Σάββατο

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΟΥ: ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!


Φανατικοί συριζαίοι και συνδικαλισταράδες σαν την μάνα τους είναι τα δύο από τα τρία παιδιά της υπηρεσιακής πρωθυπουργίνας μας, Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου: Η Μάγδα Χριστοφίλου είναι φαρμακοποιός, διατηρεί πολυτελές φαρμακείο στην Κηφισιά και δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά με την παράταξη του Σύριζα ως τομεάρχης Κηφισιάς. Η πρωθυπουργοκόρη Μάγδα δεν θέλει με τίποτα να πωλούνται τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα στα σούπερ-μάρκετ κι άντε τώρα η μαμά της η πρωθυπουργίνα (1,50 ύψος, η κοντύτερη πρωθυπουργός του πλανήτη Γή, αλλά κανείς δεν το λέει!..) να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπει το Μνημόνιο...
Συνδικαλισταράς ολκής είναι και ο ένας από τους δύο γιούς της κ. Θάνου, ο Σπύρος Χριστοφίλος που ήταν υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη με την παράταξη του Σύριζα. Φαντάζεστε τα παιδιά της υπηρεσιακής Πρωθυπουργού να ήταν Χρυσή Αυγή; Θα είχε βουΐξει ο (ελεγχόμενος από τους Εβραίους) Παγκόσμιος Τύπος, ενώ τώρα που είναι Συριζαίοι, οι πάντες σιωπούν: Μόνο ο «Στόχος» τολμησε  και το επισημανε, ενώ το ξέρουν όλοι.
Θυμίζω πώς έγινε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου η συνδικαλίστρια Βασιλική Θάνου: Με προσωπική απόφαση του ακροαριστερού υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου (αυτουνού που αποφυλάκισε όλους τους εγκληματίες των ελληνικών φυλακών), αφού υπερσκέλισε 4 αρχαιότερους από αυτήν αρεοπαγίτες!.. Η απόφαση του Παρασκευόπουλου εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 3 τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου, ξημερώνοντας Πέτρου και Παύλου!.. Όλα κι όλα: Οι Συριζαίοι ανταμείβουν τους ανθρώπους τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: