στα τρομοκρατικά του διλήμματα. Κανείς όμως δεν θα μπορεί μετά τις εκλογές να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε!
Γενναία απόφαση δεν είναι να στηρίξεις τον αντεθνικό Σύριζα, τον οποίο οι ξένοι δυνάστες έχουν επιλέξει ως διάδοχη κατάσταση εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους. Τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα των ΗΠΑ, εκείνα τα οποία είχαν πρωτύτερα στηρίξει και τον Τζέφρυ Παπανδρέου με ότι αυτό συνεπάγεται, άρχισαν πριν από κάθε άλλον να χτίζουν το πρωθυπουργικό προφίλ του Τσίπρα. Μόνον μετά τις ευρωεκλογές, όταν απεδείχθη η αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της κυβερνητικής εκπροσώπησης, οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών με κυρίαρχη εκείνη του Βερολίνου, έλαβαν την απόφαση να άρουν τη στήριξή τους στην κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, ανάβοντας το πράσινο φως στο Σύριζα και κατ' επέκταση στις πρόωρες εκλογές. Εντούτοις, ο Ελληνικός Λαός έχει διαπιστώσει πως η αντιπολίτευση του Σύριζα στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά υπήρξε κάτι περισσότερο από αξιοθρήνητη. Θαρρείς και ένα αόρατο χέρι εμπόδιζε τους βουλευτές του να σηκώσουν οξύ αντιπολιτευτικό λόγο. Αντιθέτως, υπήρξε πλήθος φωνών από το εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου το οποίο προκαλούσε σύγχυση στην κοινή γνώμη και φυσικά αποτελούσε βορά για τα προπαγανδιστικά φερέφωνα της Συγγρού και του Μαξίμου. Το αόρατο εκείνο χέρι, είναι το ίδιο με αυτό που σήμερα δίνει το πράσινο φως προκειμένου ο Σύριζα να είναι ο βασικός πυλώνας της κυβέρνησης μετά τις εκλογές. Και όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, το αόρατο αυτό χέρι δεν κατοικοεδρεύει στην Ελλάδα, αλλά από το εξωτερικό κινεί τις εγχώριες μαριονέτες του.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί κατά γράμμα το δρόμο που άνοιξε ο Τζέφρυ Παπανδρέου το 2009. Θα τάξει τον ουρανό με τ' άστρα. Κυρίως όμως, θα κατευνάσει την ανησυχία των πρώην πασόκων, κρατικοδίαιτων ψηφοφόρων του, οι οποίοι φοβούνται πως θα απωλέσουν τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν ως υπάλληλοι ή εργολάβοι του κρατικού μηχανισμού. Τον δρόμο του Τζέφρυ όμως, δεν θα τον ακολουθήσει μόνο στο πήγαινε, αλλά και στο φεύγα: θα προβεί σε σωρεία προεκλογικών υποσχέσεων, τις οποίες κατόπιν θα αναιρέσει με μια δήλωση περί κρισιμότητας της κατάστασης και το ενδεχόμενο οικονομικής χρεοκοπίας. Οπότε αναπόφευκτα, ο Τσίπρας και το κόμμα του θα ακολουθήσει την πολιτική των μνημονίων, επιχειρώντας να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις μέσω της διαφύλαξης των προνομίων των δημοσιοσυντήρητων τέως πασόκων και νυν στελεχών και ψηφοφόρων του Σύριζα. Ούτε οι άνεργοι, ούτε οι Έλληνες εργαζόμενοι, ούτε βεβαίως και η Ελληνική Νεολαία έχει σε τίποτα να ωφεληθεί από την στήριξη του κομματικού μορφώματος των λαθρολάγνων του Σύριζα. Έχει αποδείξει πολλάκις κατά το παρελθόν, πως η κοινωνική του μέριμνα αναλώνεται στην παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους λαθρομετανάστες, οπότε οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες ας μην ευελπιστούν. Στήριξη στο Σύριζα σημαίνει συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων και του αφελληνισμού! Κανείς όμως δεν θα μπορεί μετά τις εκλογές να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε!
Οι εγχώριοι μεγαλοπαράγοντες της ολιγαρχίας του πλούτου και οι διεθνείς τοκογλύφοι, έχουν επί δυόμιση έτη επιδοθεί σε μια εκστρατεία λάσπης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τα όσα ψευδή και κατάπτυστα αποδίδουν στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι αρκετά για να πιστοποιήσουν ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, την οποία δεν ελέγχουν. Οι αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος, είναι αναμφισβήτητα η σφραγίδα γνησιότητος του γεγονότος πως η Χρυσή Αυγή υπηρετεί μονάχα τα δίκαια του Λαού και της Μεγάλης μας Πατρίδος. Εξ ου και ο λυσσαλέος πόλεμος που υφίσταται από πολιτικούς και δημοσιογραφικούς αχυρανθρώπους του διεθνούς κεφαλαίου.
Η Χρυσή Αυγή δεν έθεσε κάποια τάξη εργαζομένων υψηλότερα από κάποια άλλη, μήτε και εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των προνομιούχων κι εκείνων που πλουτίζουν από τη δυστυχία του Λαού μας. Κατήγγειλε αλλά δεν αρκέστηκε σ' αυτό: συγκρούστηκε μετωπικά με τους τσαρλατάνους του εγχώριου πολιτικαντισμού, οι οποίοι με εντολή των ξένων και εγχώριων πλουτοκρατών σχημάτισαν το αντεθνικό τάχα «δημοκρατικό» τόξο. Πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «δημοκράτη», κάλυψαν τις βρώμικες μεθοδεύσεις και ενέργειές τους που στρέφονται ευθέως κατά του Λαού και της Πατρίδας. Πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο του «δημοκράτη», κάλυψαν την πολιτική σκευωρία και τις αντισυνταγματικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τις οποίες άπαντες οι «ψευτοδημοκράτες» επιδοκίμασαν!
Απέναντι λοιπόν, στις φρούδες υποσχέσεις Σαμαρά για μια κίβδηλη και πλασματική «σταθερότητα» η οποία στηρίζεται στον τρόμο και στη δουλεία των τόκων, απέναντι στην παραληρηματική παροχολογία του Τσίπρα η οποία θα ξεφουσκώσει αίφνης μετά το σχηματισμό της μνημονιακής του κυβέρνησης, η Χρυσή Αυγή παραμένει απαρέγκλιτα στο δρόμο που επιτάσσει το Εθνικό μας Καθήκον: το Ιδανικό μιας Ελεύθερης Πατρίδος δεν είναι για μας φτηνή προεκλογική υπόσχεση, είναι διαρκής κι ανελέητος, σκληρός μα δίκαιος Αγώνας!
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, βροντοφωνάξτε με τη δύναμη της ελληνικής σας καρδιάς πως είναι αισχρό και τιποτένιο, ανέντιμο, ανήθικο και αναξιοπρεπές τούτο το αντεθνικό Κράτος για να εκφράσει την Εθνική Υπερηφάνεια των Ελλήνων, γι' αυτό σταθείτε με γενναιότητα απέναντι στην Ελληνική μας Ράτσα και διακηρύξτε με πάθος:


Λευτεριά στην Πατρίδα - 

Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!


Ευάγγελος Καρακώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια: