Παρασκευή

Εμείς οι ανεξέλεγκτοι


Εμείς οι ανεξέλεγκτοι
Φεύγουν. Το κλεφτοπασόκ και οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ φεύγουν. Οσες απειλές και αν εκτοξεύσουν, όσους επικοινωνιολόγους, ψυχολόγους του πλήθους και προπαγανδιστές και αν πληρώσουν, το καθεστώτος που οδήγησε την Ελλάδα στα βράχια, και τον λαό σε απόγνωση, θα τελειώσει.
Αλλά δεν τελειώνει αύριο. Και δεν φεύγει για να πάει σπίτι του και να μασουλήσει ανενόχλητο όσα έκλεψε επί δεκαετίες. Η απληστία είναι ίδιον της κάστας τους.
Η θέση της Χρυσής Αυγής
Την επόμενη μέρα, η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ. Καταλύτες στην κατάρρευση του καθεστώτος των φαύλων θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, όρθιοι μέσα στην ομοβροντία των ύβρεων και την αντιδημοκρατική συνωμοσία της σιωπής των ΜΜΕ. Παρά τις φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και δεκάδων φίλων της, παρά τις εν ψυχρώ δολοφονίες δύο μελών της με την συνενοχή, ενεργητική ή παθητική της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, παρά τις ωμές παρεμβάσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού στην Δικαιοσύνη, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που βγαίνει κρυστάλλινος από τις δοκιμασίες της μνημειώδους αλλαγής η οποία συντελείται στην χώρα.
Ο Σαμαράς και οι φίλοι του θα ήθελαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να συναινέσουν στην παραμονή τους στην εξουσία. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία νεκρανάστησε το ΠΑΣΟΚ που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, και ο «δεξιός» πρωθυπουργός με κομμουνιστές συμβούλους στο Μαξίμου, ζητούν (απαιτούν κιόλας) να πιστέψουμε ότι φοβούνται τον…  κομμουνισμό. Άγνωστο τι τους έκανε να διανοούνται ότι η φυλακισμένη ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος θα έστεργε να στηρίξει τους δημίους ολόκληρου του Ελληνικού λαού και τους δικούς της. Τότε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής δεν θα «μύριζαν» βεβαίως στον κομισάριο Δήμα, όπως δεν τον ενόχλησαν οι ψήφοι των δύο «πρώην» βουλευτών της.
Ο Ελληνικός Λαός ξέρει πλέον ότι η δίωξη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε γιατί του έκοβαν ψήφους. Κι ο λαός δεν ανέχεται πλέον να τον κοροϊδεύουν. Βλέπει ότι αυτά που ζει πάνε προς το χειρότερο.                                                                                                                                                                                                                                                          
Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί ένα πολωτικό «ή αυτοί  ή εμείς», στο οποίο το 50% και πλέον των εκφραστών της κοινής γνώμης όπως αυτή διαμορφώνεται από την προπαγάνδα των ΜΜΕ, θεωρεί ότι απειλείται από το υποτιθέμενο 5,5% της Χρυσής Αυγής. Εάν πράγματι μια Χρυσή Αυγή του υποτιθέμενου 5,5%  είναι η μόνη απειλή εναντίον του συστήματος που στέλνει τα παιδιά μας στην ξενιτειά όταν δεν τα καταδικάζει στην ανεργία και σκοτώνει τα όνειρά τους, τότε η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πρέπει να στηρίξει ο λαός.
Ο «εθνικός κίνδυνος»
Στις επόμενες εβδομάδες, ο Σαμαράς και οι σύμβουλοί του θα κινδυνολογούν. Ηδη προσκαλούν τους κερδοσκόπους να επιτεθούν στην ελληνική οικονομία. Αν οι απειλές τους δεν πάρουν σάρκα και οστά, τότε θα φροντίσουν να υπονομεύσουν οι ίδιοι την χώρα, ποντάροντας στην κατάρρευσή της κι ελπίζοντας ότι έτσι θα επανακάμψουν ως… σωτήρες.
Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλείται «εθνικούς κινδύνους» ενώ οδηγείται στην παγωμένη κόλαση του Δάντη που προορίζεται για τους Προδότες. Αυτός και η ΝΔ πρόδωσαν έναν ολόκληρο λαό που τους εμπιστεύτηκε για να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα, κι όχι για να την κάνουν αποικία της κομσομόλας κομμουνίστριας Μέρκελ.
Η οικονομία
Όσο και αν ο Πρωθυπουργός επικαλείται «εθνικούς λόγους», το εθνικό συμφέρον, ακόμα και αυτή η δευτερευούσης ουσιαστικά πλέον αμφίβολη επιβίωση της ελληνικής οικονομίας, σε τίποτε δεν έχουν να ωφεληθούν από την παραμονή Σαμαρά στην εξουσία. Το απέδειξαν οι λεονταρισμοί του για… έξοδο από το μνημόνιο. Υπευθυνότητα και Σαμαράς είναι λέξεις αντίθετες.
Το μνημόνιο είναι μια ανωμαλία η οποία γρήγορα θα ξεπεραστεί. Ο Σαμαράς, η ΝΔ  και οι μνημονιακοί φίλοι του στο κλεφτοπασόκ θα είναι μια θλιβερή παρένθεση. Η χώρα με εθνική ηγεσία που θα ενεργοποιήσει τις ικανότητες του Λαού μας, και με το θέλημα του Θεού που πάντοτε στηρίζει την Ελλάδα, θα ανακάμψει.
Οι μόνοι που επωφελούνται από την παραμονή του μνημονιακού καθεστώτος στο τιμόνι της χώρας, είναι οι ελάχιστοι με την «εσωτερική πληροφόρηση» που εξυπηρετούνται και πλουτίζουν όπως με τις δεκάδες τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια που περνά νύχτα η κυβέρνηση όπως συνέβη μέχρι και την τελευταία νομοθετική της παρέμβαση, πριν λίγες μέρες, σε νομοσχέδιο για την άνοια…
Η αριστερά
Δυστυχώς για τον Σαμαρά ο Ελληνικός Λαός δεν πάσχει από άνοια. Αισθάνεται  τις πολιτικές του στην καθημερινότητά του. Εάν ο πρωθυπουργός ελπίζει σε μια «αριστερή παρένθεση» ολίγων μηνών, μέχρι να κληθεί να αναλάβει ξανά η δοσιλογική ΝΔ την εξουσία, θα γελαστεί και πάλι.
Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις του αβαντάρει ανύπαρκτα στην κοινωνία κόμματα και πολιτικούς με την ελπίδα ότι θα κολακεύσει τους απολιτίκ ανεπάγγελτους.
Οργή λαού
Ο μεγαλοαστός Σαμαράς και οι κρατικόσιτοι σύμβουλοί του που αναρριχήθηκαν περνώντας από τις κομματικές νεολαίες, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι μεγαλύτερος φόβος από την αβεβαιότητα στην οποία έχει οδηγήσει τους νοικοκυραίους με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και τους τερατώδεις φόρους, δεν υπάρχει.
Δεν μπορεί να φανταστεί την οργή από το άδικο κόψιμο των δεδουλευμένων μιας ζωής, από την εξαέρωση των καταθέσεων, από την γκαγκστερική επιδρομή στις κατοικίες, τις μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τα λουκέτα καταστημάτων και βιοτεχνιών, την αδυναμία των συνταξιούχων να πάρουν μια σοκολάτα στα εγγόνια τους.
 Όποιος νομίζει ακόμη πως οι πολιτικές Σαμαρά δεν θα τον επηρεάσουν, ξεγελάει τον εαυτό του. Εάν οι πολιτικές της ΝΔ συνεχιστούν, τότε κανείς, ούτε και αυτοί που νομίζουν πως είναι τώρα ασφαλείς πίσω από τις ψηλές πόρτες των επαύλεών τους, θα είναι. Γιατί τότε πράγματι οι φτωχοί θα φάνε τους πλούσιους όπως λέει και το γνωστό σύνθημα στους τοίχους.
Η ώρα των αποφάσεων
Κάθε Έλληνας, όποιο κόμμα κι αν ψήφιζε, όποιο κόμμα κι αν σκεφτόταν να ψηφίσει πριν τις παράνομες διώξεις του Σαμαρά εναντίον των Εθνικιστών, οφείλει τώρα να κάνει το καθήκον του. Να διαφωτίσει τα θύματα της τηλεοπτικής προπαγάνδας, και να τους δώσει την μόνη απάντηση στα δεινά τους: ψήφο στους Έλληνες Εθνικιστές που δεν θα τους προδώσουν, και το απέδειξαν.
Ο Σαμαράς και οι επικοινωνιολόγοι του έχουν χάσει το παιχνίδι των επιχειρημάτων, γι’ αυτό και καταφεύγουν σε ύβρεις εναντίον της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γι’ αυτό και ξεχωρίζουν τις ψήφους των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού σε «καλές» και «κακές». Άραγε με τέτοιο διχαστικό επίδοξο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα οδηγηθεί μπροστά η χώρα;
Το μόνο που κινδυνεύει να γκρεμιστεί αν φύγει ο Σαμαράς από την εξουσία είναι το απίθανο καθεστώς των πατριδοκάπηλων που όμνυαν στην Ελλάδα και τα συμφέροντά της, αλλά υπέγραψαν και υπογράφουν τα μνημόνια που ως προαπαιτούμενο έχουν την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Οι ανεξέλεγκτοι
Ο Σαμαράς θέλει τους Εθνικιστές στο περιθώριο. Δεν τους θέλει ισότιμο συνομιλητή και ρυθμιστή των εξελίξεων. Αυτό συμφέρει την μασονία της εξουσίας που προτιμά να συνομιλεί με το κλεφτοπασόκ παρά με τους Ελληνες Εθνικιστές.
Γι’ αυτό δουλεύουν τα Μέσα που δεν δίνουν βήμα στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας αλλά στον τηλεκονφερανσιέ του ανύπαρκτου στην κοινωνία μπομπολαίικου μορφώματος, όπως παλαιότερα στον τηλεπωλητή υβριστή του Σαμαρά που μεταλλάχθηκε σε σφόδρα μνημονιακό και σαμαρικό υμνητή.
«Είναι σοβαρό τώρα αυτό, να εξαρτάται η Ελλάδα από το αν θα πουν ναι ή όχι κάποια περιθωριακά ή γραφικά κόμματα; Είναι σοβαρό τώρα αυτό να εκβιάζομαι από πέντε-δέκα ανεξέλεγκτους; Προφανώς κάτι πάει λάθος». Αυτό πρέπει να πει ο Σαμαράς στον Τσίπρα, έγραψε ο «κομιστής» την περασμένη Κυριακή.
Αυτούς τους «ανεξέλεγκτους» και μόνον, φοβάται επομένως το πολιτικό σύστημα των ρουφιάνων και των τηλεφωνημάτων στην Δικαιοσύνη, αυτούς τους ανεξέλεγκτους πρέπει να στείλει ο Λαός στην Βουλή, όχι πέντε-δέκα, αλλά δεκάδες. Γιατί μόνο η ανεξέλεγκτη από συμφέροντα και λέσχες Χρυσή Αυγή, μπορεί να κάνει την πραγματική αλλαγή.

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια: